Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

Здравей, но не съм съгласен, на какво основание ще блокнат акаунта на един познат за това, че е попитал екипа за какво са му баннали акаунта? Ей това не го разбирам...

2 . Преди да питате за нещо, погледнете FAQ за информация.

За подробна информация посетете тази страница.

:)

• Отговори 1k
  • Прегледи 266,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А защо да не може да спорим с екипа,става въпрос за точка 1.Искам да има справедливост! За какви се мислят?За някакви супер интелигентни същества,с които няма право да се спори?Все едно да си осъден и да си на Съд,и да нямаш право на адвокат.Егати Йерархията е в Замунда,сигурно трябва и да си девствен за да си потребител на сайта. Все едно да кажеш нещо богохулно и Бог да те убие.Както и те,дори не можеш да спориш с тях.Те се изкараха по-по и от Бог.

Редактирано от ibramdd (преглед на промените)

А защо да не може да спорим с екипа,става въпрос за точка 1.Искам да има справедливост! За какви се мислят?За някакви супер интелигентни същества,с които няма право да се спори?Все едно да си осъден и да си на Съд,и да нямаш право на адвокат.Егати Йерархията е в Замунда,сигурно трябва и да си девствен за да си потребител на сайта.

Все едно да кажеш нещо богохулно и Бог да те убие.Както и те,дори не можеш да спориш с тях.Те се изкараха по-по и от Бог.

Веднъж писах на админите във връзка със спора, че бързо забравиха времето, когато умоляваха потребителите си да ходят на протест и тем подобни...

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Hanibal_Lektar - Не ги защитавай тия от замунда... По моя въпрос с акаунта ми кво стана - нищо нали? Безпричинно деактивиран.

Hanibal_Lektar - Не ги защитавай тия от замунда... По моя въпрос с акаунта ми кво стана - нищо нали? Безпричинно деактивиран.

За теб ме е яд ... и спорихме за твоят случай ... единият казва не е наказан и няма как ... другия онака ! Ти си един от малкото който са прави !

За теб ме е яд ... и спорихме за твоят случай ... единият казва не е наказан и няма как ... другия онака ! Ти си един от малкото който са прави !

И никаква полза от това че съм прав... в крайна сметка съм без акаунт (не може и да си регна нов защото все "Лимитът на регистрираните потребители е достигнат. Неактивните акаунти се изтриват периодично, опитайте по-късно...").

Виждам тука, че някои хора оплюват Замунда и всякакви други гнусотии по адрес на тракера, а в същото време драпат да се регистрират там. Появява се странно противоречие. Ами след като не ви харесва там и нямате нужда от тях, защо тогава напирате за там ?!! Ама аз само спорих с екипа ??! Е, я ми кажете в кой голям тракер споровете с екипа са позволени и " здравословни " ? " А защо да не може да спорим с екипа " - питат тия другари. Ще ви кажа защо. Защото това е частен тракер, с други думи частна фирма. Я, иди на работа в частна фирма и почни да държиш сметка на собствениците и да им се дръвчиш. Какво ще последва ? Дисциплинарно уволнение - BANN. Още нещо. При регистрацията в частен тракер, ти декларираш, че приемаш условията и правилата на сайта. А между другото и тука " А защо да не може да спорим с екипа ", няма да те изведе на добър път. Стига с тия права на човека. При капитализма в частна фирма, няма такива филми. Какво всъщност ще направите на администраторите в Замунда ?! Ще си потърсите правата в съда, може би ? Я, пробвайте !

Нищо подобна,разбира се,аз лично смятам че Замунда е най-добрия торент тракер в България,но просто това ме ядосва което съм постнал по-горе.

Имам проблем със Замунда,бях баннат без предупреждение,без нищо.Не знам да съм правил нещо грешно,не съм давал акаунта си на друг,нито съм спамил и не съм използвал програми за коефициент.Опитах се да се свържа с тях,но намерих само този адрес advertising( @ )######,писах им преди 2 дена и нищо...

Писах им следното:

Добър ден,

Казвам се Петко Петков,и бих искал да знам защо съм баннат от замунда.Не намерих друг e-mail ,затова пиша на този,надявам се , че не е проблем.

