Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

щом са трицветни значи са момиченца :)

Нямам на идея-те са на моя приятелка,търсим им стопани

А и сега много не се разбират още какви са-мъжки ли са женски ли са :)

Моята Хари Мата Хари - златната ми ангорка - я мислехме за момче до 4-ят месец

Тя понеже щура

:P

А първата ми котка Джеки,момиче,беше четирицветна-имаше и сиво

;)

• Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

трицветни са само женските, мъжките са максимум два цвята

нямам познати към вашия край да помогна с настаняването Публикувано изображение

трицветни са само женските, мъжките са максимум два цвята

Така е.И аз го бях чела това в една книжка за котките.

Дано си намерят любящ стопанин

Абе ние като нямахме котки...прикоткахме на съседите....роди ни една женска,че сега четвърта година вече се чудим какво да правим с нея....първо оставихме две,след това незнам си колко,няколко умряха,други ги хвърляхме докато са малки в един канал...нямам как иначе трябва да правим котарник...и сега понеже вуйна ми ще има бебе и пак се измъкна и и оставихме двете котенца....и има още две на по 2 и 3 години....и стават 5 котки....и те тези двете малките са женските Публикувано изображение Незнам направо..

Малко е грубо, ама кастрирайте ги. По - добре ми се вижда от хвърляне в канала Публикувано изображение

Малко е грубо, ама кастрирайте ги. По - добре ми се вижда от хвърляне в канала Публикувано изображение

Да...и от къде ще им взимаме храна ? :gift: То да са само мъжки да ги кастрираме,но ако ги оставяме всеки път поне 15 женски да имаме до сега!

Да...и от къде ще им взимаме храна ? :P То да са само мъжки да ги кастрираме,но ако ги оставяме всеки път поне 15 женски да имаме до сега!

Храната няма нищо общо както се храни кастрирана котка така се храни и некастрирана. Женските котки също се кастрират, аз си кастрирах моите. Принципно да кастрираш женска котка е двойно по-скъпо от мъжка, но ако ви се свидят парите има безплатни центрове за това. Закарваш ги, резват ги и ти ги връщат. Така няма да ти се налага на няколко месеца да убиваш котенца.

Но разводнявате темата...Все пак целта е да им се намери стопани на котенцата на авторката на темата, тъй че придържайте се.

Храната няма нищо общо както се храни кастрирана котка така се храни и некастрирана. Женските котки също се кастрират, аз си кастрирах моите. Принципно да кастрираш женска котка е двойно по-скъпо от мъжка, но ако ви се свидят парите има безплатни центрове за това. Закарваш ги, резват ги и ти ги връщат. Така няма да ти се налага на няколко месеца да убиваш котенца.

Но разводнявате темата...Все пак целта е да им се намери стопани на котенцата на авторката на темата, тъй че придържайте се.

Хаха,не говоря за това.Говоря,че като се струпят повече котки и искат да им се дава да ядат...главно това е проблема.Но както и да е,спирам...на който не му стигат котките на авторката да ми праща ЛС за още Публикувано изображение

Редактирано от GameMaster (преглед на промените)

Три кученца си търсят домове и стопани,които да ги обичат Идеални са за пазачи,игриви са и много са сладки На 2 месеца са,двете са кафяви,другото е черно Едното от кафевите е много рошаво-муцунката му е топчеста,явно е друг бащата :P За повече инфо ми пишете на ЛС Кучовците са в София,кв.Гео Милев

• 2 седмици по-късно...

Подарявам кученца при едно условие - да се грижите за тях!

На 3 седмици са и вече много щъкат из двора. Не че не ми е приятно да ми ръфат ръцете, но са цели 9 броя и няма да мога да ги задържа за дълго време. Майката е Родезийски Риджбек, а бащите явно са много :speak: . Избяга ми за 3 дни, като през това време са я виждали с немска очарка, ротвайлер, голям бял помияр и кокер шпаньол. Може и още да има, но няма очевидци да разкажат Публикувано изображение

Ето снимки на мама и бебета: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252378

Намират се в София и всеки, който знае, че може да се крижи за голямо куче е добре дошъл да си вземе едно.

Пишете на ridgeback(@)mail.bg или ЛС

На път към къщи с нас тръгна едно много сладко куче,породисто е но не знаем каква порода е,но е изоставено. Не е малка, видимо е на годинка поне, евентуано не повече от две, женско е.Ние няма как да го приберем,понеже имаме ротвайлер и си мисля,че ще стане страшно...дадохме й храна и вода и преполагаме,че ще се върти в района. На врата й си личи следата от каишка, козината е в добро състояние, личи си че не е израстнала на улицата. Няма никакви наранявания, изглежда напълно здрава. Не можах да й направя по-хубави снимки защото е тъмно и тя не спря да обикаля. Не се страхува от хора, идва като я повикаш. Даде да я галим, дори започна да си играе. Готови сме да помогнем примерно с храна на този който я вземе. За нас не е проблема да я храним, нямаме къде да я приберем, а да държиш куче на улицата и да казваш че го гледаш не е работа.

