Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

Здравейте,моя проблем си го оправих оказа се ,че когато компa ми е на WiFi при инсталиране,стената прекъсва Интернет връзката и взима контрол в свои ръце.Да ,но y нас имам няkои комшия с по силен сигнал и при пyскане на връзката стената лови него(защото другия Net винаги е първи в листата)Така стената ме пита след рестарт това ли е връзката и аз задавам,че е това! После разбира се нямам net защото не е моята връзка! ;) Стената не е лоша(даже Хипс-А стиска доста здраво)единственно не ми харесва Интерфейса! ....не казвайте,че стената няма настройки!Има ,но явно не влизате да задавате правила!

• Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Стената не е лоша(даже Хипс-А стиска доста здраво...

Абе ше прозреш истината ти...ама нейсе! :)

....единственно не ми харесва Интерфейса!

Що бе...кво му е на интерфейса? Семпъл е и изчистен. На мен ми харесва!

....не казвайте,че стената няма настройки!Има ,но явно не влизате да задавате правила!

Има, ама по "подразбиране" явно си е на макс, след като минава matousec с 99%! За какво ти е да човъркаш нещо...карай си така и си свиркай!

п.с.

Използвам случая да ти благодаря за 1 годишния лиценз за Нортон! ;) Много съм доволен...върви и на 2010!

Няма защо нали трябва да си помагаме!

Тази стена нещо и има тя въобще я няма в Security Center!!!

Публикувано изображение

• Автор

Няма защо нали трябва да си помагаме!

Тази стена нещо и има тя въобще я няма в Security Center!!!

А? При мен на ХР си я има? Сигурно имаш някакъв проблем с Уиндоуса!?

А? При мен на ХР си я има? Сигурно имаш някакъв проблем с Уиндоуса!?

Но аз вчера прейнсталирах точно заради нея за да може всичко да бъде на чисто!

Тя си работи,но не присъства в центъра и даже я инсталирах по подразбиране и още не съм я ровила за настройки!

....p.s.Преди малко стената ми направи 2 сини екрана!!!

Bay Bay Pc Tools жалко за интересния Hips,здравей Комодо аз пак се връщам при теб!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

проблемът не е от стената. уиндоус 7 я разпознава и работи при мен перфектно вече месец.

post-222392-1254352422,63_thumb.jpg

Преди два дни преинсталирах заради PC Tools,общо взето проблемите ми бяха като описаните по горе.Слагах я 3 пъти тая стена докато не ми скапа системата бъдете внимателни с нея.Преди това бях с comodo и нямах проблеми,невиждам как проблема да не е от стената.

• Автор

....невиждам как проблема да не е от стената.

Ами много просто- след като има маса потребители, които нямат проблеми със стената, а ти имаш, значи "повредата" е в твоя телевизор. Същото се отнася за всяка друга програма! Единствено Online Armor е стената, която при голяма част от потребителите, дава някакви проблеми и наистина е бъгава, докато за PCTools това в никакъв случай не може да се твърди! Мога да я инсталирам и деинсталирам колкото пъти искаш ,без никакъв проблем. за да имаш някакви "проблеми" значи имаш "нещо", което влиза в конфликт с нея или ти е скапан Уиндоуса!

значи имаш "нещо", което влиза в конфликт с нея или ти е скапан Уиндоуса!

Преди два дни преинсталирах заради PC Tools,общо взето проблемите ми бяха като описаните по горе.Слагах я 3 пъти тая стена докато не ми скапа системата бъдете внимателни с нея.Преди това бях с comodo и нямах проблеми,невиждам как проблема да не е от стената.

Вредоносен код също би могъл да причини подобни проблеми - преинсталирал си, а дали си успял да го отстраниш?Поздрави

Следя всички ваши мнения и коментари: TNN и Engineer,наясно сте с повече неща за защитата на PC-то от мен именно за това използвам опита ви надявам се да нямате нищо против :P Вирус съм нямал на компа през живота си TNN, компа ми е за работа не за глупости да се ровя по съмнителни кътчета на мрежата въпреки,че човек никога незнае ;) Предполагам,че причината да не съм се заразявал до момента е именно от опита който взимам от хора като вас :eek: .Но PC Tools ми разказа играта за няколко часа,немисля да рискувам отново с нея,след преинсталацията сложих NIS и си свиркам.Поздрави

