Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

Туй в кой край на България се намира ? Публикувано изображение

• Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мисля, че в София, Док. Да не би да си я хареса, мацата е страхотна, стискам палци от няколко дни за нея, но не смея да се обадя, че на мен няма да ми позволят да я взема.

Мисля, че в София, Док.

Да не би да си я хареса, мацата е страхотна, стискам палци от няколко дни за нея, но не смея да се обадя, че на мен няма да ми позволят да я взема.

Харесах я, разбира се :gift: Красавица....

и на мен няма да ми позволят да я задържа, но ако е около Плевен- все ще и намерим дом.

Не знам кой град е- виж потребителят / като си е написала "от Севливо" в профила, но котката къде е ?

Харесах я, разбира се :gift: Красавица....

и на мен няма да ми позволят да я задържа, но ако е около Плевен- все ще и намерим дом.

Не знам кой град е- виж потребителят / като си е написала "от Севливо" в профила, но котката къде е ?

Тц, София трябва да е, не знам какво Севлиево те гони и в Дог и в бездом, все София пише.

Тц, София трябва да е, не знам какво Севлиево те гони и в Дог и в бездом, все София пише.

виж профила на natikot - който е пуснал темата :

Редовен потребител

Група: Потребители

Съобщения: 268

Дата на регистрация: 29.06.2005г.

От: Севлиево

Потребител # 13 737

както и да е- няма да решим този проблем, без той/тя да се появи и да даде малко повече обяснение по въпроса.

виж профила на natikot - който е пуснал темата :

както и да е- няма да решим този проблем, без той/тя да се появи и да даде малко повече обяснение по въпроса.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Ей, тва е с годините все по-бавно и бавно затопляш.

Не, натикот дава котката, а Мона Хриси.

Натикот просто е постнала темата.

Ако влезеш в постнатото линкче, ще разбереш какво имам предвид.

Междудругото ако някой желае да помогне и може да даде на пухкавата мацана дом...

http://dog.bg/forum/index.php/topic,19347.0.html

Здравейте и се извинявам за забавянето,не аз давам котката,както е пояснила Динди и не е в Севлиево,Пухкавелката е Софиянка,но мисля,че би се преместила и в провинцията,щом има дом и любящи хора. Пък и Плевен не е далеко,стига желаещ да има,транспорт ще се уреди :speak:

изровете, моля, телефон за връзка, че ми е трудно да правя още тон регистрации.

изровете, моля, телефон за връзка, че ми е трудно да правя още тон регистрации.

Получаваш го на ЛС.

Ако случайно се обзаведеш с котараната да не забравиш да се похвалиш.

Първо да убедя момчетата, че имаме нужда да се обзаведем с котарана, идеята е да изкопча макар и едно да. Звъня и пристигам дома директно с нея. Няма да имат време да реагират :)

Здравейте!Аз търся дом на котката.За да няма не разбрали,котката не е моя!Сивушка все още живее на улицата,но се надявам,че няма да изкара зимата там.Стискайте палци да има късмет!

Редактирано от moni_hrisi (преглед на промените)

Смърфче,Сивушка те чака

Ех че нямам къщичка-щях да ги събирам ли събирам-животинки всякакви

Публикувано изображение

И тук около блока се върти една красавица-бяла с жълти петна,обикновена-но страшно умна

Може да пресича сама улицата

Някой идиот я е изхвърлил

Личи си че е домашна-гали се на всеки

Като не можеш да гледаш животинка-защо я взимаш изобщо а

Публикувано изображение

Харесах я, разбира се :speak: Красавица....

Ти поразпитай дали някой няма да припознае в нея неговото си коте.Ще уредим коренспонденцията и воала,ако се намери някой който да иска писаната,аз лично ще поема транспорта. moni_hrisi добре дошла сред нас,стискаме палци и лапички.Сивушка ще си намери дом преди да застудее,вярвам в това.

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Ако задържат с кастрацията, надявам се аз да я взема, почти съм ги убедила дома, но не искат кастрирана котка. Само Христина да си вдигне телефона! Имам само една молба, Христина на теб има доверие. Да я обезпаразитиш, ваксинираш и изкъпеш, защото ако ние я вземем и го направим, или няма да ни даде или ще ни намрази. Разходите, разбира се, ще ти ги изплатим. Предварително благодаря!

