Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

Не стана точно както е обяснено, но с много опити се получи :cool:

Окончателно заключение - програмата създава повече проблеми от колкото да върши нещо полезно. Както са казали безплатен обяд няма :)

• Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не стана точно както е обяснено, но с много опити се получи :)

Окончателно заключение - програмата създава повече проблеми от колкото да върши нещо полезно. Както са казали безплатен обяд няма :wors:

По коректно би било да напишеш: "Окончателно заключение - програмата МИ създаде повече проблеми от колкото ми свърши нещо полезно..."като подчертаеш, че това е при теб...щото на другите им върши перфектна работа! Така както си го писал, създаваш едно Глобално заключение, а то в същност е локално, и по този начин подвеждаш другите, които биха искали да я пробват! Нали...? :cool:

Като имаш проблем, съдействай за неговото решение! Искаш го безплатен - ок, безплатен е, обаче като го искаш добър е необходимо да съдействаш за тази цел. Например crussader, също има проблем - BSOD при Windows 7 и чрез мен съдействаме на екипа им за откриването на проблема, за да го поправят. Аз като бета тестър съм длъжен да съдействам, но не го правя само заради мен, а заради всички вас, които виждам, че имате желание да го използвате, затова и станах бета тестър. Не е мое задължение само аз да мисля за вас, замислете се и Вие.

Като имаш проблем, съдействай за неговото решение! Искаш го безплатен - ок, безплатен е, обаче като го искаш добър е необходимо да съдействаш за тази цел. Например crussader, също има проблем - BSOD при Windows 7 и чрез мен съдействаме на екипа им за откриването на проблема, за да го поправят. Аз като бета тестър съм длъжен да съдействам, но не го правя само заради мен, а заради всички вас, които виждам, че имате желание да го използвате, затова и станах бета тестър. Не е мое задължение само аз да мисля за вас, замислете се и Вие.

Писа ли и за моя проблем с WiFi връзката?

Аз също имах желание да пробвам,но не се получи.

Обясни и .

Какво да пиша? Не си се обадила, че имаш желание за съдействие. При тях само с думи не става, освен че искат обяснение, искат и логове и прочие.

Ами незнаех,че се занимаваш с тях!

А и повече от 3\4 седмици минаха.Ако все пак имаш желание прочети ми по-горните постове.

Не необходимо да се занимавам с някакъв софтуер, за да съм Ви посредник. Имате проблем търсите решение, окаже ли се бъг, свързвате се с компанията и съдействате за откриването на проблема. И какво, като ги прегледам? На честна дума никой няма да седне да се занимава, така че само тази информация няма да е достатъчна. Следващия път.

Не необходимо да се занимавам с някакъв софтуер, за да съм Ви посредник. Имате проблем търсите решение, окаже ли се бъг, свързвате се с компанията и съдействате за откриването на проблема. И какво, като ги прегледам? На честна дума никой няма да седне да се занимава, така че само тази информация няма да е достатъчна. Следващия път.

Просто ти прочетох поста и реших да ти помогна а точно в момента тази стена не ми се слага пак.

Днес в новата версия на стената всичките ми проблеми са оправени!Стената е страшно лека а Хипс-а блокира доста бързо.Харесва ми този блокатор.

Днес в новата версия на стената всичките ми проблеми са оправени!Стената е страшно лека а Хипс-а блокира доста бързо.Харесва ми този блокатор.

При мен днес си обнови модулите чрез ъпдейт и поиска рестарт,това е хубавото при нея,че не се налага потребителска намеса.

И най-важното поддръжката и разработчиците им са много добри и бързи. Вчера се появи новата версия 6.0.0.81 и аз веднага я сложих, но при инсталирането или по-точно при конфигурирането на драйвера и, получих BSOD. Съответно на момента се свързах с нужните хора и преди 5 минути получих потвърждение, че са открили проблема и че в следваща версия ще бъде коригиран. Ето, така трябва да се работи! Не, например като поддръжката на Online Armor, при която също имах BSOD при Windows 7 и им сигнализирах миналата седмица от тогава сме си разменили 3 е-мейла, като в последния ме питат дали мога да им изпратя minidump файла, който го изпратих още в самото начало. Разликата е голяма и затова една ще прогресира, а другата - НЕ.

И най-важното поддръжката и разработчиците им са много добри и бързи. Вчера се появи новата версия 6.0.0.81 и аз веднага я сложих, но при инсталирането или по-точно при конфигурирането на драйвера и, получих BSOD. Съответно на момента се свързах с нужните хора и преди 5 минути получих потвърждение, че са открили проблема и че в следваща версия ще бъде коригиран. Ето, така трябва да се работи! Не, например като поддръжката на Online Armor, при която също имах BSOD при Windows 7 и им сигнализирах миналата седмица от тогава сме си разменили 3 е-мейла, като в последния ме питат дали мога да им изпратя minidump файла, който го изпратих още в самото начало. Разликата е голяма и затова една ще прогресира, а другата - НЕ.

Точно същата история беше и при мен.Аз им писах в Форума 3 пъти за едно и също нещо.Накрая ме ядосаха-не стига,че не съм аз тази където трябва да и докладвам за платения продукт(аз нищо не печеля)ами се лигавят.

