Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

Защо,да не да спират поддържането на безплатната версия.

Не няма да я спират,просто нямаше инфо, че се тества beta и съм пропуснал! Виж тук.

Споменаха ,че ще спират поддръжката на безплатния им антивирус,а то излизат нови версии на него!

• Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не няма да я спират,просто нямаше инфо, че се тества beta и съм пропуснал! Виж тук.

Споменаха ,че ще спират поддръжката на безплатния им антивирус,а то излизат нови версии на него!

Новата версия е повече от ужасна.Техните рекламки се оказаха от най-дразнещите.

Новата версия е повече от ужасна.Техните рекламки се оказаха от най-дразнещите.

Е,какво пък толкова,като старата:

Публикувано изображение

Е,какво пък толкова,като старата:

Публикувано изображение

Хайде, хайде.;)Скрил си рекламното банерче, специално за шота.:D Преди нямаше подобни глупости.

edit:Извинявай, не знам дали стената също има такова банерче, говорех за новата версия на антивируса.

• 3 седмици по-късно...

Банерче-манерче, толкова:

http://www.pctools.com/firewall/

Абе те и за безплатния им антивирус дрънкаха от бая време ще че го спират,а през всеки месец и половина излиза нова версия!

Не им вярвам за мен това е трик да се премине към платения им IS пакет!

Ако още веднъж излязат с такъв номер, ще изглеждат смешно.;))

Сещаш се с тебе когато си писахме,че спират поддръжката, версията на антивируса им тогава беше 6,сега вече е 8 за какво говорим?!

Ами то не остана, ThreatFire Free Edition той е наред !

P.s. Че и тестват beta версия на безплатната им стена! :)

М/у другото излезе нова PC Tools Firewall Plus 7.0.0.77 Beta 3

Ето и промените:

1. User modes have been removed - there is no Normal/Expert user modes anymore. It's one mode that is simple to understand for normal user and has advanced options for advanced users.

2. We have added more Extensive Security Permission (ESP) - Improved the produce Self Protection.

3. Improved the 'look and feel' of the Application rules.

4. More informative pop ups.

5. Different 'look and feel' for Profiles (not so different just a little).

6. Network shows adapter information and adapters can show which network is connected to them.

7. Fixed BUGs of previous version

http://www.pctools.com/forum/showthread.php?t=67028

• 1 месец по-късно...

Какво става с PC Tools Firewall Plus,скоро изкараха нови версии на някой техни продукти,но на стената няма.Май я заебаха а. :speak: Те ако си спрат безплатните продукти,отпиши ги. :huh:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Mamutu може да се добавя на стени които нямат HIPS/IDS!!!NO Mamutu е платена програма а съществyват безплатни други с същите функции и не виждам защо ще ходя до ЕмсиСофт на всеки 30 дни да търся key-ове.Има избор от програми и аз ти казвам,че ТhreatFire е по-добра

Тествах ThreatFire (с мах. настройки, а тя е само една ...), на същите файлове както и Mamutu (Virut, TDL/3/4). Издъни се и на 2-те. Имах си заразени "winlogon.exe" "explorer.exe" и Rootkit.

Не се отказах и я тествах на "9х Samples" от skatafka.

Резултат:

Без пропуск.

Извод:

Наистина е по- добра от Mamutu. Разликата е, че Mamutu е платен продукт, а ThreatFire е Free.

Личните ми предпочитания са за ThreatFire Free.

Какво става с PC Tools Firewall Plus,скоро изкараха нови версии на някой техни продукти,но на стената няма.Май я заебаха а. :biggrin:

Те ако си спрат безплатните продукти,отпиши ги. :blink:

PC Tools са собственост на Symantec и въобще не мисля да ги отписвам !
  • 2 седмици по-късно...

ThreatFire реагира много по-бързо за разлика от платения Zemana Antilogger

Явно от PC Tools са наели нещата доста сериозно!

Антивируса им също ми стана доста интересен със специфичния им начин на известяване и изолиране на заплахите!Само.че е все още доста лакум от към ресурси с тези 8 процеса!

Явно от PC Tools са наели нещата доста сериозно!

Антивируса им също ми стана доста интересен със специфичния им начин на известяване и изолиране на заплахите!Само.че е все още доста лакум от към ресурси с тези 8 процеса!