Чак сега видях,че има отговор в темата.Телефона просто не беше в мен.Не се сетих,че може да сте вие,иначе щях да Ви се обадя.А относно кастрацията-Сивушка ще бъде кастрирана!Ако това не Ви хареса,не я взимайте!

Чак сега видях,че има отговор в темата.Телефона просто не беше в мен.Не се сетих,че може да сте вие,иначе щях да Ви се обадя.А относно кастрацията-Сивушка ще бъде кастрирана!Ако това не Ви хареса,не я взимайте!

Търсиш й дом,нали?

Не си я прибрала при теб,не си й стопанка

Значи нямаш никакво право да я кастрираш

Това право може да го има само нейния нов стопанин!

Търсиш й дом,нали?

Не си я прибрала при теб,не си й стопанка

Значи нямаш никакво право да я кастрираш

Това право може да го има само нейния нов стопанин!

[/q

Не съм!Но тя няма стопани,така че аз и хората,които се грижим за

нея,можем да се наречем така.Мисля че ние ще решим кой ще бъде новия

стопанин!Сивушка щеше да бъде кастрирана,но поради здравословни

проблеми това не стана.Решили сме кастрация ще има,след консултация с

вет.!

С безумното си увъртане по телефона Христина ме отказа да взимам Сивушка, много се бях навила и бях готова още днес да запаля колата и да я взема. Но... с невероятното си убеждение, че котката ще се кастрира, както и категоричното "А относно кастрацията-Сивушка ще бъде кастрирана!Ако това не Ви хареса,не я взимайте! " си изказване бяхме разубедени. Хората в този форум ме познават, някои твърде добре дори, и знаят, че аз гледам интактни и фертилни животни, за което си поемам отговорността. Съжалявам, че поради ината и вироглавието на някаква жена, която само сваля храната по стълбите, дори не го е прибрала вкъщи, едно коте не си намери стопанин и дом днес.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Първо ще помоля Мони да пише на кирилица.

Второ темата не е за и против кастрациите...ако пожелаете можете да направите подобна тема и да поспорим.

Трето-неомаловажавайте това, което тази жена прави, защото много хора и това не правят.

Четвърто...не виждам защо ако една котка живее в апартамент и не се пуска навън да я оправят котаците какъв е проблема. В крайна сметка целта на кастрацията е да няма още повече безпризорни навън.

Толкоз по въпроса.

А сега ще ви помоля да се придържаме към добрия тон. И ако някой друг желае Сивушка кастрирана да се задейства, защото зимата чука на вратата и котаната ще остане на студа.

П.П Смърфче винаги би могла да прибереш някой друг мъник от обявите и да подадеш ръка на друга изоставена душа.

Няма повече какво да пиша,свършен факт.Има още един кандидат,ще видим какво ще стане.Може би аз трябваше да се съветвам с още хора преди да откажа.

Има още един кандидат,ще видим какво ще стане.Може би аз трябваше да се съветвам с още хора преди да откажа.

Това все пак е хубава новина, стискаме палци.

Все пак ако някой друг също има желание също може да се поинтересува за котаната.

П.П Ще помоля съфорумниците, които няма как да помогнат, поне да не пречат. Момичето така е решило, така ще направи. Спровете са излишни и всеки следващ провокативен пост ще бъде изтрит. В крайна сметка важно е котето, а не да си чешаме егото.

П.П2 http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=100393&hl= Споровете по въпроса с кастрирането се преместиха на посочения линк благодарение на Док, за което му благодаря. Ще помоля занапред да правите разлика между двете теми и да пишете за котето тук, а за кастрациите там. Има и анкета. Три пъти Ура за Док! Публикувано изображение

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Няма повече какво да пиша,свършен факт.Има още един кандидат,ще видим какво ще стане.Може би аз трябваше да се съветвам с още хора преди да откажа.

Дано да се получи с този кандидат.Нали ще ни кажеш,ако задомиш писаната :rolleyes:
  • 2 седмици по-късно...

Няма ли нещо ново,все още ли е на улицата душичката :wub:

Във връзка със все по-зачестилите теми, засягащи продаването или подаряването на домашни любимци, отварям една обща тема. Всеки, който дава или продава животно, мястото на обявата му е тук. Във този подфорум е пълно с теми, в които някой подарява домашен любимиц и после дим да го няма. Всяка следваща подобна тема, ще бъде изтрита. Бъдете послушни и поствайте животните на които търсите дом тук. П.П Темите в заварено състояние ще бъдат преместини скоро.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.