Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква бира пиете

349 гласували потребители

1. 1. Каква бира пиете

• Загорка
      26%
      88
    • Каменица
      18%
      59
    • Амстел
      3%
      10
    • Heineken
      4%
      14
    • Stela Artois
      3%
      11
    • Grolsch's
      0%
      1
    • Tuborg
      14%
      49
    • Друга
      29%
      95

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз биричката много си я уважавам, даже мога да кажа че съм закърмена с бира :)

А попринцип си пиивам Бекс и Каменица. :whist:

• Отговори 268
  • Прегледи 28,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Пропускате Пиринското - дори роднините ми от Бургас, закърмени с Бургаско, започнаха да пият Пиринско, след като ни бяха на гости в Гоце Делчев.

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Гласувах за Загорка. Сигурно съм изпил галони от тая бира. Любима от светлите ми е Стела. От родното тъмно признавам Болярка.

Нека си спомним за детството, когато чичковците в кварталния "супер" обръщаха бутилките срещу светлината, и като лаборанти преглеждаха за странни утаечни субстанции. А и тогава марката на бирата я пишеше само на капачките.

Къде е Ариана бре. БГ бирата нещо Ви отбягна.

Червено вино снощи пих и пак пребих жената, по устните ми щом гори целувката на Ариана. :)
. Ариана Rullleeezzzzz. Да не ме мислите за алкохолик, имам проблеми с бъбреците и така малко биричка помага ;)

писах загорка, щото от БГ бирите е без конкуренция... а иначе любимата ми е една бозичка, дето вече почти не мога да си намеря... Старопрамен... ах най-хубавата бира, дето сам пил някога...

Пия си Загорката, ама и Туборг от тоя зимния в сините шишета дето беше и той не е лош

• 4 месеца по-късно...

В момента съм на новата плевенска "Атаман", че още е на промоция. Беше супер преди 2-3 седмици - вземаш каса, дават ти още десет парчета и то на една от най-ниските цени! Ей такава бира ни трябва - ЕВТИНА И В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА!!!

Жалко няма моята бира - Beck's. Иначе каквато се намира.

Загорка определено за мен е най-добрата!!! И виждам че е на върха в анкетата......разбираме от бира :)

Най-хубавата бира е СТУДЕНАТА бира :)

другото са подробности,затова гласувам

за опция "друга"

Най-хубавата бира е СТУДЕНАТА бира :P

другото са подробности,затова гласувам

за опция "друга"

Мисля, че правилният отговор е прясната бира, а не студената. В момента пия една ледена, но престояла няколко часа в PVC бутилка от 2.5 литра. След втората чаша вече трудно става за пиене. Наистина Загорката е може би най-добрата в момента, но за жалост ме боли глава на следващия ден, ако пия тая от литър и половина - специално. Същото за главата важи понякога за Каменицата в стъклени бутилки ( затова се и отказах), а преди време и за Болярка в PVC бутилка. Сега Болярката като че ли е по-добре и няма махмурлук :) Другите са или гола вода или трябва да имаш късмет с прясна бира. Пия поне по 10 бири на ден и все още не съм определил точно, какво да купувам. А проблемът е с лесно решение. Майка ми продава само прясна бира, а аз ходя до кварталната бакалия и ги оттървам от застоялата стока и то на много по-висока цена :) Така, че пийте прясна бира и не спорете за глупости - коя бира е най-добра. Има ли промоция на нова бира - било то като марка или нова опаковка, вземайте! Има ли намаление на добре позната бира - не купувайте! Когато една реклама се изтърка по телевизията, спрете тяхната бира!

Това са съветите на един редовен пияч на бира и нищо друго!

:lighter:

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Не съм специалист ! Пък и напоследък не пия бира , но според мен Tuborg е добра бира ! И според мин не бирата прави купона по весел а компанията ! Заради това бих обърнал повече внимание на компанията а не на бирата ! Ако компанията става ,бирата е без значиние ! Ние българите не сме свикнали на лукс и благоприличие ! Можем със Две можем и със Двеста ! И ако има хора със които да пиеш биричка и да си правиш купона съм сигорен че повечето биха пили каквото има !

Важното е Купона да е на шест !

Гласувах за Загорка, но пия и други бири просто, това което ми харесва и най-харесвам е Загорка.. :lighter:

Не съм специалист ! Пък и напоследък не пия бира , но според мен Tuborg е добра бира ! И според мин не бирата прави купона по весел а компанията ! Заради това бих обърнал повече внимание на компанията а не на бирата ! Ако компанията става ,бирата е без значиние ! Ние българите не сме свикнали на лукс и благоприличие ! Можем със Две можем и със Двеста ! И ако има хора със които да пиеш биричка и да си правиш купона съм сигорен че повечето биха пили каквото има !

Важното е Купона да е на шест !

Е, аз точно на такива места не пия каквото и да е, защото се излагам :rolleyes: Вземам най-скъпото или това, което ми е на устата( а то е винаги скъпо) . Зарязал съм стоките втора употреба, зарязъл съм и евтината бира по заведенията ;)

Мисля, че правилният отговор е прясната бира, а не студената. В момента пия една ледена, но престояла няколко часа в PVC бутилка от 2.5 литра. След втората чаша вече трудно става за пиене. Наистина Загорката е може би най-добрата в момента, но за жалост ме боли глава на следващия ден, ако пия тая от литър и половина - специално. Същото за главата важи понякога за Каменицата в стъклени бутилки ( затова се и отказах), а преди време и за Болярка в PVC бутилка. Сега Болярката като че ли е по-добре и няма махмурлук :clap: Другите са или гола вода или трябва да имаш късмет с прясна бира. Пия поне по 10 бири на ден и все още не съм определил точно, какво да купувам. А проблемът е с лесно решение. Майка ми продава само прясна бира, а аз ходя до кварталната бакалия и ги оттървам от застоялата стока и то на много по-висока цена :) Така, че пийте прясна бира и не спорете за глупости - коя бира е най-добра. Има ли промоция на нова бира - било то като марка или нова опаковка, вземайте! Има ли намаление на добре позната бира - не купувайте! Когато една реклама се изтърка по телевизията, спрете тяхната бира!

Това са съветите на един редовен пияч на бира и нищо друго!

;)

Исках да кажа,че марката на бирата не е най-важното на една бира. :rolleyes:

Е, аз точно на такива места не пия каквото и да е, защото се излагам :) Вземам най-скъпото или това, което ми е на устата( а то е винаги скъпо) . Зарязал съм стоките втора употреба, зарязъл съм и евтината бира по заведенията :huh:

Добре това е хубаво но ако няма със кого да я изпиеш ! Аз исках да кажа не се бърка каква е бирата , важното е да ти е хубаво докато я пиеш във весела компания или на приятно за теб място! Винаги ще има хора които си държат на любимата бира , това не е лошо даже е хубаво ! Но аз бих обърнал повече внимание на прекарването и на компанията и после бих избрал определена бира ! :rolleyes:

Баси работата! Всяко лято съм на различна бира. Тази година съм на Каменица. Миналата бях на Каменица. По миналата на Каменица. Интересно защо в Смолян почти никъде не предлагаха този вид бира? Единствено в пицария Лучия намерих такава. Както и да е човек като е здрав и като му се пие вида няма голява значение. Ай наздраве и да мезите ей

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.