Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

Не рева по форумите, просто поисках съвет. Аз също не изключвам компа по цели седмици, така че не мисли, че си оправям коефициента по един час на ден и после пей сърце. А въпросната програма я ползвах сигурно една седмица и ме баннаха. А коефициента ми беше към 15 за тези 5 години. Също така в замунда има много повече торенти, много повече сериали, филми (документални най-вече), книги и тн. Благодаря на всички за мненията и помощта.

• Отговори 1k
  • Прегледи 263,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо ми се струва че ни въртиш...при коефициент 15 за какво ти е да ползваш такава програма..че то такъв коефициент ъплоударите нямат сигурно,нито има опасност да ти спрат акаунта, нито нищо...а от друга страна за за какво ти е по висок коефициент,да го помпаш изкуствено, като не носи никакви облаги....както и да е.

Проблем! Не ми отваря Замунда. Просто така - не се отваря. Нямам проблем с другите страници, но днеска цял ден не мога да вляза. Питах други хора - проблем нямат. Само на мен не ще да ми я отваря. Питал съм хора дори, които са със същия доставчик като моя, но няма... Пробвах и с други браузъри - пак няма...

• 1 месец по-късно...

Някой да има проблеми със Замундата - при мен я няма от сутринта

:(

Аз забелязах, че преди 2-3 часа и при мен не работи и все още не работи. Не се притеснявай.

Не е само при теб. :)

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

Аз забелязах, че преди 2-3 часа и при мен не работи и все още не работи. Не се притеснявай.

дано не са я ударили ония там малоумници

дано не са я ударили ония там малоумници

Надали,защото тракера работи.Само website-a липсва...

Надали,защото тракера работи.Само website-a липсва...

Пинг си има до сайта.

Вероятно правят нещо, и в момента не е достъпна. Но и Арена до преди минути липсваше, а сега е на линия.

А това прочете ли ? ;)

2012-06-11 -

Поради технически причини сайтът бе временно недостъпен. Моля да рестартирате Вашите торент клиенти, извиняваме се за причиненото неудобство.

Да вече работи без проблемно, но преди няколко часа имаше проблеми при зареждането... помислих първо че онез^ имат пръст в тази работа

пинга си бачкаше и т.н.

по къстно се зареди, но на уиндолскя комп изписа SQL Error

всв си мисля че нещо са обновява ли това ни е накарало сега да пишем.

А това прочете ли ? ;)

2012-06-11 -

Поради технически причини сайтът бе временно недостъпен. Моля да рестартирате Вашите торент клиенти, извиняваме се за причиненото неудобство.

Може :) точно тогава не съм пробвал

• 4 седмици по-късно...

И при мене не работи от вчера на обед когато се опитам да вляза само това ми изписва зарежда около 1 мин. и това ми изписва? Моля помогнете!?

Пусни един CCleaner :) и ще тръгне - работи си в момента :D

Оффффф...... пак е така? Моля ВИ помогнете? Почистих с CCleaner, рестартирах компютъра пробвах се да влезна пак е така?

Никой ли не може ми помогне? ( не иска да помогне?)?

Провери hostsfil-а по следния начин C -> WINDOWS -> system32 -> drivers -> etc -> hosts дали не съдържа нещо друго.

Провери hostsfil-а по следния начин C -> WINDOWS -> system32 -> drivers -> etc -> hosts дали не съдържа нещо друго.

Съдържа следните неща:

Hosts

lmhosts.sam

networks

protocol

services

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Описал съм пътя до него. C -> WINDOWS -> system32 -> drivers -> etc -> hosts

Отваря се с текстови редактор като notepad например. Трябва да изглежда така.

Публикувано изображение

Описал съм пътя до него. C -> WINDOWS -> system32 -> drivers -> etc -> hosts Отваря се с текстови редактор като notepad например. Трябва да изглежда по този начин Трябва%20да%20изглежда%20по%20този%20начин

Моя изглежда по този начин......

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.