Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на PC Tools

Featured Replies

Искам да попитам някой дали е ползвал или ползва стената? Какви са ви впечатленията относно стабилност, надежност и т.н....

• Отговори 289
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мисля, че стената е много добра, една от най-добрите, макар че не може да се сравнява с Comodo, например. За разлика от другите продукти на фирмата, програмата е много лека, не се усеща и не дразни с с въпроси. Мисля, че е едно много добро безплатно решение. Всъщност, ако искате безплатна защитна стена, а Comodo ви дразни прекалено много, това е идеалната според мен! (Online Armor Free е прекалено орязана откъде възможности, ZoneAlarm Free също)

Даже вмомента я ползвам в съчетание с Avira на едната ми ОС и се сработват много добре. Също така я превеждам на български език, така че скоро ще я имате и с превод на родния език Публикувано изображение

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Мисля, че стената е много добра, една от най-добрите, макар че не може да се сравнява с Comodo, например. За разлика от другите продукти на фирмата, програмата е много лека, не се усеща и не дразни с с въпроси. Мисля, че е едно много добро безплатно решение. Всъщност, ако искате безплатна защитна стена, а Comodo ви дразни прекалено много, това е идеалната според мен! (Online Armor Free е прекалено орязана откъде възможности, ZoneAlarm Free също)

Даже вмомента я ползвам в съчетание с Avira на едната ми ОС и се сработват много добре. Също така я превеждам на български език, така че скоро ще я имате и с превод на родния език Публикувано изображение

Тази ли е версията PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1223815

Да, последната

Така и не разбрах,това финална версия ли е или поредната бета?

Download the latest version of PC Tools Firewall Plus and activate complete network protection for free!

Current Version: 5.0.0.36

Released: December 15, 2008

Size: 8,968 KB

Platforms: Designed for Windows® Vista™ 32-bit, XP, 2000 and Server 2003.

http://www.pctools.com/firewall/

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Финална версия си е, не е бета. Не вярвам PC Tools да предлагат бета версия на потребителите си Публикувано изображение

Comodo Internet Security 3.5 FREE и Online Armor Personal Firewall 2.1.0.131 Free според мен са доста по-добри.Иначе тя не е лоша и доста хора я ползват. Поздрави

Даже вмомента я ползвам в съчетание с Avira на едната ми ОС и се сработват много добре...

Ще потвърдя, че комбинацията (Avira е версия Premium) е много удачна, ползвам я от около месец на един компютър и нямам никакви оплаквания.

Стената е безкрайно опростена (малко необичайно за производителя й) и лишена от безсмислени опции, работи в обучаващ режим, приема и запомня правилата без повторения - какво повече да искам от нея?

Има и платен вариант - същият като на безплатната версия, но се включва и модул, който до голяма степен е Spyware Doctor, а това трябва да се има предвид поради възможност от конфликт на еднотипни програми.

Определено препоръчвам безплатния вариант на стената.

Ако работят денонощно, може би ще достигнат донякъде COMODO FIREWALL, но на този етап не може да има сравнения между двете стени! Лекотата и "да помни" безпроблемно не правят защитната стена, тук нещата опират до сложен математически алгоритъм! smile.gif

Ами аз лично съм доста доволен от стената.Сработва се доста добре с Нод и Аваст (Най-вероятно и с др. анти-вирусни,но аз съм я пробвал само с тея).Вярно стената на COMODO е доста по-напред в "играта",но и PC Tools FireWall не е за подценяване :)

• Автор

Какво мислите за ThreatFire Free Edition на PC Tools? дават го като добавка /поне така разбрах/ към инсталирания антивирус и увеличавало защитата.

Threat Fire

Какво мислите за ThreatFire Free Edition на PC Tools?

Според мен ползата е твърде съмнителна, а програмата по-скоро безполезна (пробвал съм я с Avira Premium, ако не греша), но това си е мое мнение. Пък и зависи от "основната" защита - едва ли програми от типа на Kaspersky или F-Secure, да речем, ще търпят чуждо вмешателство.

Вече споменах, че имам почти негативно отношение към продуктите на PC Tools, но не и за стената им, която е обект на темата.

