Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php/ PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69FREE вече се стреми към лидерство.А заедно с ThreatFire защитеността е още по-висока и спрямо непознат вредоносен код. Поздрави
  • Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php/ PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69FREE вече се стреми към лидерство.А заедно с ThreatFire защитеността е още по-висока и спрямо непознат вредоносен код. Поздрави

Ехааа...невероятно- 99%! Не сгреших като навремето заложих на тази стена!

Ехааа...невероятно- 99%! Не сгреших като навремето заложих на тази стена!

Но самозащитата при нея просто липсва!Спирането на процесите и става толкова лесно, колкото и да спреш Skype от Task manager-a ,да не говорим, че и нейните папки не са защитени,изтриването на съдържание,достъпа е свободен!

И още нещо, синия екран е неизбежен,след като процесите са спрени и решиш да я деинсталираш!Иначе времето и за реакция е светкавично завиждащо за много лидери.

Нека някой друг пробва и сподели мнение!

Май трябва да им се докладва!

• Автор

Но самозащитата при нея просто липсва!Спирането на процесите и става толкова лесно, колкото и да спреш Skype от Task manager-a ,да не говорим, че и нейните папки не са защитени,изтриването на съдържание,достъпа е свободен!

И още нещо, синия екран е неизбежен,след като процесите са спрени и решиш да я деинсталираш!Иначе времето и за реакция е светкавично завиждащо за много лидери.

Нека някой друг пробва и сподели мнение!

Май трябва да им се докладва!

Има си защита от изключване и защита на настройките. Не знам за какви сини екрани говориш.....аз по стабилна стена не съм слагал. Стената е просто уникална- хем е проста от към настройки, хем както се вижда- вече не е само добра,а отлична!

Има си защита от изключване....

Нима? От Task manager-a без проблем се спират двата процеса, пробвай,ама не ти стиска да погледнеш истината в очите.После се опитай да я деинсталираш и синия фон ще ти блесне пред очите.
  • Автор

Нима? От Task manager-a без проблем се спират двата процеса, пробвай,ама не ти стиска да погледнеш истината в очите.После се опитай да я деинсталираш и синия фон ще ти блесне пред очите.

Мда...и за какво да я спирам от Таскменеджера? Почва да ми намирисва пак на нещо (щом една конкретна програма не е в челото)...наречено...хайде да не го казвам... ;) Всеки да си ползва каквото иска. На ПС Туулс ми допада!

Аз ще заменя Private Firewall с този, за да видим как е положението сега. Ако са налице тези проблеми и при мен ще ги репортна, ако вече някой не го е направил.

Мда...и за какво да я спирам от Таскменеджера?

мммм даааааааа . На теб може да не ти е до спиране на процеса , само че всеки един вирус би опитал първо това - търсене на активни процеси с определени имена и тяхното елиминиране (unload и delete) . Процедурата е лесна и безболезнена :) Продуктът ти за защита би могъл да бъде повреден много лесно , а с него и цялата ти система.

• Автор

мммм даааааааа . На теб може да не ти е до спиране на процеса , само че всеки един вирус би опитал първо това - търсене на активни процеси с определени имена и тяхното елиминиране (unload и delete) . Процедурата е лесна и безболезнена :) Продуктът ти за защита би могъл да бъде повреден много лесно , а с него и цялата ти система.

И каква алтернатива ще ми предложите ти и Михнев....? Всъщност...досещам се кой, какво.... :rolleyes: мда....върти го, печи го- все в една посока клонят нещата... ;)

И каква алтернатива ще ми предложите ти и Михнев....? Всъщност...досещам се кой, какво.... :rolleyes: мда....върти го, печи го- все в една посока клонят нещата... :)

Не очаквах толкова повърхностно да гледаш на нещата.Трябва ли всичко да ти се дава сдъвкано? Иронията ти е неуместна в случая.

Коя защитна стена използвате и защо?

• Автор

Не очаквах толкова повърхностно да гледаш на нещата.Трябва ли всичко да ти се дава сдъвкано?

Ами прост човек съм, за това...

Иронията ти е неуместна в случая.

Съдейки от едногодишният ми престой в този и други форуми- много си е уместна даже. Всеки един от вас във раздела за "сигурност и антивирусна защита", които сте накичени със титли- "Специален"и "ВИП", малко или много сте обременени с конкретна програма, и няма как да се оттървете от това...просто няма как!

Ама разбира се...веднага ще "вляза в тон" с резултатите от статистиката...

Пробвал съм няколко стени, едниствено ПС Туулс ми допадна! Другото което е, че никога не бих се доверил само на едно (комбинирано) приложение за защита от типа "Интернет секюрити", защо като излезе извън строя, оставаш без абсолютно никаква защита! Това е недостатъка на комбинираните решения! Както и да е....Всеки си преценява сам, аз оптимално решение за себеси съм намерил!