Symantec Endpoint Protection 11 охранява този също за работа компютър и отвреме навреме неутрализира по някоя заплаха.Едва ли има човек ползващ интернет и да е нямал среща с някакви вируси. NIS е за ползване в домашни условия и не е равностоен на корпоративната версия.Безплатните програми на PC Tools не са причина за констатациите ти. Явно е нещо друго - не зная защо си ги "нарочил".Милиони хора ги ползват и би било пълно из форумите с подобни констатации...Но не е така. Поздрави

Хайде стига вече глупости! Щом стената ми прави проблеми значи прави проблеми!Аз смятам,че различавам тези неща!И Оnline Аrmor на някои не им правеше ,но на мен ми прави и това е стената която най ми допада,но именно заради тези проблеми търся решения в други стени! Не съм казала,че е лоша даже ми допадна,защото е по-лека от Комодо,а пък вие сте с XP или Windows 7! Аз съм с Виста 32! За сега единственната добра стена която се държи отлично на компа ми е Комодо! Онзи ден сложих последната версия на Оutpost и ти ми направи син екран.Аз не напразно си пробвам сама а не се водя по чужди мнения!

...Аз съм с Виста 32!...

PC Tools Firewall ми върви ОК в съчетание с KAV 9.0.463 на лаптоп Toshiba Satelite с оригинална Vista Home Premium SP 2 х32. Зададени правила, но без особено и излишно човъркане из настройките и изключен stealth режим, виж дали последното не ти създава проблемите.
  • Автор

Онзи ден сложих последната версия на Оutpost и ти ми направи син екран.

Хм....

Слагаш PCTools- син екран

Слагаш Outpost- син екран

Слагаш Online Armor- проблеми

.....

Прекалено много случайни величини събрани на едно място, говорят за някакава закономерност! В случая тя си "крие" в твоят "телевизор"...няма друг вариант!

Хм....

Слагаш PCTools- син екран

Слагаш Outpost- син екран

Слагаш Online Armor- проблеми

.....

Прекалено много случайни величини събрани на едно място, говорят за някакава закономерност! В случая тя си "крие" в твоят "телевизор"...няма друг вариант!

Е как с Комодо нямам проблеми в \"телевизора\"?

Да не би да са сменили типа на прибавките в Comodo и сега да Ви убеждават по други уж обективни начини колко е добра и незаменима тяхната програма. Става ми интересно и ще инсталирам Comodo IS Free. Поздрави

Можеш ли да архивираш файловете в папка C:\Windows\Minidump и да ги качиш някъде по-избор да ги разгледаме.

Какви бяха съобщенията от сините екрани ?

Има ли съобщения в Event Viewer за грешки свързани с модулите на стената ?

Впрочем това, че на един не прави проблеми, а на друг прави, не дава основателни доказателства за някакви заключения. Машина с машина не си прилича...

Може да е от Vista-та на Androcure06...конфликт с някой драйвер останал от някое деинсталирано приложение за сигурност, може и проблема да е другаде.

Аз познавам доста хора които са имали "леки проблеми" със стената, но в последните версии проблемите са по-изчистени.

По-едно време и mihnev_sz имаше проблеми с нея, но сега казва, че всичко е наред.

Можеш ли да архивираш файловете в папка C:\Windows\Minidump и да ги качиш някъде по-избор да ги разгледаме.

Какви бяха съобщенията от сините екрани ?

Има ли съобщения в Event Viewer за грешки свързани с модулите на стената ?

Впрочем това, че на един не прави проблеми, а на друг прави, не дава основателни доказателства за някакви заключения. Машина с машина не си прилича...

Може да е от Vista-та на Androcure06...конфликт с някой драйвер останал от някое деинсталирано приложение за сигурност, може и проблема да е другаде.

Аз познавам доста хора които са имали "леки проблеми" със стената, но в последните версии проблемите са по-изчистени.

По-едно време и mihnev_sz имаше проблеми с нея, но сега казва, че всичко е наред.

Да,вече е късно,това беше вчера днес съм с Комодо и няма как да ти извадя репорта!

Сложих стената на чист прейнсталиран Windows като първата инсталирана програма беше стената разбира се!

Това,че не присъстваше в Security Center ме безпокоеше,синия екран и това с WiFi-то...просто много и се събра на тази стена(а се зарадвах,че е интересна)

Както и да е има една поговорка:

-Не сменяме кон с които сме печелили всички състезания. :)

Както и да е има една поговорка:

-Не сменяме кон с които сме печелили всички състезания. :)

"Уморените коне ги убиват нали?"

При мене никакви проблеми досега под Windows SP SP3,перфектно се сработва с ползваният от мене анти-вирусен продукт,лека е и наистина не са нужни кой знае колко знания за работа с нея.