Става въпрос за акаунта "Ripton",беше баннат без предупреждение.Не съм нарушавал правилата,не съм използвал програми за промяна на коефициента,не съм давал акаунта си на други хора,не съм спамил в форума(даже не съм получавал предупреждения) и сийдвам всеки торент който тегля.Последното нещо което направих,беше да изпратя един въпрос,отностно рейтинга и коефициента,до екипа.Искрено Ви се моля да преразгледате бан-а ми отново и да се свържете с мен.

За връзка с мен използвайте този e-mail или ми пишете на skype: riptonk1

благодаря за обърнатото внимание,

Поздрави,Петко Петков

Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен...

Не мисля,че съм направил нещо не редно,според мен е някаква грешка или и аз не знам....

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от Ripton (преглед на промените)

Виждам тука, че някои хора оплюват Замунда и всякакви други гнусотии по адрес на тракера, а в същото време драпат да се регистрират там. Появява се странно противоречие. Ами след като не ви харесва там и нямате нужда от тях, защо тогава напирате за там ?!! Ама аз само спорих с екипа ??! Е, я ми кажете в кой голям тракер споровете с екипа са позволени и " здравословни " ? " А защо да не може да спорим с екипа " - питат тия другари. Ще ви кажа защо. Защото това е частен тракер, с други думи частна фирма. Я, иди на работа в частна фирма и почни да държиш сметка на собствениците и да им се дръвчиш. Какво ще последва ? Дисциплинарно уволнение - BANN. Още нещо. При регистрацията в частен тракер, ти декларираш, че приемаш условията и правилата на сайта. А между другото и тука " А защо да не може да спорим с екипа ", няма да те изведе на добър път. Стига с тия права на човека. При капитализма в частна фирма, няма такива филми. Какво всъщност ще направите на администраторите в Замунда ?! Ще си потърсите правата в съда, може би ? Я, пробвайте !

Ще ти кажа, кое ме ядосва, изобщо не ми пука, че не мога да ползвам Замунда, има алтернативи - бол. Яд ме е, че акаунт с над 3TB ъплоуд отиде ей така на "вятъра"... За това, че всеки торент съм го сийдвал до дупка, ето за това ме е яд.

• 1 месец по-късно...

Значи сега ще ви кажа един трик ,от последният път когато се опитвах да си скрия ИП адреса с някви си програми освен да си изпиля нервите нищо друго не направих. Та сега ще ви обясня как да си промените ИП адреса БЕЗ излишни програми! Значи теглите си Mozilla Firefox от: www.mozilla.com/bg/ инсталирате си го (ако още не сте) отваряте го и щракате на: Инструменти>Настройки>Разширени>Мрежа>Настройване>Ръчна настройка на прокси> И въвеждате в полето където пише: Прокси за HTTP и Порт ИП адреса който желаете да ползвате. След като сте въвели адреса и порта направете отметка на: "Използване на този прокси сървър за всички портоколи". Как да се върнете към истинският ви ИП адрес, ето как:

Влизате пак на същото място:

Инструменти>Настройки>Разширени>Мрежа>Настройване и давате отметка на "Пряко свързване с Интернет" ,това е! Така вие оспешно си сменихте ИП адреса ,без главоболия. Сигурно се питате от къде да намерите прокси еми много лесно влизате в www.google.bg и пишете: "proxy bg list" ще ви излязат много сайтове изберете си един (не всички проксита са читави!) ,аз лично ползвам този сайт и съм много доволен: www.xroxy.com/proxy-country-BG.htm

А, аз лично ползвам ето този ИП адрес ,не ми прави проблеми влизам си в Замунда,Дата и т.н. (и не забавя реалната скорост на и-нета ,дори може да се каже че я оскорява:

Прокси за HTTP: 78.130.216.99

Порт: 8080

Този ИП адрес който съм дал е от: България, Пловдив и вие сами може да си въведете друг ИП адрес от която държава си изберете!

Дано да съм помогнал! на някой главоблъскащ се имигрант.

Успех!

