Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

Luck и да не дерете три кожи от пациентите, ей!?

• Отговори 630
  • Прегледи 169,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Интересно ми стана, какъв е тоя ник и какво означава? :)

Nick-a е погрешно спомнен филм Публикувано изображение Доскоро незнаех че всъщност филма се казва ... Zeiram ... :wors: какво да се прави... останах си с тоя прякор :wors:

btw... готинки са патето и котето ... шладули

Редактирано от Ceyram (преглед на промените)

Приятно ми е казвам се Стефан Валериев Станчев,21 годишен съм от град Пловдив,завърших средно образование. Хобита:колекционирам много чалга,попфолк,естрада,техно и денс,практикувам Футбол,плуване и шахмат,обожавам някои компютърни игри и мечтая да науча повече за компютрите

• 2 седмици по-късно...

Аз не помня да съм се представяла тук ;):baby: Приятно ми е аз съм Теодора казват ми Теди на 13 :clap: от Варна :PНе харесвам чалгата,но нямам нищо против нея или тези които я слушат (е само мъничко на отделни хора)Обичам да се шматкам насам натам с приятели,да чета,кефя се на House music,Tehno,Metal,Черно,Хип-хоп и т.н. За друго ме питайте :wors:

• 2 седмици по-късно...

Здравейтеее :ph34r: Аз съм Диди от София на 15 години =) Слушкам метъл и любимата ми глупа е Guns N Roses ... през свободното си време излизам с приятели на вънка , седя доста пред компютъра =Р Колекционирам всякакви значки иии ако някой иска да знае нещо повече да пише ЛС или по скайпа Публикувано изображение

Здравейте, това съм аз:

Име: Борис; към момента на 18; роден съм в Стара Загора, уча икономика в Бургас, най-вероятно ще продължа и висшето си в тази насока. Занимавам се с customize на Windows-а (подписът ми); музика; малко изкуство (Bora P @ deviantART.). Смятам че ще съм полезен със знанията си за горепосочения customize-а на тези, които се интересуват от това трудно, но приятно и интересно начинание; занимавал съм се (и продължавам) с разучаването на най-различни програми - от тези за ежедневно ползване до специализини приложения като миксери, аудио редактори, 3d-дизайн, векторен дизайн и т.н. и т.н. Занимавам се и с уеб-дизайн, владея html, наскоро започнах разучаването и на css.

Слушам най-вече uplifting/progressive trance, както и малко хип-хоп и неорок (Bora P @ last.fm). Търпя почти всякаква музика без поп-фолк, опера, джаз (макар че и там има изключения).

Впечатлен съм от компетентността и интелигентността на повечето от потребителите тук. Поздрави!

Редактирано от djborap (преглед на промените)

Здравейте, казвам се Лъчезар,на 13 години,от Русе,уча във СОУ Васил Левски,за напред в 8 клас да се надяваме в японска паралелка,викат ми ДуХчУуУ,мразя чалгата,народните песни ( без някои ) и операта,обичам да се шлая из града ( и да зарибявам каки :rolleyes: ) и за друго не се сещам .... Ако имате някви въпроси пишете .

Здравейте,

казвам се Лъчезар,на 13 години,от Русе,уча във СОУ Васил Левски,за напред в 8 клас да се надяваме в японска паралелка,викат ми ДуХчУуУ,мразя чалгата,народните песни ( без някои ) и операта,обичам да се шлая из града ( и да зарибявам каки ;) ) и за друго не се сещам .... Ако имате някви въпроси пишете .

Да не би да учиш японски , е пич ?

Да не би да учиш японски , е пич ?

Еми то по принцип имаше курсове ама мене ме мързеше да ходя :) и не съм учил ама да се надяваме,ако вляза ще уча...

Здравейте,казвам се Биляна,на 13 години съм,от Пловдив.Занимавам се предимно с кучетa.Много обичам да снимам,да слушам музика...Когато съм на компютъра съм предимно във форуми. :speak:

Аз съм на 15 год. от София.Обичам дъждовното време, нямам амбиции (разбиха ми ги още отдавна).Мисля, че здравето и любовта са най-важни. Учението колкото толкова - се ми е тая дали ще си остана с оснавно или с висше.Обичам животни, пухкави са (повечето) и естествени.Музика - да е хубава.Най-тъжно ми е за болните дечица, които се борят с живота и въпреки всичко имат сила да се усмихват и да виждат надежда!

Редактирано от pisana (преглед на промените)

Мараба на всички. Казвам се Делина, на 23 (все още) от София. Занимавам се с графичен дизайн, рекламата и спорта са ми голяма страст. В общи линии радвам се на живота и младостта си докато ги имам.

Направо се учудвам на себе си, че още не съм се записала тук. Публикувано изображение

Регистрирах се преди няколко месеца (то се вижда ). Казвам се Галя, родена съм и живея в Плевен. Навърших 24 години (ле-ле, въобще не ги усетих). Досега нямах възможност да уча, но се надявам тази година да успея. Много обичам да пея, но да няма никой около мен,че какво трябва да изтърпи :rolleyes: ,а и да гледам филми, за четене напоследък няма време. Мога да кажа, че тук срещнах много интересни хора и много неща научих.

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Луд за връзване!!! Казвам се[твърде дълга дума], жител на света, на преблизително толкова години, семейно положение: девствен с три деца. Имам много намерения и мечти и се надявам поне едно от тях да се осъществи. Живея с музиката или тя с мен, не съм сигурен, питайте нея. Лягам и ставам с компютъра, за което някой хора мн ми се сърдят, ама то проблема си е техен. Според това, ще умра тогава.Може...незнам. Казвам и обичам да ми казват истината! За повече информация *88.

