Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

Ето ти предложение от мен: http://www.pctools.com/firewall/ или вече ти е омръзнала :speak:

Platforms: Designed for Windows 7 (32/64bit), Vista (32/64bit) and XP (32bit)
Изнервя ме страшно интерфейсът, а и напоследък става все по-зле положението при нея, ако може да се вярва на matousec.

Благодаря все пак.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

• Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изнервя ме страшно интерфейсът, а и напоследък става все по-зле положението при нея, ако може да се вярва на matousec.

На сляпо като искам да тествам защитна стена,влизам тук и си избирам.Надявам се да си харесаш все нещо от 6 страници само firewall,Вярно има и доста със спряна поддръжка,но все пак има избор. :speak:

На сляпо като искам да тествам защитна стена,влизам тук и си избирам.Надявам се да си харесаш все нещо от над 6 страници само firewall,Вярно има и доста със спряна поддръжка,но все пак има избор. :speak:

Май ще се справя с OA, но с платената версия.На безплатната не работи dragonslayer switch и не мога да я ползвам.И без това имам ключ до октомври.:))

Пак проблеми с програми.Писна ми.Ще си остана с Windows 7 firewall control.Поне е лека, не се усеща на системата, а е полезна.:)По-натам ще сменям с нещо по-хард.:D:D

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Кажете ми как да настроя PC Tools Firewall 5.0.0.38 , че да пуска нет на втория комп.Двата компютъра са свързани с кабел,ползват ХР SP3.Когато е изключена стената няма проблем, но като я включа, интернета на втори комп(с IP 192.168.0.2) спира.Опитах да добавя този адрес в "правила > надежна зона", но нещо бъркам и ми излиза съобщение от рода на "лош формат на адреса...".Кажете как да постъпя?

Отново проблеми с това прекъсване на интернет връзката и тази стена.... няма край! Това е един от членовете на dev екипа. Прати му лично съобщение с информация за проблема ти: http://www.pctools.com/forum/member.php?u=30876 Пиши, че аз те изпращам, няма да има никакъв проблем. Ако не, аз утре като имам малко повече време ще му пиша за проблема ти.

Благодаря за предложението @Maniac. Проблема незнайно как(поне за мен) се оправи. Мисля че проблема изчезна след като сложих мрежовата карта(тая която праща нет на другия) в графа "позволи всичкия трафик".Мисля че не съм направил грешка от към сигурността.За сега работи.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте ! ОС - Win XP SP3, Avast 5, PC Tools firewall +. При стартиране на ХР-то ми излиза прозорец на PC Tools firewall който ме пита да се разреши ли процеса aswRdr, който прочетох е на Аваст. Въпросът ми е как да настроя стената, за да не ми показва това съобщение, сиреч да позволява този процес без да ме пита ?

По възможност Allow и ако можеш да сложиш отметка отдолу. Рестартирай и виж дали отново ще те попита.

Ако забелязваш за поставяне на отметката е помътнено и не позволява да се сложи отметка. Сигурно е , че е от Аваст, защото докато стои този прозорец, на аваст в трея има триъгълен знак с ! и докато не дам allow аваст не тръгва. Просто ако някой ми каже как да добавя Аваст като изключение в стената ще съм благодарен. Търсих, но не открих опцията. Тук има подобен случай и странното е, че и при мен това започна да се появява след като инсталирах Superantispyware, въпреки, че това явно е драйвер на Аваст.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Ако забелязваш за поставяне на отметката е помътнено и не позволява да се сложи отметка. Сигурно е , че е от Аваст, защото докато стои този прозорец на аваст в трея има триъгълен знак с ! и докато не дам allow аваст не тръгва. Просто ако някой ми каже как да добавя Аваст като изключение в стената ще съм благодарен. Търсих, но не открих опцията. Тук има подобен случай и странното е, че и при мен това започна да се появява след като инсталирах Superantispyware, въпреки, че това явно е драйвер на Аваст.

Влизаш в application от там даваш долу add ,намираш го в C: \ Windows \ System32 \ Drivers/aswrdr.sys и го добавяш(вече е доверено).Другия начин е ако го виждаш в application там aswRdr двоен клик на него и му даваш пълни права.Но преди това влез в експертен режим на PC Tools.

Влизаш в application от там даваш долу add ,намираш го в C: \ Windows \ System32 \ Drivers и го добавяш(вече е доверено).Другия начин е ако го виждаш в application там aswRdr двоен клик на него и му даваш пълни права.Но преди това влез в експертен режим на PC Tools.

O.K. благодаря много !

Avast! ли си обнови модулите,т.е.програмата,за да те пита за този драйвър или просто така ти излезе?

Avast! ли си обнови модулите,т.е.програмата,за да те пита за този драйвър или просто така ти излезе?

Да, Аваст! сам се обновява.

Да, Аваст! сам се обновява.

Да, сама се обновява,но мисълта ми беше кога ти излезе това съобщение,по време на самото обновяване на Avast! или предполагам непосредствено след като си включил компютъра ти излезе?

Да сама се обновява,но мисълта ми беше кога ти излезе това съобщение,по време на самото обновяване на Avast! или предполагам непосредствено след като си включил компютъра ти излезе?

Не си спомням точно, но като че ли това стана по време или след инсталирането на един от ъпдейтите, които се предлагат от Аваст ! в син прозорец , след който се иска рестарт, мисля, беше някакъв ъпдейт на ядрото на Аваст !, не на дефинициите. По-конкретно се появи след като рестартирах.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Не си спомням точно, но като че ли това стана по време или след инсталирането на един от ъпдейтите, които се предлагат от Аваст ! в син прозорец , след който се иска рестарт, мисля, беше някакъв ъпдейт на ядрото на Аваст !, не на дефинициите.

Да де,обновила се самата програма и драйвъра също :eek: Добавяш го ръчно и нямаш грижи. :)

Понякога както каза е замъглено, където да не те пита повече PC Tools,просто иска 7-8 пъти да кликнеш на него докато се маркира,Това е малко бъгче във фейса, така си беше и така ще си остане. :rolleyes:

Да де,обновила се самата програма и драйвъра също :eek: Добавяш го ръчно и нямаш грижи. :)

Понякога както каза е замъглено, където да не те пита повече PC Tools,просто иска 7-8 пъти да кликнеш на него докато се маркира,Това е малко бъгче във фейса, така си беше и така ще си остане. :rolleyes:

E, всичко ми стана ясно , ъпдейта е причината, защото за стената след ъпдейта това е нов непознат драйвър, който трябва да се добави ръчно към доверените. Благодаря още веднъж.
  • 1 месец по-късно...

Каква настройка трябва да се направи,за да работи uTorrent.

Бихте ли ми помогнали в настройките на pc tool firewall plus ? :weather2:

Че на подразбиране какво и е на настройката? Достатъчно добре си е настроена,това единствената стена с настройки по-подразбиране която е сравнително стегната!

Форума си има търсачка използвай я преди да отвориш нова тема! :baby:

Не знаех, че тествали нова безплатна версия !

PC Tools Firewall Plus 7.0.0.62 Beta 2

Защо,да не да спират поддържането на безплатната версия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.