Ми те като си продават лиценза за 5 лева

Явно са я закъсали и то доста !

PC Tools и Symantec са едно и също нещо само се чудя за какво все още ги водят отделни продукти!

PC Tools и Symantec са едно и също нещо само се чудя за какво все още ги водят отделни продукти!

Стената им е безплатна и си върши работата,ThreatFire също е безплатна,ти какво искаш сега,излишни парички ли имаш :wub:

Стената им е безплатна и си върши работата,ThreatFire също е безплатна,ти какво искаш сега,излишни парички ли имаш :wub:

Да бали с пари имам,

но е факт че Symantec са купили PC Tools и то отдавна та се чудя защо ги водят отделни продукти!

Zemana Antilogger няма нужда от това:

Публикувано изображение

Zemana Antilogger няма нужда от това:

Публикувано изображение

Zemana Antilogger не може да се похвали с това :rolleyes:

Публикувано изображение

И с това:

Публикувано изображение

Тествах ThreatFire (с мах. настройки, а тя е само една ...), на същите файлове както и Mamutu (Virut, TDL/3/4). Издъни се и на 2-те. Имах си заразени "winlogon.exe" "explorer.exe" и Rootkit.

Дай ги насам да видим,че знаеш на приказки колко много вярвам,не че се съмнявам в теб де,но все пак :rolleyes:

Не се привързвам към никоя програма,ако има за хвалене си го казвам,ако има издънки,също!

Ето ви част първа от теста давам само линк а на този му вярвам и то доста

Чисти Вирут и Салити казва че го е правил над 50 пъти и няма оплаквания от клиентите си :top secret:

Ето ви част първа от теста давам само линк а на този му вярвам и то доста

Чисти Вирут и Салити казва че го е правил над 50 пъти и няма оплаквания от клиентите си :top secret:

Все намирате някакви стари клипове от преди близо две години :down:

Ето нещо много по -актуално с много по-актуална версия на програмата!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jjBPmlrHP60

Все намирате някакви стари клипове от преди близо две години :top secret:

Ето нещо много по -актуално с много по-актуална версия на програмата!

Не аз нарочно исках точно този да я тества защото е доста напред в материала !

Доста хора му се доверяват иначе да видеото е старо ! :down:

Аз я тествах на 4 ниво на чувствителност-те са 5

Абе малка, лека, безплатна и страшно ефективна програма -това е :)

А тук ако сложиш отметките и познай какво става,бълха не може да мине! :P Можеш и да ги променяш правила и става мамата си тракало тогава :)

Публикувано изображение

Тук ако сложиш отметките и познай какво става,бълха не може да мине! :)

Тази програма ме зариби и ще я сложа на лаптопа :P

Тази програма ме зариби и ще я сложа на лаптопа :P

Програмата ,да,но не и аз,а това е най-важното в случая!

А не да се подвеждаш на сляпо от този или онзи,а сам да стигнеш до тези изводи и решения,чрез самостоятелни тестове и желание най-вече за това!Аз поне така правя!

Лека вечер!

P.s. Кога ли ще се издъни :) ,не се знае,но ако се издъни ще бъде отбелязано на момента и с доказателство,понеже не нося "розови очила",нека го отбележа ! :)

Програмата ,да,но не и аз,а това е най-важното в случая!

А не да се подвеждаш на сляпо от този или онзи,а сам да стигнеш до тези изводи и решения,чрез самостоятелни тестове и желание най-вече за това!Аз поне така правя!

Лека вечер!

P.s. Кога ли ще се издъни :) ,не се знае,но ако се издъни ще бъде отбелязано на момента и с доказателство,понеже не нося "розови очила",нека го отбележа ! :P

Лека и на теб !

Програмата не е никак лоша, но понякога ми е правила странни проблеми и се усеща лека мудност.

Справя се доста добре с изключение на TDL3 + още някои гадинки за които в момента не се сещам.

Могат да се добавят и собствени правила и се комбинира добре с повечето продукти.

Наблюдава се обаче често и ефекта йо-йо...натискаш "убий процеса и сложи файла под карантина, но това все пак не му пречи да си свърши работата.

Но като за behavior програмка при това for free е супер и доста по-добра от платената mamatu.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.