Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

При мен такъв надпис не излиза... Само бял екран и 403 Forbidden. Значи да чакаме да проработи проксито отново, няма друг начин :)

• Отговори 1k
  • Прегледи 266,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. Дали ще ни изтрият сега акаунтите ако не влизаме определен период от време? Вече 10 дена не съм влизал сигурно ... кой е последно варианта за използване на Zamunda?

СЪобщението на техиф в замунда за всички извън България:

(Позволих си да го кирилизирам)

Здравейте,

системния администратор на замунда ни спря временно достъпа.

Явно вече сме привлекли внимание със нашата сктромна статистика от 15 хиляди българи в чужбина.

Прокси сървъра ще продължава да съществува, ще се нуждаем от скромна парична подкрепа от време на врема за да остане безплата услугата за всички. Моля Ви не мислете , че е възможно да изкарвате пари от българи, това е просто нелепо.

Моля променете hostname-a на прокси сървъра от

tehif.eu

на

barium.tehif.eu

P.S. Към сисадмина на замунда: Ако си решил да ми режеш достъпа приготви се да добавиш всички български мрежи ;)

[if@lovelock ~]$ wc -l ~/.ssh/known_hosts

97 /home/if/.ssh/known_hosts

имам достъп до толкова сървъри в момента :)

Иначе браво за опита!

Unauthorized IP address.Unauthorized IP address.

Инструкциите са елементарни. А това което подканва от време на време да се даде по малко не е зле. Все пак всичко в замунда е на аванта едни 10 - 20€ веднъж/два пъти не са много.

Аз имам този проблем "This account has been disabled" с много стара регистрация съм,коефицент 5 ТБ качени и 2 ТБ свалени.Влизах редовно.Постнах тема в форумът им и веднага ми я изтриха.Само аз ползвам това ИП и този акаунт,гафове никакви не съм правил.Няма как и да питам някой техен администратор дали не ме е цапнал по погрешка.

Публикувано изображение

Здравейте. Дали ще ни изтрият сега акаунтите ако не влизаме определен период от време? Вече 10 дена не съм влизал сигурно ... кой е последно варианта за използване на Zamunda?

След месец ще получиш съобщение на пощата чрез която си си направил регистрация, че трябва да посетиш замунда и го направи. После отново месец можеш да не влизаш.Това е от България, за чужбина не мога да кажа.

За чужбина се използва проксито не техиф. barium.tehif.eu:3128

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

..."Няма как и да питам някой техен администратор дали не ме е цапнал по погрешка." Няма как за без нищо да те е "цапнал" по погрешка. Гледам, че и тук не си много "мирен" така че въобще не се чуди защо ти е закрит акаунта. А коефициента ти е без значение, когато не спазваш правилата на Замунда.

Ами оставял съм мнения под даден торент е не насочени към никой.Съмнително ми стана да не се е засегнал някой по погрешка и от на приятел акаунта погледнах,че мненията си ми стоят,така,че няма да е заради тях.Последно получих БАН за това,че съм споменал в един от коментарите си думата "Арена" а според проучването което направих те са "заедно"

Ето адресите на сървърите на 2-та торрент сайта. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Е! Аз лично ЗНАМ защо си баннат. Ако ти още не си разбрал/което не е така/ е много лошо.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Самото споменаване на друг тракер се счита за реклама, а правилото при реклама е ясно написано, и се спазва строго. Но си мисля, че си имал и други прегрешения - ти си знаеш какви :huh: . За разлика от lz4jw , аз само предполагам - нямам достъп до вътрешна информация.

За чужбина се използва проксито не техиф.

barium.tehif.eu:3128

Здравей. На мен не ми го отваря ... т.е. като гледам за мен май не работи.

Добре де, толкова ли не разбрахте за тия години, че за да ползвате безпроблемно zamunda е желателно да не пишете почти никакви коментари или само в краен случай и да сийдвате по-дълго? Толкова ли е сложно?

Добре де, толкова ли не разбрахте за тия години, че за да ползвате безпроблемно zamunda е желателно да не пишете почти никакви коментари или само в краен случай и да сийдвате по-дълго? Толкова ли е сложно?

Много си прав, но Те там са дървени философи и понеже много знаят затова им банват регистрациите. Вярвам, че много често си им чел глупостите. Модераторите там не си поплюват и не прощават както в този форум.

В общия случай излиза релийз на нова игра-ранен,който не е много изпипан,потрбителят X го тегли,инсталира играта,инсталацията протича нормално,но след като стартира играта,му дава черен екран и до там...Веднага изнервен пише коментар и пита на какво може да се дължи и как да се оправи,след половин час,ако никой не му е отговорил пак пита и накрая тегли една на всички,след което лети...Иначе и аз съм писал особенно коментари за филми и съм се палил и са ме банвали,но това на времето,когато ходехме по зали и там като те баннат на един комп, утре сядаш на друг и си правиш нова регистрация.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

До сега един коментар не съм писал в zamunda, не мисля и да пиша.

Добре да приемем,че е заради коментара.

Първият коментар под този торрент е моят след което акаунта ми стана Disabled

http://######/details.php?id=274736&page=0&comments=1#startcomments

Поне да ме бяха само баннали и да ми пратят ЛС с повода а така .... де да знам тъпо е.

• 3 седмици по-късно...

Някой да знае нещо по въпроса със замунда...? Ще имаме ли отново замунда за нас извън България или...?

Някой да знае нещо по въпроса със замунда...? Ще имаме ли отново замунда за нас извън България или...?

Ники здравей !

