Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква бира пиете

349 гласували потребители

1. 1. Каква бира пиете

• Загорка
      26%
      88
    • Каменица
      18%
      59
    • Амстел
      3%
      10
    • Heineken
      4%
      14
    • Stela Artois
      3%
      11
    • Grolsch's
      0%
      1
    • Tuborg
      14%
      49
    • Друга
      29%
      95

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Това мисля, че е точно за тук :yanim:

А иначе обичам да си пийвам много Загорка като съм си в БГ :huh: , но през седмицата се задоволявам с местното производсвто ;)

• Отговори 268
  • Прегледи 28,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не "Друга" , а всякаква. Аз пия всякаква бира в неограничени количества.Както е казал поетът - Пий бира, за да си го бараш!

Пил съм и руска бира направена от картофи.Яко спирт вътре.На втората си донски казак.Немските и чешките са ми фаворити, ама и на българските нищо им.

А за парцуцата някой няма ли да даде линк?

Винаги ми е било чудно коя марка бира предпочитат хората,ако искате може да споделите?

не само против рака, но и за предотвратява много бъбречни проблеми! така, че извода е ..хора нагъвайте бира денонощно!! ;)

аз лично най-често пия каменица (но не и бозата от пласмасовите бутилки), а в други случаи обичам Tuborg i Stella естествено :cheers:

а може би единствената бира, която просто не мога да я изтърпя е Арианата!! блякк :huh:

Редактирано от kitty (преглед на промените)

ами аз пия попринцип всякаква бира, често наливна, каменица, бекс или старопрамен :)

Сложи в анкетата поне 20 марки бира,иначе резултата няма да те задоволи !

BECK,S- харесва ми ! :)

Аз най-много харесвам от бг бирите - Шшшшшшуменско:) И мисля, че още не са я развалили. В началото БЕКС беше много хубава, ама сега я развалиха.

Иначе бирата, която най-много ми хареса, я пих в Мюнхен - в най-старата бирария там:wors: Една голяма халба като ти дадат...Май малко се отклоних. Та това е.

Аз попринцип не пия чак толкова но от това което съм пил наи-много ми хареса бекс шуменско и не чак толкова ариана.

• 9 месеца по-късно...

В момента допивам четвъртата си Старопрамен за тази вечер (и шестата за днес) и съм доволен от чешкия вкус в устата, гърлото, стомаха и пикочния мехур. Иначе съм голям патриот и привърженик на призива "Изберете Българското", но като става дума за бира не мога да си кривя душата. Виж на мезетата сме царе... :clap:

аз лично пия Heineken но това е само като съм на гости у една приятелка :)

а иначе като съм у нас си пия Амстел и това е :clap:)

Много рядко пия бира,но предпочитам или Туборг или Heineken.

Само 330ml,защото голяма не мога да изпия. ;)

аз пия zagorka,tuborg,heiniken и бургаско :drink: обикновено когато се вращтам от някои рожденден така е напивам се малко

Бира ли е - пием е, но предпочитам Загорка и Стела. Доколкото знам в стъкло вкусът се запазва най-добре, затова гледам да избягвам пластамасовите. :bye1:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Зависи от случая.Ако съм седнал някъде за по 1-2 бири,винаги пия Старопрамен - много ме кефи,силна,плътна бира,но ако прекалиш с нея,боли глава. Но ако се каня да пия цяла вечер, си вземам Болярка светло - по-слабичка е,и дори да изпиеш 6-7 бири,на другия ден си като нов.

Загорка, но ми харесва и Becks :speak: Обаче не пия толкова често бира biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.