Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

то кога ще мине

flare вие админ в замунда ли сте

• Отговори 1k
  • Прегледи 263,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

и като е пермаментен няма ли как да се махни някои да пише на екипа в замунда ако трябва ще си дам ип-то

и като е пермаментен няма ли как да се махни някои да пише на екипа в замунда ако трябва ще си дам ип-то

А случайно да сте чували българската поговорка " Да би морно стояло , не ви чудо видяло " ;) ... ако са ви наложили колегите БАН по ІР ... почвайте да търсите прокси сървър ... ща издебнете когато отворят времето за нови регистрации , обикновено е рано сутрин в петък , и де си направите нова такава ! А ще кажете ли как бе името на старата , да проверя как стоят нещата ?

• 2 седмици по-късно...

става въпрос за замунда.

ако някой има 2-ри излишен,че моя го гепиха

поздрави!

В "Замунда" ще ви направят. Помолете ги.

за сега всичко е пълно.

Тогава се налага да чакате. Переодически пускат по 300-400 регистрации. А личен акаунт едва ли някой ще се навие да Ви предостави.

Аз мога да Ви дам моя акаунт, но не мога да имам 100% сигурност, че и вие няма да ми "тафите" моят акаунт и аз да остана без него? :) Сега ще ви пиша на лично

еми за сега все още не са пускали! един приятел каза че към 4-5 сутринта имам най голям шанс, но нямам възможност да сотоя до толкова късно! пък и аз не искам личен акаунт, а има много хора с по два !

пък и аз не искам личен акаунт, а има много хора с по два !

Заради това изказване няма да ви подаря(рят) акаунт.

Заради това изказване няма да ви подаря(рят) акаунт.

Аз не искам никой нищо да ми подарява!!!

Предоставения ми акунт ще го ползвам, а не присвоявам!

става въпрос за замунда.

ако някой има 2-ри излишен,че моя го гепиха

поздрави!

Споменатия тракер има доста нещо , НО не е единствен ! Има толкова много други , че не е истина ;) !

Искам да попитам нещо Имах една регистрация в замунда (Потребител: plamen9151) и ми я спряха и на тори емейл на които бях регистриран в момента не мога да си прехвърля сегашната регистрация да е на същия емейл. А в краен случай таи и не разбрах защо ми спряха тая регистрация Като се опитам да вляза ми изписва това- This account has been disabled

Искам да попитам нещо

Имах една регистрация в замунда (Потребител: plamen9151) и ми я спряха и на тори емейл на които бях регистриран в момента не мога да си прехвърля сегашната регистрация да е на същия емейл.

А в краен случай таи и не разбрах защо ми спряха тая регистрация

Като се опитам да вляза ми изписва това- This account has been disabled

вариантите са :

не си използвал/а акунта от доста време

или не си сиидвал/а даден торент

Здравейте, извинявам се че използвам темата, но имам проблем и аз със замунда. От вчера имам бан в сайта заради една програма, която изобщо нямах на идея, че е забранена да се прилага :no-no: Предполагам конкуренцията ме подлъга, явно точно с такава цел. Както и да е. Искам да се свържа с администраторите на замунда, за да им обясня за какво става въпрос, но никъде не намирам поща или каквото и да било. Прочетох за сървърите и прокситата, но хич не съм наясно как се ползват. Моля, ако някой може да ми помогне ще съм му благодарна.

Хич не се надявай ако си ползвал програма за фалшив ъплоуд забрави,безсмислено е да им пишеш...а и какво значи конкуренция,никой тракер няма да ти препоръча ползването на такава програма,аз например си бавя връзката и сийдвам непрекъснато и още не мога да ги направя 3 ТБ,а ти качваш фалшив рейтинг.....не виждам оправия.

И какво да правя сега?! Ако искат да ми върнат коефициента на 0, не ми пука, само акаунта да ми върнат :mistaken: Имах този акаунт от 5 години и повече. И не друг тракер, ами админ на друг тракер. Перфектно ме изработиха. Ще чакам да се регна на ново. Дано поне това стане скоро, че аз ползвам акаунта главно за работа. Благодаря все пак за информацията :)

няма да ти го върнат, като си се регистрирала си прочела условията и си се съгласила (но си решила да хитруваш с трафика, тоест ти си се опитала да ги изработиш, но са те хванали). освен това ако дърпаш магнет линковете не отчита рейтинг - пак не е се е налагало да лъжеш с програма. пий една студена вода...

екипа няма мейл и за да пишеш става на съобщение през твоя акаунт, на което никой няма да отговори ако:

1. Съобщението ви е написано на латиница.

2. Отговорът на въпроса е описан във FAQ или ВЪПРОСИ и ОТГОВОРИ.

3. Искате повишаване на ранг.

4. Искате промяна на титла без да сте я заслужили.

Въпроси свързани с инсталиране на софтуер и игри, проблеми с торенти и пр. се обсъждат във форумите, а не чрез ЛС до "Екип". Подобни съобщения се приемат за "спам" и ще бъдат санкционирани незабавно!

Общите правила на сайта, важат с пълна сила и при съобщенията до "Екип"!

edit:

на съседа акаунта му го затриха заради нисък рейтинг, хем го предупредих, че така ще стане накрая и то преди 1-2 години. сеха единственото което ставаше да направя за него е да кажа какво търси, намирам го и пу пращам в скайл магнет линка (тотента има passkey и ако му пратя торент файла ще репортва мой даунлоад, а магнета свързва клиентите директно без тракер). друг вариант е да някой да свали торента, да види хеша и да ти го напише>търсиш гугъл и сваляш торента от тракер без регистрация...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Е ти пък им давай още начини за дръп и беж , а стига де , всякой е длъжен поне да върне това което е изтеглил , на мен да не би да ми е било лесно когато ползвах АДСЛа да не изключвам компютъра по седмици за да мога да поддържам някакъв коефициент . Те затова им спират акаунтите и после реват по форумите .

И какво да правя сега?! Ако искат да ми върнат коефициента на 0, не ми пука, само акаунта да ми върнат :mistaken: Имах този акаунт от 5 години и повече. И не друг тракер, ами админ на друг тракер. Перфектно ме изработиха. Ще чакам да се регна на ново. Дано поне това стане скоро, че аз ползвам акаунта главно за работа. Благодаря все пак за информацията :)

Е за 5 години би трябвало да си направила бая голям коефициент,за какво ти е фейк ъплоуд...както и да е, каквото има в замунда го има и в другите тракери и за в бъдеще внимавай!

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

А можете ли да ми подскажете какви настройки на проксито трябва да въведа в uTorrent, за да мога да тегля безпроблемно от чужбина? В момента само успявам да изтегля торента на компютъра, но след това програмата ми дава грешка и не мога да се свържа към сървъра. Благодаря на всички отзовали се предварително.

saketo ... още на предната страница аз и моя приятел midway сме дали доста начини ... ама кой да чете ... то лесни е пак да питаш ... ЧЕТИ и ... успехи !

Справих се. Просто трябваше да тествам и да разбера, че не е нужно проксито да е и в браузъра, а само в uTorrent клиента. Проблема беше, че аз използвам Opera (бях задал въпрос как да настроя прокси за Opera на предната страница, но така и не получих отговор). Както и да е, важното е, че резултата е положителен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.