Прескочи до Холандия да провериш, защото ние тука в България си я имаме. Хем ще се поразходиш малко !

• 1 месец по-късно...

Хора стига ''С.П.А.М. = Само Пиша, А не Мисля'' ! Замунда може да се използва и в чужбина, доказано и изпробвано е ! Не знам защо викате, че не може, ТУК много добре е описано какво трябва да се направи ! Аз вече доста време си свалям от замунда, работи си супер, поне в Испания. И ако в краен случай не намерите начин да влизате безплатно има и друга алтернатива - FVPN (бърз и ефикасен VPN клиент), с този VPN клиент може да влизате в замунда обаче само 10 минути - безплатно, за 1 регистрация, а на 1 компютър могат да се направят няколко. За удължаване на абонамента ще ви струва 15 евро или 27 лева за 3 месеца (забележка: 3 месеца, обаче ги отчита само когато програмата е включена, точно това е хубавото, за повече инфо - клик ) :-)

Edit: Вчера си инсталирах нов уин, направих всичко както трябва за да влизам и тегля от замунда. На сутринта пуснах 1 игра да се тегли обаче ми даде грешка на uTorrent-a, как премахнах тази грешка и свалих играта ? -

Опции > Настройки > Връзка > Прокси сървър > Тип: Няма > Приложи > Oк :-)

Hanibal_Lektar, съжалявам за тъпите ми изказвания, като ги видях ми се искаше да се гръмна :X

Редактирано от midway (преглед на промените)

Хора стига ''С.П.А.М. = Само Пиша, А не Мисля'' ! Замунда може да се използва и в чужбина, доказано и изпробвано е ! Не знам защо викате, че не може, ТУК много добре е описано какво трябва да се направи ! Аз вече доста време си свалям от замунда, работи си супер, поне в Испания. И ако в краен случай не намерите начин да влизате безплатно има и друга алтернатива - FVPN (бърз и ефикасен VPN клиент), с този VPN клиент може да влизате в замунда обаче само 10 минути - безплатно, за 1 регистрация, а на 1 компютър могат да се направят няколко. За удължаване на абонамента ще ви струва 15 евро или 27 лева за 3 месеца (забележка: 3 месеца, обаче ги отчита само когато програмата е включена, точно това е хубавото, за повече инфо - клик ) :-)

Edit: Вчера си инсталирах нов уин, направих всичко както трябва за да влизам и тегля от замунда. На сутринта пуснах 1 игра да се тегли обаче ми даде грешка на uTorrent-a, как премахнах тази грешка и свалих играта ? -

Опции > Настройки > Връзка > Прокси сървър > Тип: Няма > Приложи > Oк :-)

Hanibal_Lektar, съжалявам за тъпите ми изказвания, като ги видях ми се искаше да се гръмна :X

Moже би се казва, че не може, защото ###### филтрират чужбинските IP и режат повечето проксита, щом ги усетят и отгоре на това официално мнение от представители на ###### няма и в техният сайт на въпроси на потребители отговор май конкретен отговор не се дава?

Може би сървърите на ###### не могат да понесат всички заявки и това е причина за мярката, но маймуни с трици не се ловят, а ###### има далеч по-голям брой чуждестранни потребители и някак се справят.

Това, което си дал е заобикаляне на проблема, но не променя факта, че чужбинските IP просто са отрязани.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Moже би се казва, че не може, защото ###### филтрират чужбинските IP и режат повечето проксита, щом ги усетят и отгоре на това официално мнение от представители на ###### няма и в техният сайт на въпроси на потребители отговор май конкретен отговор не се дава?

Може би сървърите на ###### не могат да понесат всички заявки и това е причина за мярката, но маймуни с трици не се ловят, а ###### има далеч по-голям брой чуждестранни потребители и някак се справят.

Това, което си дал е заобикаляне на проблема, но не променя факта, че чужбинските IP просто са отрязани.

Съгласен съм с теб, че сървърите на замунда не могат да понесат всички заявки и за това е наложена мярка, MySQL сървърът също им сгъваше, заради това администратора премина към PostgreSQL, обаче има и друго - екипа на тракера е на ясно за tehif, ако искаха никой да не влиза от чужбина щяха да резнат и него, както и бяха направили преди време, но сега всичко работи нормално.

В общия случай излиза релийз на нова игра-ранен,който не е много изпипан,потрбителят X го тегли,инсталира играта,инсталацията протича нормално,но след като стартира играта,му дава черен екран и до там...Веднага изнервен пише коментар и пита на какво може да се дължи и как да се оправи,след половин час,ако никой не му е отговорил пак пита и накрая тегли една на всички,след което лети...Иначе и аз съм писал особенно коментари за филми и съм се палил и са ме банвали,но това на времето,когато ходехме по зали и там като те баннат на един комп, утре сядаш на друг и си правиш нова регистрация.

Ами така си е................и продължавайте да си криете там квото си криете,за да не ви видят къде сърфирате................и........и................после....ааааааааа.....емииии..............така е.

• 1 месец по-късно...

здравейте,намирам се в испания и ползвам проксито tehif.eu,но от три дни не ми позволява достъп.Има ли някой със същия проблем или съм само аз? Моля някой да пише в темата,благодаря предварително

ERROR

The requested URL could not be retrieved

The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://######/login.php

Access Denied.

Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.

Your cache administrator is [email protected].

...но от три дни не ми позволява достъп.Има ли някой със същия проблем или съм само аз? Моля някой да пише в темата,благодаря предварително...

Не знам как е от чужбина, но може би причината е в това:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.