Androcure питала ли си се защо имаш толкова проблеми,които при другите ги няма?

Защото съм лично аз съм инсталирал под Windows Vista Ultimate повечето от ползваните от тебе програми и досега не съм имал рекламация.

Поздрави :)

"Уморените коне ги убиват нали?"

При мене никакви проблеми досега под Windows SP SP3,перфектно се сработва с ползваният от мене анти-вирусен продукт,лека е и наистина не са нужни кой знае колко знания за работа с нея.

Androcure питала ли си се защо имаш толкова проблеми,които при другите ги няма?

Защото съм лично аз съм инсталирал под Windows Vista Ultimate повечето от ползваните от тебе програми и досега не съм имал рекламация.

Поздрави :)

Nikssi, никога не съм имала проблеми с програми освен Online Armor и сега с тази програма!

Защо нямам проблем с Comodo,PrivateFirewall или Каspersky?Даже с Мalware Defender не съм имала!!! :)

Nikssi, никога не съм имала проблеми с програми освен Online Armor и сега с тази програма!

Защо нямам проблем с Comodo,PrivateFirewall или Каspersky?Даже с Мalware Defender не съм имала!!! :P

Съгласен съм с тебе.На мене пък Online Armor ми правеше магарии.Неможех да тегля файлове с мозилата и с Bitcomet.Доколкото PC-Tools не ми е правила проблеми, е един път ама не я бях свалил от офицялния сайт. ;)

Съгласен съм с тебе.На мене пък Online Armor ми правеше магарии.Неможех да тегля файлове с мозилата и с Bitcomet.Доколкото PC-Tools не ми е правила проблеми, е един път ама не я бях свалил от офицялния сайт. ;)

Да лесно е да се говори,но дали е истина това което казваме!

Аз си намерих проблема (и все пак съм била права)така,че може и вие да прочетете!

Requesting further clarification about which network connections are not recognized by PC Tools Firewall.

"In regards to your query, the current release version of PC Tools Firewall Plus (Version 6.0.0.74) is subject to the same limitations as the previous version you have installed, i.e. USB connections will not be detected or monitored. This limitation would apply to all USB network connections, and is not specific to your network hardware."

This actually applies to a lot more users than you might think. Whilst it's accepted that usually a USB modem is the common method for laptops, large numbers of users in countries like here in France do not have access to a cable network and so use these for desktops too, me included.

MC had told about this point that PC Tools Firewall won't work for some connections. This he had told after contacting PC Tools people directly. Here is the original post:

Being encouraged by the obvious developments of this software I tried to install it myself without success. I then contacted PC Tools about my problems and this was their response.

"Currently PC Tools Firewall Plus does not support Mobile Broadband or USB network connections, an ethernet connection will be required for your connection to be correctly detected."

Maybe this has changed with the new release of PC Tools Firewall 6.0.0.74. You personally need to confirm it by contacting PC Tools, or we will do it, if you keep some patience.

...Трябва по-често да ме слушате :)

http://www.threatfire.com/ На Win XP SP3 ThreatFire си работи отлично със своята PC Tools Firewall Plus 6.Двете програми са безплатни за домашно ползване. Мога да им добавя доста антивируси/безплатни или не/ - обаче пак се чудя дали е необходимо и наложително. Защото подобни IDS+HIPS програми пропускат доста по-малко от всички антивируси. Те нямат за цел да ловят - целта им е превантивно да възпрепятствуват вредоносния код.След известно време ще инспектирам охраната им- чрез краткотрайно присъединяване на различни антивируси. Поздрави

http://www.threatfire.com/ На Win XP SP3 ThreatFire си работи отлично със своята PC Tools Firewall Plus 6.Двете програми са безплатни за домашно ползване. Мога да им добавя доста антивируси/безплатни или не/ - обаче пак се чудя дали е необходимо и наложително. Защото подобни IDS+HIPS програми пропускат доста по-малко от всички антивируси. Те нямат за цел да ловят - целта им е превантивно да възпрепятствуват вредоносния код.След известно време ще инспектирам охраната им- чрез краткотрайно присъединяване на различни антивируси. Поздрави

Аз пак казвам и за последно!

Стената е доста интересна даже доста добра,но има проблеми при констроирането и!

Както вече казах и извадих постове от тяхния форум:

-Прави проблеми на Лаптоп и WiFi връзка!От там идват проблемите!Прочети горния пост!

...а и не мисля,че на този добър HIPS my трябва и IDS!IDS-a го дават допълнение към Антивирус.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.