Съдейки от едногодишният ми престой в този и други форуми- много си е уместна даже. Всеки един от вас във раздела за "сигурност и антивирусна защита", които сте накичени със титли- "Специален"и "ВИП", малко или много сте обременени с конкретна програма, и няма как да се оттървете от това...просто няма как!

И коя е тази програма? Би ли посочил мой коментар,който доказва това твое твърдение?

Едва ли има такъв,но понеже на теб ти е най-лесно,като нападаш без основание и да сменяш посоката в темата в удобна за теб посока.

Високото грозде,било кисело!

Айде и я карай по яваж,отговорностите те първа те очакват,тате :eek:

Аз ще заменя Private Firewall с този, за да видим как е положението сега. Ако са налице тези проблеми и при мен ще ги репортна, ако вече някой не го е направил.

Успя ли със замяната? Ако си ползвал Private Firewall с настройки на висока сигурност не е толкова лесно след деинсталацията и. И защо ще я заменяш?
  • Автор

И коя е тази програма? Би ли посочил мой коментар,който доказва това твое твърдение?

Едва ли има такъв,но понеже на теб ти е най-лесно,като нападаш без основание и да сменяш посоката в темата в удобна за теб посока.

Високото грозде,било кисело!

Айде и я карай по яваж,отговорностите те първа те очакват,тате :biggrin:

Мога да ти кажа:

Михнев - Касперски, Аваст

Никси- Касперски

Маниак- Нод32

АСпейс- НОД32

Б-бой- Авира

Хлевоуст- Касперски, Ф-Секюр

Да продължавам ли.... :eek:

Що се касае до бебето....офф...сноще почти не съм спал... :biggrin:

Мога да ти кажа:

:eek:

Исках да ми покажеш къде ги натрисам,не да ми казваш,както и да е!

Коментарите ми за тези две програми са свързани изцяло само с настройки и актуализиране на информация.

Успя ли със замяната? Ако си ползвал Private Firewall с настройки на висока сигурност не е толкова лесно след деинсталацията и. И защо ще я заменяш?

Замених я, за да тествам PC Tools, при което се откриха веднага проблеми и ги репортнах. Не, нямаше никакъв проблем с деинсталацията, проблема е бил при теб.

engineer, на теб какъв ти е проблема? Каквото исках, това ще си ползвам!

Хлевоуст- Касперски, Ф-Секюр...

Тук съм! Всъщност, аз неведнъж съм писал, че твърде много ми допада PC Tolls Firewall и си държа на мнението. При това изобщо не ми пука на кой измислен тест как се е представила, тестващ съм само аз и изборът е мой. Въпросната стена ми дава всичко, от което имам нужда, ако ми трябва нещо друго - ще си го набавя по друг начин. Съчетава се отлично с KAV и Avira Premium, а на този етап това ми стига, защото едва ли бих използвал друг самостоятелен антивирус.

А въпросните пакети са друга тема, там съм писал надълго и нашироко защо точно те, а не някои други.

Поздрави!

Мисля,че дължите извинение на TNN в случая,по заглавието на темата се подразбира,всички продукти в защита на PC Tools ,а не само защитната им стена.

http://www.pctools.com/consumer/products/

Ние не делим нещо за да говорим за извинения. Борко понякога употребява странни изрази като "невзрачна програма като Gmer лови повече rootkits от Kaspersky." Звучи абсурдно. Това не е форума на ESET. Нямам представа какво има против представеното на http://www.threatfire.com/download/ То не е извън темата за продуктите на PC Tools. Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам малко помощ от тези които познават по-добре стената! Искам да попитам защо стената ми блокира Интернет-а когато съм на WiFi (на Лаптоп-а ми )? Когато си сложа кабела го пyска веднага!Тези които сте я ползвали на WiFi ли сте били? ...Това с нито една друга стена не съм го имала!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Аз също сложих стената тази сутрин на компютъра,който е свързан с USB към рутера,но нямам забележки.

Настройките са по подразбиране и след като се убедих,че всичко е ОК направих промяна в Settings---Preferences---User mode,като го сложих на Expert user .

Каква ОС ползваш и каква Антивирусна,Androcure06 ?

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Аз също сложих стената тази сутрин на компютъра,който е свързан с USB към рутера,но нямам забележки.

Настройките са по подразбиране и след като се убедих,че всичко е ОК направих промяна в Settings---Preferences---User mode,като го сложих на Expert user .

Каква ОС ползваш и каква Антивирусна,Androcure06 ?

Авира Free

Инсталирам я и избирам още в началото Експерт!

Нямам net!Слагам кабела и всичко е ОК!!!

Махам кабела и оставам с WiFi-то и....пак нямам net!

...p.s.Аз не ползвам кабел защото съм с Лаптоп и се тръшкам навсякъде с него.Нито една стена не ми е правила такъв номер смяташ,че е от началните настройки ли?Сега ще видим!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Аз също съм я ползвал на лаптоп с Wi-Fi и не съм имал никакви проблеми.Явно,нещо при теб се е омазало...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.