Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Имам много голям проблем, платил(фирмата в която работи баща ми) съм си за Kaspersky Internet Security 7, но ползвам 8 понеже ми изглежда по-добре, както и да е това няма значение.

Използвам програмата която е посочена по-горе, проверил съм с всичко на максимална прецизност, но не намери нищо. Въпреки това постоянно ми показва,

че ми предпазва паролите, но има някаква Keylogger активност.

Използвах logoAS2.0.gif и намери, че има 1 проблем. (от подписа на B-boy[styLe])

Сканирах с Ad-Aware, Malwarebytes' Anti-Malware, Spybot - Search & Destroy и AVG Anti-Spy. Нищо, всичките не намират никакви Logger-и.

Ето снимка от активността която открива програмата:

60767065pn5.jpg

Трябва да добавя, че преди това като използвах версия 7. Тя не намираше нищо такова, а едва като смених с 8ма(преди 3 дена) започна да излиза съобщението(съобщенията).

Проблема не е толкова голям понеже паролите, които са ми важни са криптирани и не ги пиша, но все пак ще съм благодарен не искам да ме наблюдават, неприятно е :)

Моля за съвери,

Благодаря!

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...
  • Отговори 537
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Продължаваме темата за продуктите на Kaspersky. Не забравяйте да използвате като източник на полезна информация Част 1.

Благодарение на nikssi, добавям в синтезиран вид, съществената информация за Kaspersky:

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2009

kis_2009_rus.pngkav_2009_rus.png

Официална страница на Касперски Лаб

Dossev & Co и Kaspersky Antivirus в България

Последни версии

Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN

Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN

Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU

Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)RU

Техническа поддръжка(Най-често срещаните проблеми и тяхното отстраняване)

Списък на приложенията несъвместими с Kaspersky Internet Security 2009

Списък на приложенията несъвместими с Kaspersky Antivirus 2009

Редактирано от mihnev_sz
Обновяване (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Непредсказуемостта е основна причина да не съм се задържал по-дълго с Касперски - защото ми е така и без него.Тези продукти не са най-добри нито при най-ловящите, нито при блокиращите и трудно ще се утвърдят според мен в топ 5 в света.На заразена ОС също им е трудно. Ползващите ги фенове трябва да са готови да реагират на какви ли не гатанки във всевъзможни ситуации.При наличие на желание им пожелавам успешни справяния - лично аз предпочитам да ги редувам продуктите, без да съм фен на никоя програма. Значи Касперски отново ще го инсталирам...Заради любопитство. Поздрави

Непредсказуемостта е основна причина да не съм се задържал по-дълго с Касперски - защото ми е така и без него.Тези продукти не са най-добри нито при най-ловящите, нито при блокиращите и трудно ще се утвърдят според мен в топ 5 в света.На заразена ОС също им е трудно. Ползващите ги фенове трябва да са готови да реагират на какви ли не гатанки във всевъзможни ситуации.При наличие на желание им пожелавам успешни справяния - лично аз предпочитам да ги редувам продуктите, без да съм фен на никоя програма. Значи Касперски отново ще го инсталирам...Заради любопитство. Поздрави

Това важи в пълна сила за повечето защитни програми.Пък и редовият потребител не се подлага умишлено на зарази.Много важно е да не се цъка по изкачащите банери защото повечето зарази се крият именно там.

Непредсказуемостта ...разтегливо понятие

Поздрави

Касперски има ли опции за определяне статуса на портовете, защото аз лично не мога да открия такава. При пингване ми дава, че са затворени, но се виждат и с малко повече опит хакер може да проникне. Как могат да се скрият в стелт режим.

Касперски има ли опции за определяне статуса на портовете, защото аз лично не мога да открия такава. При пингване ми дава, че са затворени, но се виждат и с малко повече опит хакер може да проникне. Как могат да се скрият в стелт режим.
При последното ми пробване наскоро всички портове бяха в стелт режим-при настройки по подразбиране. Но ми се е случвало и да не е така - при наличие на "невидим гост"- до установяването му.Препоръчително е и това периодично да се проверява. Поздрави
...Как могат да се скрият в стелт режим.

Обясненено и визуализирано е в пост 229 от темата, но не знам защо си мислиш, че в стелт режим никой няма да те хакне.

Хе просто информация.Нищо повече.ОКС - остава линка само.Това е темата за обсъждане.Статията също.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Програмата която ползва най-малко RAM памет от всички програми за защита които съм ползвал.

http://prikachi.com/files/510049j.jpg

Стената на KIS има ли опция да "Терминира и блокира" активни процеси както е при Comodo IS?

Стената на KIS има ли опция да "Терминира и блокира" активни процеси както е при Comodo IS?

Мисля,че не.Но има нещо повече :rolleyes: тук за дадено приложение,което можеш да добавиш може да му зададеш права каквито си искаш.