Ето ме и мен! Публикувано изображение

Здравейте, казвам се Стилиан, на 28 години съм от Велико Търново. Миналата година завърших магистратура "Публична администрация" във ВТУ"Св.Св.Кирил и Методий". От 5 години работя като администратор в хотел във В.Търново. Интересите ми основно са в областта на психологията, музиката и спорта. Обичам шумните компании и яките купони (особено на плажа) :)

Ето малко и за мен за да не се чудите ;) както се вижда от скоро съм във форума и доста се запалих, та да карам по темата. Казвам се Иван но доста от давна не съм си чувал името, защото всеки ми вика Давидов между другото това ми е фамилията, но не знам дали имам нещо общо с марката цигари Публикувано изображение . На 23 год. съм завършил съм средното си образование в града където съм роден и в момента живея а той е Севлиево, вишото си завърших в Габрово спец. Електроенергетика и ел.обзавеждане в момента карам магистратура. Обичам да седя пред компютара и да научавам колкото се може повече за него, искам да скоча с бънджи ;) и ще го направя ако ми се отдаде възможност. Вярвам че не сме сами във вселената и че нищо което ни се случва не е случаино. Стига толкова инфо които иска повече знае как да ме намери :) .

Еха, какво фукане!

Който бързо пали, бързо гасне Публикувано изображение

За теб запатайки и точки не съществуват ли???

Аз се казвам Станислава,на 25 години съм,зодия Рак.Живея на морето и се занимавам с хотелска дейност.Най-често ще ме откриете във поетичните форуми.Учила съм в Английската гимназия в град Бургас и Висшето карах в Съединените Щати.Обичам да се занимавам с изкуство и много ми харесва да чета.

...Казвам се Галя, родена съм и живея в Плевен....

Бинго! Чудех се защо от постовете ти лъха интелект и култура, а то... И аз съм от Плевен (ул. Гладстон 13), но от доста време живея в София.

Казвам се Емил, на 44.

Професии:

1. Инженер по електроника

2. Машинист на парни и електрически локомотиви.

Интереси:

Железници, история на железниците, музика (само бяла англоговоряща)

Дейности:

Възстановителен ремонт и въвеждане в експлоатация на парни локомотиви (досега 5 бр, предстоят още 4), както и съхранението на други за музейни експонати (76 бр.)

Управление на парни локомотиви за обслужване на туристически влакове в България и в Холандия.

Въвеждане на силова и комуникационна електроника в парните локомотиви.

Търсих се, но не се намерих в тази тема Публикувано изображение

Казвам се Бианка - и аз съм от Плевен.

След една година завършвам средното си икономическо образование и ще тичам да уча журналистика.

Мога (и обичам) да рисувам, интересите ми не мога да ги изброя и на пръстите на краката и ръцете - музика, кино (напоследък европейско и иранско), политика, изкуство (то това си е в реда на нещата), фотография, дизайн, книги ( не знам как ще живея без тях - Достоевски, Стайнбек, Кафка, Клавел, Бекет, Буковски...моите спасители в ръжта :offtopic_s:).

Много обичам да пътувам - като взема книжка организирам road trip из България, ако има навити да ми пишат ЛС Публикувано изображение

Пропуснах да кажа, че съм на 17, но това няма значение :)

Тук срещах много готини и интелигентни хора, с които обожавам да си говоря (че някой са даже и от моя град;))

So long.. Публикувано изображение

Казвам се Бианка - и аз съм от Плевен.

...Тук срещах много готини и интелигентни хора, с които обожавам да си говоря (че някой са даже и от моя град:offtopic_s:)

So long.. Публикувано изображение

Ето - пак Плевен! Трябва да сформираме една плевенска група, много ще си допаднем, даге!

На 11.09.2007 имам пътуване с парната машина Плевен- Ясен -Черквица-Плевен, като получа телеграмата с разписанието мога да ви пиша да дойдете да се срещнем. А?

P.S. So long означава сбогом. Надявам се не пишеш за последно тук.

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

Ето - пак Плевен! Трябва да сформираме една плевенска група, много ще си допаднем, даге!

На 11.09.2007 имам пътуване с парната машина Плевен- Ясен -Черквица-Плевен, като получа телеграмата с разписанието мога да ви пиша да дойдете да се срещнем. А?

P.S. So long означава сбогом. Надявам се не пишеш за последно тук.

Не, натаниках си една песничка от "Пътеводител на галктическия стопаджия" - там където делфините пееха (So long and thanks for all the fish..) - но това е от филма, а не от книгатa:P

Иначе моя road trip ще бъде с кола и то догодина (след като ме приемат, ако ме приемат разбира се). Правя го от сантиментална гледна точка, защото има вероятност да напуъсна България (заради обучение). Пък и дори да остана пак ще го направя - от любов към прекрасната природа на родината:offtopic_s:

Грабвам служебната кола - още 3-ма човека мога да взема, но нека да не правим планове за далечното бъдеще :)

Хм я да се драсна тука. Казвам се Петър от град Шумен съм и за сега съм на 16 години или поне още 2 месеца. Уча в ПМГ "Нанчо Попович" с профил биология и химия. Занимавам се с много и различни неща които ако трябва да изброявам поста ще стане километричен. Обичам музиката, киното, рисувам, но най-много от всичко обичам да пътувам. За сега от мен толкова който иска да знае повече да пита!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.