Накрая им писах :

-Алоооо събуди се Online Армор хората избраха другите стени защото няmaт Bugg-ове! Публикувано изображение

Влез и виж в форума.

Смятам,че ако всичко е наред с PC Tools ще остана с нея.Защото моята цел е предимно ХИПС а той е добър.Програмата е лека и компа лети!Какво повече да ми трябва.

ъпдеитва ли ви се PC Tools Firewall Plus до 6.0.0.81, защото при мен стои на 6.0.0.74

Новите функции и подобрения включват:

• Profiles – this major innovation simplifies enormously the ability of the end user to apply customised security settings to the different types of networks which they may encounter. Профили - тази важна новост улеснява значително способността на крайния потребител да се прилагат потребителски настройки за сигурност на различните видове мрежи, които те могат да се сблъскат. Users can either modify the included default Profiles or create any number of new ones to suit their individual needs. Потребителите могат да променят или включени профили по подразбиране или да създадете произволен брой нови, за да отговарят на индивидуалните им нужди.
  • Redesigned Network Drivers – the Network Drivers has undergone some major changes to provide complete stealth on untrusted networks, increased stability, full support for the Windows Filtering Platform and a new Vista hooking platform for the TCP/IP Network Layer. Преработен мрежа водачи - Водачите на мрежата е претърпял някои от основните промени, насочени към пълно стелт на ненадежден мрежи, по-голяма стабилност, пълна поддръжка на Windows Filtering Platform и новата Vista кука платформа за TCP / IP мрежовия слой.
  • GUI Changes – The main GUI, whilst maintaining the 'look & feel' of PC Tools products, has a new design layout with functions ordered more logically on the main screen. GUI промени - Основните GUI, като същевременно се запазва "изглежда & усещате" на продукти за PC Оръдие, е ново оформление на дизайн с функции по-логично подредени на главния екран. In addition, frames within individual functions have been re-designed to provide ease-of-use and display relevant information for the end user. В допълнение, рамки в рамките на отделните функции са били повторно, предназначена да осигури лекота на използване и показва информация за крайния потребител.
  • Windows 7 Support – Firewall Plus has been designed to support both 32-bit and 64-bit version of the latest Microsoft operating system – Windows 7. Windows 7 поддръжка - Firewall Plus е създаден, за да поддържат и двата 32-битови и 64-битова версия на най-новата операционна система Microsoft - Windows 7.
  • Complete Language Support – This version now contains support for all languages. Език Пълна поддръжка - Тази версия сега съдържа подкрепа на всички езици. Whilst some minor translation issues still exist, formatting & presentation are good. Докато някои маловажни въпроси превод все още съществуват, форматиране & представянето са добри.
  • WHQL signing of the NDIS Driver – NDIS driver has been certified with Microsoft Certification. WHQL подписване на водача NDIS - NDIS водача е удостоверено с Microsoft за сертифициране.

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Смятам,че ако всичко е наред с PC Tools ще остана с нея.Защото моята цел е предимно ХИПС а той е добър.Програмата е лека и компа лети!Какво повече да ми трябва.

Нали искаше да я пробвам с Касперски?

- Деинсталирах Kaspersky

- Инсталирах PC Tools

- Отварям настройките и в мрежи няма никакво инфо за връзката ми :huh:

- Рестартирам отново пак същото :mad:

- Деинсталирам и наново я инсталирам е най после светна :)

Дори и не стигнах до антивируса разкарах я от раз. Що за бъгясала версия. Предната която пробвах работеше напълно прилично.

А,мерси предпочитам OA при нея досега нямах проблеми,но да ти кажа ми мина мерака и си върнах отново KAV WKS

Добър HIPS...за какво ми е като нямам интернет благодарение на тази стена?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При следващ проблем вече ще съдействам на supporta ;) Жалко, че съм зад рутер и нямам голяма нужда от firewall, но ще пробвам новата версия! ;)

Вчера от любопитство реших да инсталирам PC Tools Internet Security 2010 - бях си осигурил от промоцията за Австралия едногодишен лиценз. Обаче на толкова тежко функциониращ интегриран пакет май не съм попадал досега. За да отворя която и да е страница минаваха по няколко секунди - не зная какво толкова им се проверяваше.Това ме отказа и го деинсталирах - на практика реално все едно не съм го пробвал. Не съм имал подобни констатации с версия 2009 и ми е известно, че "причините може да са и в моя телевизор".Затова пробвах и на свеж Win XP - същото се повтори без съществени разлики. Ще ми е интересно какво би споделил някой друг от пробвалите. Поздрави

Вчера от любопитство реших да инсталирам PC Tools Internet Security 2010 - бях си осигурил от промоцията за Австралия едногодишен лиценз. Обаче на толкова тежко функциониращ интегриран пакет май не съм попадал досега. За да отворя която и да е страница минаваха по няколко секунди - не зная какво толкова им се проверяваше.Това ме отказа и го деинсталирах - на практика реално все едно не съм го пробвал. Не съм имал подобни констатации с версия 2009 и ми е известно, че "причините може да са и в моя телевизор".Затова пробвах и на свеж Win XP - същото се повтори без съществени разлики. Ще ми е интересно какво би споделил някой друг от пробвалите. Поздрави

