Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

хай на всички..имам нужда от помощ!Търся някой,който обожава котки,защото заминавам за чужбина и няма на кого да оставя невероятно сладкият си котарак.Той е на година и половина.Много е гальовен и любеобвиленpost-120665-1193744058.jpgмоля ако някой прояви желание пишете ми.Спешно!

• Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Котенцето е жестоко,стига да да можех да го взема.но за жалост нямам тази възможност.дано си намери добър стопанин! ;)

Ох, сладурчета. Ако още се "предлагат" или са вижи, мога да ги взема, пък ще им намеря стопани.

Пишете на ЛС дали сте от софия и къде искате да ви ги "доставя"?;) Кой кв. и т.н.;)

Само да ъпдейтна малко темата - от котенцата само едно си намери истински дом, две умряха ( едното в ръцете ми ) от лекарски грешки най-вече но и от болести на бъбреците и черния дроб отключени от прости настинки в студа , като бяха довършени от антибиотиците... Ако някой ги бе взел преди месец когато открихме темата сега щяхме да сме с два котешки трупа по-малко...Почивай в мир малък Марки... 5 от котенцата са в приемни домове на топло ( 2 от тях при мен ), но останалите са си пак там - на ръба, където зависят само от желанието на един човек да има животинче...Две не успяха, моля ви - нека помогнем да другите...

• 2 седмици по-късно...

Само да ъпдейтна малко темата - от котенцата само едно си намери истински дом, две умряха ( едното в ръцете ми ) от лекарски грешки най-вече но и от болести на бъбреците и черния дроб отключени от прости настинки в студа , като бяха довършени от антибиотиците... Ако някой ги бе взел преди месец когато открихме темата сега щяхме да сме с два котешки трупа по-малко...Почивай в мир малък Марки...

5 от котенцата са в приемни домове на топло ( 2 от тях при мен ), но останалите са си пак там - на ръба, където зависят само от желанието на един човек да има животинче...Две не успяха, моля ви - нека помогнем да другите...

И само малко допълнение - едно много добро филмче посветено на бездомните котенца:

• 2 седмици по-късно...

По случайност имам 2 в квартирата съквартирантите ги докараха обаче не желаят да се грижат за тях а само си изкарват комплексите върху им - знаете как е с дрбните ходица търся някой който да ги вземе и да се грижи за тях писна ми да ги гледам какви глупости правят. Последното дето го направиха беше просто .... нямам думи бях в събота на работа сега като се прибрах едната я нямаше - водили са я на ветеринар разправят, че била паднала от масата а тя не може да ходи МАМКА МУ даже не може да легне като нормална котка Ако има някой който наистина иска тези животинки да драсне 1 ЛС. Много са гльовни и игриви. Ми това е ;) Още са малки не са стари

Бих помогнала, но ги имам 2 броя. Ако питаш мен, ако още не сте ги дали или нещо друго, по-добре ги пусни да си живеят наволя, отколкото да бъдат тормозениНемога да понасям такива неща и още се чудя как те си разхвърлял съквартирантите си или който там ги тормози :line dance:;)

Има ли оцелели? Ако все още има взимам едно или две :huh:

Продавам кученца каракачанки родени на 02.12.2007г. тел. за връзка- +359887288594 цени:-по договаряне Много са хубавки и чудесни за подарък

Много са хубавки и чудесни за подарък

За Нова година вземи,че направи на някой подарък :speak:

Подарете си топлина и нежност за Коледа и Нова година с малки сладки кученца бебета ! Тел. 0888 234242 и 0888765747 и [email protected]

Подарете си топлина и нежност за Коледа и Нова година с малки сладки кученца бебета !

Тел. 0888 234242 и 0888765747 и [email protected]

Порода? Снимка? От кой град?

Порода? Снимка? От кой град?

От София снимки ще кача днес , а породата е неизвестна

Повечето котки заминаха за Германия да чакат там някой добър човек да ги поиска. Да се надяваме, че там добрите хора са повечко, отколкото в Бг.

Но има и по-лошо. Котките никога не свършват, изникнаха нови - от едно мазе в блок в Дружба. Очевидно живущите в блока не харесват животни - вече няколко котки са намерени отровени, за останалите е въпрос на време. Къщата в която помещавахме бездомни котки се бута до края на седмицата и всички остават навън.

Приемните семейства се броят на пръстите на едната ръка.

Хотели за котки няма.

Няма хора, които да дадат своята непосещавана вила, гараж или мазе за да спасим животинките.

Общо взето положението е черно. Точно преди Коледа.

Малко повече информация можете да намерите в клуба на дир.бг

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...;sb=5&part=

Моля ви, ако можете по някакъв начин - финансов, с временен дом или с място за временен подслон моля пишете на [email protected]

котетта,папагалчетата и кучетата са ми най=любими.

Подкрепям тази тема!

НЕКА НЕ ГИ ОСТВЯАМЕ БЕЗ ДОМ,ДА ГИ ПРИЮТИМ!

Има, ама вече не са такива мънички, ако все пак искаш - кажи кое и го имаш до 2-3 дни ако си в София.

• 2 месеца по-късно...

Малки кавказки кученца за продан ето малко снимки и телефон за връзка-+359887288594

post-27055-1204392075_thumb.jpg

• 1 месец по-късно...

Спешно подарявам коте. Сестра ми го намерила в кашон (котето е домашно) заедно с още 2 други котета, при което го домъкнала в нас и ... стана голям скандал. Ако до утре вечер не му намеря дом, котето изхвърча на улицата... По късно, като се прибера в нас, ще му направя една-две снимки.

Как така ще го хвърляте Публикувано изображение

Кажи на вашите че ще му намериш дом

Не вярвам да са безсърдечни

Спешно подарявам коте. Сестра ми го намерила в кашон (котето е домашно) заедно с още 2 други котета, при което го домъкнала в нас и ... стана голям скандал. Ако до утре вечер не му намеря дом, котето изхвърча на улицата... По късно, като се прибера в нас, ще му направя една-две снимки.

Тъкмо вчера братовчед ми ме питаше дали не знам някой да има коте,искал да направи подарък на някого,но за съжаление той е в пловдив,ако беше от София,щях да му кажа.Жалко. Публикувано изображение
  • 1 месец по-късно...

Подаряват се 3 котенца,на 2 месеца

Трицветни са всичките-с жълто,черно и бяло

GSM 0878752515

Магдалена

София,кв.Кубратово

Нека им намерим дом със стопани,които да се грижат за тях и да ги обичат много

Публикувано изображение

щом са трицветни значи са момиченца :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.