Аз още се чудя, за втори път опитвам да инсталирам стена на РС тооls, на различни компютри, и не ми се получава, после едва я махнах. Публикувано изображение

• Автор

Аз още се чудя, за втори път опитвам да инсталирам стена на РС тооls, на различни компютри, и не ми се получава, после едва я махнах. Публикувано изображение

Стената си се инсталирва и деинсталирва БЕЗ никакъв проблем! Повредата е в твоя телевизор. Тук има специалисти, които ще ти посочат къде може да ти е проблема.

Откъде я изтегли? Стената се де/инсталира абсолютно безпроблемно, както каза по-горе и engineer. При инсталирането избери Normal user, ако и да си в час с материята.

Остатъци в регистрите от деинсталирани продукти на AVG са били причина преди време и за мои сродни констатации. Възможно е да не е точно тази причината - но ти ползваше чешката програма - затова го споделям. След преинсталиране на Win при мен всичко се нормализира. Поздрави

Добрите отзиви и любопитството ми станаха причина да пробвам - инсталирах нормално и безпроблемно на един компютър PC Tools FireWall 5 Free заедно с Avira Premium 8. За впечатления ми е нужно време. Поздрави

Инсталирах PC Tools Internet Security 2009 с настройки по подразбиране,но нещо спира достъпа до Интернет след около 15 минути,и това продължава до рестарт на РС-то,но след 15 минути-пак същото.

На какво се дължи това ?

• Автор

Инсталирах PC Tools Internet Security 2009 с настройки по подразбиране,но нещо спира достъпа до Интернет след около 15 минути,и това продължава до рестарт на РС-то,но след 15 минути-пак същото.

На какво се дължи това ?

Стената си работи перфектно. Сложи в настройките няколкото чавки които ги има като опции- и всичко ще ти е ок. Може да провериш с "Leak" тестовете на PCFlank или Comodo или които и да е други тестове- минава ги!

Стената си работи перфектно. Сложи в настройките няколкото чавки които ги има като опции- и всичко ще ти е ок. Може да провериш с "Leak" тестовете на PCFlank или Comodo или които и да е други тестове- минава ги!

Дори да ги минават успешно, това не значи, че ще те защитят от наистина опасното.

• Автор

Дори да ги минават успешно, това не значи, че ще те защитят от наистина опасното.

Ееее, ами то перфектни неща няма! Ако някой е решил да те "пробие" все ще намери как. Мисля обаче, а и не само аз, че стената като безплатно решение е повече от добра. Тестовете показват, че интергрираните пакети не са най-доброто което може да получи човек. За предпочитане е комбинираната защита..аз така мисля.

Leak" тестовете на PCFlank бяха класифицирани с троянска диагноза от Panda, а Symantec ми блокираше провеждането на тестовете на Comodo - едва ли някой се съмнява в наличието на основания за тези действия - дали е вярно или е заради конкурентност - това са подробности...

Ееее, ами то перфектни неща няма! Ако някой е решил да те "пробие" все ще намери как. Мисля обаче, а и не само аз, че стената като безплатно решение е повече от добра. Тестовете показват, че интергрираните пакети не са най-доброто което може да получи човек. За предпочитане е комбинираната защита..аз така мисля.

Затова, че няма - няма, но интегрирания пакет е по-добър от защитната стена, защото Firewall блокира атаките, но ако го заобиколят си "гол", няма на какво да се опреш, докато интегрирания пакет, преодолеят ли му firewall модула, остават още важни модули (antivirus, antispyware, antispam и т.н.).

TNN, нормално е да ти открия троянски кон, защото това е една от задачите в теста.

Затова, че няма - няма, но интегрирания пакет е по-добър от защитната стена, защото Firewall блокира атаките, но ако го заобиколят си "гол", няма на какво да се опреш, докато интегрирания пакет, преодолеят ли му firewall модула, остават още важни модули (antivirus, antispyware, antispam и т.н.).

Ако антивируса не е част от стената няма ли да върши същата работа?

• Автор

TNN, нормално е да ти открия троянски кон, защото това е една от задачите в теста.

Под "комбинирана" защита имах впредвид антивирус + стена, които не са от един производител, но са взети най-доброто.... Публикувано изображение Съжалавям, но тестовете показват, че повечето защитни стени, правени от производител на антивирус, са доста по слаби от самостоятелни стени произведени от компании специализирани предимно в правенето на стени. Това са фактите....личните пристратия и предпочитания са друг въпрос.... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.