Аз писах в темата за мнението си за безплатният вариант на стената. Впоследствие го изтрих понеже на някой доста не му хареса поста ми и почнаха едни минуси... Сега ще го кажа пак. Тази стена са я развалили определено.Бавно стартира,интернета ми при първа инсталация изобщо го нямаше.Имам впредвид данните за ай пи,мак адрес и прочие в лан картата изчезнаха мистрериозно :cheers:

Наложи се да го преинсталирам,че да си имам интернет. Ще им пробвам интегрираният пакет да видя дали ще е същото и при него.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При мен се инициализира доста бавно.След стартиране на уина и зареждане на всичко в таск бара,остава само стената и иконката е в сиф цвят,минават се около 15- 20 сек.(през това време програмата е недостъпна), след което се оцветява с характерния си свят е готова вече за работа,някой да е с подобна констатация? И още нещо, забелязвам забавяне при изключване на kомпютъра(това е само при Windows XP SP3)?

• Автор

При мен се инициализира доста бавно.След стартиране на уина и зареждане на всичко в таск бара,остава само стената и иконката е в сиф цвят,минават се около 15- 20 сек.(през това време програмата е недостъпна), след което се оцветява с характерния си свят е готова вече за работа,някой да е с подобна констатация?

И още нещо, забелязвам забавяне при изключване на kомпютъра(това е само при Windows XP SP3)?

Ами, че то това си го имаше още във предната версия! Винаги си е било така при мен....има забавяне, но то е от порядъка 3-5 сек. Е, и кво от това? Стената си е идеална за домашен потребител- няма да настройваш правила, и други щуротии...неща които 99% от хората не разбират, а и не им трябва. Важното е стената да върши работа....а тя върши!

Ами, че то това си го имаше още във предната версия!

В предната,да,но не и в по-старите,за това питам,понеже тази констатация за мен е сравнително нова.

Стената си е идеална за домашен потребител- няма да настройваш правила, и други щуротии...неща които 99% от хората не разбират, а и не им трябва. Важното е стената да върши работа....а тя върши!

Да съм споменал нещо от сорта,че не става или пр.? За пореден път ми преиначаваш думите!

Констатирам и коментирам бъгове и проблеми или какво викаш,дай да си затваряме очите и да гледаме в една точка.

Nikssi, минусите нямат значение. Пиша за пакета,а не за стената - и аз загубих настройките за ползване на Интернет.При мен мистериозно се появи парола преди зареждане на Win...Рестартирах 2-3 пъти - нямаше промяна! Дори в режим Safe mode искането на паролата бе налице. Не съм въвеждал такава. Да се мотая да я разкодирам ли!? След разговор с дежурния оператор на доставчика ми предпочетох нов преход към свеж Win XP. Този факт е абсолютно доказателство за проникване. Нека и други пробват вместо пак да ни замерват с минуси...Лично аз засега ще се дистанцирам от всичко на PC Tools. Поздрави

• Автор

Nikssi, минусите нямат значение. Пиша за пакета,а не за стената - и аз загубих настройките за ползване на Интернет.При мен мистериозно се появи парола преди зареждане на Win...Рестартирах 2-3 пъти - нямаше промяна! Дори в режим Safe mode искането на паролата бе налице. Не съм въвеждал такава. Да се мотая да я разкодирам ли!? След разговор с дежурния оператор на доставчика ми предпочетох нов преход към свеж Win XP. Този факт е абсолютно доказателство за проникване. Нека и други пробват вместо пак да ни замерват с минуси...Лично аз засега ще се дистанцирам от всичко на PC Tools. Поздрави

За пакета PC Tools не мога да коментирам. Но не съм учуден, че при теб, както и при някои други екстремни играчи, се появяват подобни сривове на целия Уиндоус...то експерименти, експерименти...ама се правят с мярка и предпазливо....

Редактирано от engineer (преглед на промените)

За пакета PC Tools не мога да коментирам. Но не съм учуден, че при теб, както и при някои други екстремни играчи, се появяват подобни сривове на целия Уиндоус...то експерименти, експерименти...ама се правят с мярка и предпазливо....

За никакъв срив на Win нищо не съм споделял.Win XP Sp3 си работеше нормално - макар и без връзка с Интернет.После и паролата се "появи"... Понякога предпочитам преход към свеж Win дори само заради чистото начало. На този компютър от шест месеца не бе се случвало това, а вчера два пъти се наложи да се прави. Поздрави

Парола не ми се е появявала но пък интернетта ми го нямаше.Програмата определено са я развалили в сравнение със предната версия.Ще пробвам след ESS този интегриран пакет.Него имам време да го ползвам и тествам - година :mad:

Шантава работа... Нищо от това за което говорите не се случва под Windows 7.Поне не и при мен.Одеве не знам защо влязох в kaldata с IE и http://www.browserdefender.com/site/kaldata.com/ ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.