Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Защо го ползвате. Сложих Българската Бета за тестване. Всичко, което мога да кажа е един незавършен продукт и се върнах на Vista

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Защо го ползвате.

Имам си причини да го позлвам...интересува ме само количеството ток което би се харчило....

Редактирано от velez (преглед на промените)

Съжалявам, но през целия ми годишен опит и, като Бета тестер на Майкрософт единствено има производителност при включване променен интерфейс и DirectX 10.1, които не са основателни за ползване...

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

image_6.png

Sleep - typically less than 1W on a mobile PC and typically less than 3W on a desktop PC

Hibernate - Hibernate is most often used on mobile PCs because it consumes nearly 0W on most laptops, and even if the battery does eventually drain, all of the open programs and documents are saved in the Hiberfile

и цялата статия: http://blogs.msdn.com/e7/archive/2009/01/0...efficiency.aspx

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Съжалявам, но през целия ми годишен опит и, като Бета тестер на Майкрософт единствено има производителност при включване променен интерфейс и DirectX 10.1, които не са основателни за ползване...

Искаш да кажеш DirectX 11, но и без това засега май няма хардуерна поддръжка...на същия.

А колкото до това, че е незавършен, с всеки билд става все по-добър. Аз го ползвам като основна О.С. и нямам никакви проблеми.

Направо си е шлифована Виста...А и ако няма кой да тества и да докладва за проблеми как се очаква същите да бъдат решени ?

Имате ли наблюдения кой player се държи най-добре за сега? Аз съм с bsplayer 2.36, ама нещо не ми се струва оптимизиран за 7.

тук, че одеве ме домързя

бс не е оптимизиран за нищо (освен може би за дъскорезница)

което и от предложенията КМ. ГОМ, ВЛЦ да избереш няма да сгрешиш

най-добре км

Честито

congratulations

urime

συγχαρητήρια

õnnitlused

felicidades

تهانينا

מזל טוב

祝賀

.....

Честито

congratulations

urime

συγχαρητήρια

õnnitlused

felicidades

تهانينا

מזל טוב

祝賀

.....

това фръц с езиковите пакети ли ще да е

конкретизирайте се че говорите за 7100

за 7127 ги няма и може и да ги няма скоро.....

Бг пакета го има в уин ъпдейт вече :Pcool.gif

Вярно е. biggrin.gif

Вчера дойде с още доста езици, но трябва да си го избереш лично измежду тях, и след ъпдейта и инстала му, да го включиш от Display Language - рестарт и воала - 7100 на БГ...

rewf.pngfrrdwa.png

fffrb.png

Ето това търсите колеги!Стига с тия пакети!Най- вероятно това ще е билда с най сериозни промени!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

rewf.png

fffrb.png

Ето това търсите колеги!Стига с тия пакети!Най- вероятно това ще е билда с най сериозни промени!

Нали беше 7140?Ако този ги има промените ще е суепр .Доста интерфейсни козметични промени има.Кога щ еизтече и каде?

До 5 часа живот и здраве ше го имам!Вече е изтекъл,за промените,сега ще сваля на английски!Доколкото разбрах,най съществени ще са нови драйвъри,МАЙ!Ама по добре да не дрънкам,предпочитам да поствам само сигурно инфо!За това за 7140,бях ПОДЧЕРТАЛ,че информацията не е потвърдена!Това обаче е факт колега!

До 5 часа живот и здраве ше го имам!Вече е изтекъл,за промените,сега ще сваля на английски!Доколкото разбрах,най съществени ще са нови драйвъри,МАЙ!Ама по добре да не дрънкам,предпочитам да поствам само сигурно инфо!За това за 7140,бях ПОДЧЕРТАЛ,че информацията не е потвърдена!Това обаче е факт колега!

Има ли 64 битова версия и бг езика от 7100 и 7127 става ли за него?

Има ли 64 битова версия и бг езика от 7100 и 7127 става ли за него?

Брато,аз още не съм го качил,ти вече ме питаш и за това! biggrin.gif Не мога да ти кажа,за езиков пакет,едва ли.64-бит-навярно е въпрос също на часове!Ма засега......Нали разбираш,ч е първо трябва да го лепна,пък после да давам коментар! cool.gif

Брато,аз още не съм го качил,ти вече ме питаш и за това! biggrin.gif Не мога да ти кажа,за езиков пакет,едва ли.64-бит-навярно е въпрос също на часове!Ма засега......Нали разбираш,ч е първо трябва да го лепна,пък после да давам коментар! cool.gif

Добре .Благодаря за отговорите.Когато имам време събота някъде щ есе ъпгрейтва сигурно ако наистина промените споменати за 7140 са в него.Някъв changelog върви ли към релииза да се види с сигурност това ли са промените?

build 7137 x64 leaked.

MD5: 0d863472414efc337d032e8ed33c347b

SHA1: 8e35d15281a554fd890ad682249e485b9b82278c

CRC32: 06047573

ISO size 3.04 GB

Тей и не разбрах как разбирате с тези чек суми че е истински билда? Някой ако обясни простичко ще съм му благодарен

Тей и не разбрах как разбирате с тези чек суми че е истински билда? Някой ако обясни простичко ще съм му благодарен

Ако е официален те са дадени и ако този официален билд и изтекъл преди датата на която трябва да изтече и като се сравнят чек сумите и се разбира дали са едни и същи.Но за неофициалните изтекли не мога да кажа.Самите чек суми мисля че с няква програма се гледаха,но не съм сигурен

Някой да каже къде да го кача!Нямам никъде права на uploader!!А до час,два ще е на компа!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

В маймуницата го има и двата 32 и 64.Има ли възможност след като се ъпгрейтне от 7127 към 7137 да ползва бг пакета за 7127 или в скоро време ще излезне преработен за 7137

Еееее жалко че обещаните промени ги няма. Аз тъкмо се бях засилил да го слагам защото мислех че е новия changelog ама сега малко се поспрях. Ако някой го сложи все пак да сподели как е като стабилност и бързодеиствие спрямо 7100.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.