Ако някой във Варна прояви желание да си го вземе да пише на ЛС

Две снимчици: Публикувано изображение

Публикувано изображение

Здравейте,всички.За пръв път пиша в този раздел с надеждата някой да е заинтересован и,разбира се,да има желание,както и възможността да подслони малко котенце.Преди 3 дни бяха намерени в чувал три котенца,сложени по средата на платното с мисълта явно някоя кола да мине през тях и светът да се отърве от тези невинни създания.Както и да е,сега те са спасени,но няма възможност да останат дълго при мен.На около месец са и трите.Нека всеки можещ да помогне да го направи.Котетата са много сладки,явно от скоро са били на улицата,защото дори и бълхи няма по тях видимо.Ако има заинтересовани нека пишат на ЛС или тук.Благодарности предварително от мен и котетата :) P.S.Имат снимки снимки и вече останаха само две котенца...който има желание,ще му пратя снимка да се увери,че котенцата си заслужават.Едното е мъжко,а другото женско

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте на всички любители на домашните любимци и по-скоро на тези на породата самоед.Продавам мъжко кученце самоед на 6 месеца с паспорт и всички ваксини.Кучето е чистокръвно с усвоени хигиенни навици.В момента нямам възможност за снимки но,ако има желаещи ще изпратя. Моля,ако имате интерес позвънете ми на тел. 0878 377436-Пловдив.

Здравейте на всички любители на домашните любимци и по-скоро на тези на породата самоед.Продавам мъжко кученце самоед на 6 месеца с паспорт и всички ваксини.Кучето е чистокръвно с усвоени хигиенни навици.В момента нямам възможност за снимки но,ако има желаещи ще изпратя.

Моля,ако имате интерес позвънете ми на тел. 0878 377436-Пловдив.

Ами да търсех.и си го гледах,но за съжаление животът ни предлага какви ли не изпитания.

Да не мислиш че съм много щастлива,че ми се налага да го продам.съм притисната до стената не ми остава друг избор освен да му намеря достоен собственик,който ще се грижи за него,както аз.

Вижте сега, поради една или друга причина, била финансова или липса на време или каквото и да е, на това момиче му се налага да се раздели с домашния си любимец. Едва ли мислите, че го прави с лека ръка и без да и трепне сърцето, но такъв е живота, подлага ни на всякакви изпитания. След като е пуснала обява, че го продава, явно е стигнала до извода, че друг човек ще предложи на това куче по-качествена грижа, отколкото тя е способна в момента, а нали точно това е целта като имаш домашен любимец - да го дариш с цялата грижа, на която си способен? Пред алтернативата да го дари с мизерно съществуване тя избира много по-смело решение - да се раздели с него в името на това да му е по-добре. Стига с тези несериозни и кардинални качества, с които я оценявате - че нямала сърце, била безчувствена, захвърляла го като плюшена играчка и т.н. - ами помислете малко преди да пишете, и ще намерите логика в решението и. Меко казано несериозни и неиздържани предни 2 отговора!

Ето ти,от Варна,50 лева струва сладура

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry986006

Публикувано изображение

Муцунките според мен гонят месец и половина вече, 4 женски са. Три са трицветни и едно двуцветно с основен цвят бяло. Има едно смело и любопитно, двуцветното, по погрешка кръстено Магелан. Другите са Калимера(на Калимера старша, jackass) и Калиопа (диви, красиви и игриви) и Пъзличка, която е ужасно страхлива, хъска и бяга. Мама е зеленикаво тигрова, със шарка като на голяма котка, още ги кърми. Няма как да ги снимам, но ако проявите интерес, обадете се. Ако може по-скоро, че бабата иска да ги изхвърляме заедно с майка им. все на единия телефон ще ви вдигна 0885 28 63 18 0889 19 68 41 Ирина

Аз имам едно бяло ангорско коте ама е още мъничко. ( уточнение баба му беше ангорка, после тя роди коте от уличен котак, което си е нормално, обаче сега това коте роди малки котенца и едното е дългокосместо, голям е сладур) Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Жена ми миналата седмица намери 4 котенца в един кашон до кофата за боклук.

Котета са на 1-2 седмици, още не могат да се хранят сами, ако не ги беше взела шансът им да оцелеят беше минимален.

Сега им търсим стопани, защото нямаме възможност да ги гледаме, има доста животинки вкъщи.

На три котета вече намерихме нови стопани - остана само един мъник.

Благодаря предварително на отзовалите се!

Публикувано изображение

Всички котета си имат стопани вече :speak:

Редактирано от golev (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, подаряваме красавица и красавец, на около 2 месеца (в момента са в Драгалевци, София). Намерихме ги изоставени на пътя, но нямаме възможност да ги гледаме за дълго. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Моля, помогнете им!

post-183897-1221753301_thumb.jpg

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. Търся нов доm на четири пухкави топки. Скоро ще навършат 2 месеца и им е време да се отделят от мама. Три от тях са момиченца и едно момченце. Много са галиовни, но не са заспали. Въпреки това досега не са правили бели (освен да оказват помощ при писане на компютър). Като разцветки са две сиви (едното мъжко), едно кафеникаво тигрово и едно чисто черно.

Научени са да ползват котешка тоалетна с пясък и да се хранчт от купичка без да разпръскват храната навсякъде.

Дайте шанс на сладурите за нов дом пълен с топлина и обич и бъдете сигурни, че те ще ви се отблагодарят със същото.

За жалост не успях да хвана черното за снимка. Сега ще побликувам няколко снимки, а който се интересува да се свърже с мен.

http://img362.imageshack.us/my.php?image=05102008065mp9.jpg

http://img362.imageshack.us/my.php?image=05102008066fh5.jpg

http://img359.imageshack.us/my.php?image=05102008067me6.jpg

http://img362.imageshack.us/my.php?image=05102008068ct7.jpg

http://img372.imageshack.us/my.php?image=28092008055ab0.jpg

http://img359.imageshack.us/my.php?image=28092008056yx3.jpg

Котетата се подаряват! Безплатен курс по гледане на коте!! :angry:

Контакти:

Sofia

Росан

battle.one - skype

0886116171 - GSM

Редактирано от Rossan (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето линк към темата на писаната.Отворете сърцата си за нея.Тя е толкова красива.

http://www.bezdom.info/forum/viewtopic.php?p=16683#16683

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.