Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Матури - въпроси, мнения, полезна информация

Featured Replies

Аз утре съм на математика.Дай Боже да се падне по-лесна матура от миналогодишната,защото тя си беше просто ужасна(в МГ-то-EPIC FAIL!).Дори и учителите признават, че е била гадна.Не знам, трябва ми колкото да я изкарам и да съм спокоен.Колкото до евентуалното анулиране-не могат защото предстой кандидатстване.Просто е безумие,защото няма кога да правят минимум 3 нови варианта,да ги разпращат из страната,да се разпращат нови бланки,квестори пак да се определят и т.н.Иначе съм за идеята за щурмуването ;)

• Отговори 262
  • Прегледи 55,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А тестове сигурно ще решавам посред нощ...

Не те съветвам да учиш цяла нощ. Ще забравиш всичко после. Днес учиш до 5,6 часа и колкото си научила толкова. После прави нещо друго. Относно темите - не съм запознат с формата на матурата по география, но мисля че не е голям проблем да се импровизира. Поне на мен ми се вижда по-лесно да пиша по география отколкото по литература. Аз утре съм на математика. Да се надяваме, че няма да правя глупави грешки от недоглеждане....само това ме притеснява.

Редактирано от mrik (преглед на промените)

А тестове сигурно ще решавам посред нощ, както и практически задачи, че те ме затрудняват много ... баси, нямам никва подготовка по география, цяла година сама!!!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :ph34r:

Огромна грешка е да се учи за изпит, за който си се подготвяла ~4 години в деня преди изпита, дори в седмицата преди изпита не трябва да се учи.

Като станеш, студентка ще имаш тази възможност постоянно, да учиш по 1-2 дена до зори преди изпит :P

Не те съветвам да учиш цяла нощ.

Много правилен съвет.

Подкрепям съветите да не се учи до последно.Каквото ще четете-давайте и най-късно в 5 приключвайте.Иначе става каша и в най-важния момент(когато започнеш да пишеш) блокираш тотално.А и вече надали ще успееш да научиш нещо,което не си успял за всичкото това време.

Знам, че е така, но аз не съм като другите хора .. мога да ви кажа, че за матурата по БЕЛ си учих всеки ден, а в деня преди матурата решавах тестове до късно ... После всичко ми беше прясно ... Помня по всяко едно време на денонощието, не го препоръчвам на такива, които не могат да помнят и им става "каша" всичко в главата. ;) При мен няма проблем. Иии такаа.... пожелавам ви успех! Дано всичко да мине добре ;):rolleyes:

Някой знае ли кога излизат вторите матури в интернет и къде да ги търся?

Някой знае ли кога излизат вторите матури в интернет и къде да ги търся?

http://mon.bg/news-home/ За излизане-предполагам около 15,30-16,00

http://mon.bg/news-home/ За излизане-предполагам около 15,30-16,00

Ок мерси! Ще чакам :-) Ако някой намери матурата по Биология моля да ми пише, защото в сайта сега се влиза трудно!

Редактирано от david.emk (преглед на промените)

Случайно, да са излезли отговорите на матурата по География, че не мога да вляза в сайта на МОН ?

Случайно, да са излезли отговорите на матурата по География, че не мога да вляза в сайта на МОН ?

Не,и аз ги чакам,няма ги още

Всичките матури ще излязат заедно, ама още ги няма!

Еййй , тези тъпняри от МОН не си оправиха сървара ... толкова пари скубят децата . Да бяха взели нещо по добро ... Винаги няма влизане по това време на годината !

Ти просто чакай да стане време за резултатите от матурите :baby: И аз съм отчаян от положението на сървъра им ама...Иначе би трябвало до 4-5 часа да са излезли и да няма проблем с тегленето

Айде който квото изтегли да го качва някъде другаде и да дава линк, че сайта на МОН... :blink: нямам думи.

На мен ми трябва по математика. :)

Матурата по география - отврат! Без темата ... темата беше супер !

Е че и тестчето си беше невероятно лесно :blink: с изключение на практическата задача за света ест :)

И аз чакам отговори по география :)

Е че и тестчето си беше невероятно лесно :D с изключение на практическата задача за света ест :D

И аз чакам отговори по география :)

http://www.4shared.com/document/DiEVE7vZ/1_GEOGRAFIA_DZI_17-may-2010_ke.html

Ето ти :)

Лесно? защо само на мен ми беше трудно, не знам, толкова много учене .. можеше и без него да мина, баси !

http://www.4shared.com/document/DiEVE7vZ/1_GEOGRAFIA_DZI_17-may-2010_ke.html

Ето ти :)

Лесно? защо само на мен ми беше трудно, не знам, толкова много учене .. можеше и без него да мина, баси !

Кое от теста ти беше трудни?

оуу....без грешка... :):) Само да се надяваме, че няма да ме орежат нещо заради описание на някоя от последните три задачи. :D

От 1 до 30 въпрос една грешка, на свободните одговори смао на едно не бях отговорил другите са ми верни, на практическите имам бя грешки :X на практическата за българия имам 10 верни на тая за света 4 :) И пак имам малко точки :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.