510135n.jpg

Мисля,че не.Но има нещо повече :rolleyes: тук за дадено приложение,което можеш да добавиш може да му зададеш права каквито си искаш.

510135n.jpg

Същата работа разликата е че ако искаш да го затвориш и да не се стартира повече трябва да му зададеш правилата и да рестартираш,а при Comodo става веднага,но всяко нещо с предимствата и недостатъците си,мдаа три в едно не съществува.

Да само в мечтите ни.Но пък ползвам Защитника до КИС

Одавна ползвам KIS но не съм открил карантината му за вируси,къде да я намеря ако има такава пусни една снимка :cheers:

Излезе BETA-версия на новият продукт за защита на корпоративни клиенти Антивирус Касперского для Windows Workstations вер. 8.0.0.1015

Антивирус Касперского для Windows Workstations вер. 8.0.0.1015

ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/...workstation8.0/

wksmain.PNG

Активационен код:

KAV для WKS - KS7FR-TNCVT-36QG6-6C47Y

Срок на изтичане: 15 марта 2009

Още подробности тук http://www.antimalware.ru/node/843

http://www.dll.ru/dll/1133.html "файл проверен Антивирусом Касперского" Вярно ли е това ? Руски ли е този портал ? Чист или инфектиран е точно този файл ? Въпросът не е само към феновете на руската програма. Тя е упомената и затова го представям в тази тема - иначе има и други подходящи теми. Нека е интересно - но бих желал да сме конкретни без да се класифицираме взаимно. Това е тест и няма да бързам да издавам отговорите. Установете ги Вие. Поздрави P.S. Comodo IS вече класифицира и неутрализира вредоносен код във файла - не се безпокойте - няма директна атака.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

http://www.dll.ru/dll/1133.html "файл проверен Антивирусом Касперского" Вярно ли е това ? Руски ли е този портал ? Чист или инфектиран е точно този файл ? Въпросът не е само към феновете на руската програма. Тя е упомената и затова го представям в тази тема - иначе има и други подходящи теми. Нека е интересно - но бих желал да сме конкретни без да се класифицираме взаимно. Това е тест и няма да бързам да издавам отговорите. Установете ги Вие. Поздрави P.S. Comodo IS вече класифицира и неутрализира вредоносен код във файла - не се безпокойте - няма директна атака.

0c294edaf593.jpg

IP сайта 74.54.141.194

Страна United States

Информация о домене Владелец: Maxim D Mazilov

Creation Date: 2003.10.10

Expiration Date: 2009.10.10

Посетители из стран Russia (66.2%)

Ukraine (16.0%)

Име на хост www.dll.ru Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Houston Регион Texas

IP адрес 74.54.141.194 Пощенски код 77002

Географска ширина 29.7523

Местно време 29 Dec 2008 14:38 Географска дължина -95.367

Останалото Ви е ясно - нищо, че тествах възможности за локализиране. Извод - редно е всичко да е под съмнение. Днес "случайно" налетях на това. Не желая да поставям темата в цайтнот. Поздрави

IP сайта 74.54.141.194

Страна United States

Информация о домене Владелец: Maxim D Mazilov

Creation Date: 2003.10.10

Expiration Date: 2009.10.10

Посетители из стран Russia (66.2%)

Ukraine (16.0%)

Име на хост www.dll.ru Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Houston Регион Texas

IP адрес 74.54.141.194 Пощенски код 77002

Географска ширина 29.7523

Местно време 29 Dec 2008 14:38 Географска дължина -95.367

Останалото Ви е ясно - нищо, че тествах възможности за локализиране. Извод - редно е всичко да е под съмнение. Днес "случайно" налетях на това. Не желая да поставям темата в цайтнот. Поздрави

SKATTV-NET-NETERRA cool.gif

Сега вече е друг - за момента. А онова творение последно вирус ли е или не е вирус ? И защо Касперски и Икарус си приличат? Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

А онова творение последно вирус ли е или не е вирус ?

Защо не го пратиш някъде където вярваш,че ще преценят правилно

И защо Касперски и Икарус си приличат?

Интересно защо?Прави ми впечатление това,че имат почти еднаква класификация

Здравейте и Честита Нова Година :)

Въпроса ми е дали най-новата версия ( 8.0.0.1015 ) я има и на английски , че с руския съм зле ? Благодаря предварително !

ftp://downloads5.kaspersky-labs.com/beta/readme.txt -> ftp://downloads5.kaspersky-labs.com/beta/...ion8.0/english/ или ftp://downloads5.kaspersky-labs.com/beta/kavsos8.0/english/

Всъщност, последната (беш)е 1048: ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/8.0.0.1048/ . Само дето сега там няма нищо...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Workstation

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=846737

Здравствуйте уважаемые коллеги!

Завтра будет сборка с номером 8.0.0.1049. Ждем.

Да чакаме ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.