Благодаря за опита да помогнеш! Вчера ми дойде музата отново да се мъча със опита да се изпробвам отново да стана потребител за замунда(за кой ли път), за съжеление отново безуспешно. Редуваха се периоди на "има прокси , но няма парола и обратно". Вчера си казах, този път каквото и да ми коства , ще съм търпелива и ще се получи... Опитвах online proxy-та , докато работеха, парво едно после друго, вчера видях обяснението на един потребител тук в темата как да използваме FoxyProxy и опитах и това също , но нищо не се получи. Реших да опитам и твоето предложение и пак нищо. Един приятел дори ми каза за една програмка TOR, но вече нямам сили да опитвам какво ли не и нищо да не се получава, макар да си я качих. Затова като прочетах твоята идея си помислих , че ще се получи защото простите неща са най-добри. Но уви... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

я мини през някое от прокситата изброени тук: http://ahmobg.com/m/articles/view/arenabg-com-zamunda-net

или просто ползвай уеб-проксито и си направи регистрация ;-)

Мерси много!!! Получи се! ;):handshake::beer:

Радвам се че съм помогнал ;-) Винаги кликай на "Изход" като излизаш от замундата или от арената. така ти трие куукитата от сайта. може и заради кууки да не си можела да си направиш регистрация. знам ли?.. "бисквитките" (куукитата :ph34r: ) са голяма работа ако човек не разбира какво те правят и че същесвтуват :offtopic_s: п.п. модератора преди изтри горният линк от една тем, която пак за Замунда беше. Да вземат да помогнат, а не да трият като за последно..

Редактирано от ahmo (преглед на промените)

Някой има ли представа кога се трият неактивните акаунти... Вече 2 месеца не мога да уцеля...

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Искам да питам дали все още може да се ползва проксито за влизане в Замунда от чужбина, ще прибивавам доста време извън България и се интерисувам от това. Амо не става да се влиза, искам да знам дали акаунта ми ще остане запазен и ще мога ли да си го ползвам и след като се върна.

В опциите избираш паркиране на акаунт и той може да остане до 6 месеца(ако не бъркам) неактивен, без да бъде изтрит.

Друг вариант е да влизаш от време на време през някое прокси, което Замунда все още не са баннали...

В опциите избираш паркиране на акаунт и той може да остане до 6 месеца(ако не бъркам) неактивен, без да бъде изтрит.

Друг вариант е да влизаш от време на време през някое прокси, което Замунда все още не са баннали...

Дали все още може да се намери някъде такова? :ph34r:

При мен се получи абсолютно същото, но не си паркирах акаунта преди да напусна страната ни.

700 000 май беше

Много бре.

Не ми е ясно защо не махнат подканата за регистрация, щом се лимита им е достигнат.

Нямате ли още акаунт? Регистрирайте се още сега :) !

От известно време се опитвам да си създам един резервен акаунт, понеже като гледам как бамват, жумешката върху който им спре мишката, но се тоя лимит ми показват.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Много бре.

Не ми е ясно защо не махнат подканата за регистрация, щом се лимита им е достигнат.

От известно време се опитвам да си създам един резервен акаунт, понеже като гледам как бамват, жумешката върху който им спре мишката, но се тоя лимит ми показват.

За да не Ви баннат "жумишката" подхождайте нормално и няма да се случи. Скоро ще се отвори за нови регистрации, но трябва да следите за това. И не забравяйте, че освен да теглите, трябва и да сийдвате.

За да не Ви баннат "жумишката" подхождайте нормално и няма да се случи. Скоро ще се отвори за нови регистрации, но трябва да следите за това. И не забравяйте, че освен да теглите, трябва и да сийдвате.

Мерси за съвета и инфото относно регистрациите, само да беше малко по-конкретен в това скоро, за да не се окажа последен на опашката.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Бях си настроила достъпа през прокси и нямаше проблем да влизам в Zamunda.

Основно ползвах магнитните линкове и коментарите за филмите следях и така до преди малко, когато ми изписа това

403 Forbidden

Unauthorized IP address.

Някой може ли да подскаже какъв е проблема и евентуално решение за него?

Благодаря предварително!

Редактирано от elizamaria (преглед на промените)

Да днеска сутринта беше така. А във момента изглежда по този начин.

Публикувано изображение

Не знам със какво сме ги ядосал пак. Много ми е чудно ако примерно бяхме дарили вчера по 15 евро (примерно) и днеска ти трябва замунда, а нея я няма...?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.