Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

Здравейте,

подаряваме кастрирана котана, заради раждане на бебе няма как да остане за съжаление.

Аман от такива като вас - това да не ви е плюшена играчка - вече не го ща на ви го.

Баси колко сте жалки

• Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аман от такива като вас - това да не ви е плюшена играчка - вече не го ща на ви го.

Баси колко сте жалки

Котката не е моя, ама карай, ти си знаеш.

Котката не е моя, ама карай, ти си знаеш.

Без значение на кого е,Животното ,не е пречка за отглеждането на дете.Едно време и в кошарите и по полето са носели бебетата.И са били ,здрави.Гледайте  си котката и бебето .При правилна хигиена всичко ,ще е наред.Пък и котката ще окаже положително влияние върху детето.По тази логика при появата на друго дете ,подарете първото.Да гледаш животно е също толкова отговорно , както и да гледаш дете ..Преди човек да вземе животно ,трябва ясно да си даде сметка за това..

Редактирано от родина (преглед на промените)

Без значение на кого е,Животното ,не е пречка за отглеждането на дете.Едно време и в кошарите и по полето са носели бебетата.И са били ,здрави.Гледайте  си котката и бебето .При правилна хигиена всичко ,ще е наред.Пък и котката ще окаже положително влияние върху детето.По тази логика при появата на друго дете ,подарете първото.Да гледаш животно е също толкова отговорно , както и да гледаш дете ..Преди човек да вземе животно ,трябва ясно да си даде сметка за това..

Котката и кучето са две съвсем различни животни спрямо отглеждане на бебе. А може да има и други причини. Така че по-леко с поученията! Образовай се и тогава коментирай и критикувай. И що за логика изръси с другото дете?!?

Редактирано от Мишо1 (преглед на промените)

Котката и кучето са две съвсем различни животни спрямо отглеждане на бебе. А може да има и други причини. Така че по-леко с поученията! Образовай се и тогава коментирай и критикувай. И що за логика изръси с другото дете?!?

Абсолютно никакво значение няма какво е животното.И лекарите казват ,че животното вкъщи помага ,и не вреди с нищо.Ако си търсиш оправдание да я изхвърлиш ,това е друга тема.

Ако тая котана е домашна от малка,това значи ,че няма никакви инстинкти за оцеляване на вън,така че ако не и намериш стопанин ,и я изгониш,това е разносилно на убииство.

Абсолютно никакво значение няма какво е животното.И лекарите казват ,че животното вкъщи помага ,и не вреди с нищо.Ако си търсиш оправдание да я изхвърлиш ,това е друга тема.

Ако тая котана е домашна от малка,това значи ,че няма никакви инстинкти за оцеляване на вън,така че ако не и намериш стопанин ,и я изгониш,това е разносилно на убииство.

За последен път отговарям на поредния поучител:

1. Чети по-внимателно какво съм отговорил на предишния.

2. Има ОГРОМНО значение и разлика между кучето и котката като домашен любимец, особено за едно новородено!

3. Не си търся оправдания - котката не е моя.

4. Тя е прибрана от улицата. А и не само бебето е причина.

5. Като сте толкова добронамерени вземете я де. Няма, нали?! Тогава по-хубаво мълчете като няма какво смислено да кажете!

6. Котката се подарява, не се продава. Поне видяхте ли я? Или само ви дай да си пишете и да поучавате.

7. Или пишете по темата или пропуснете. Намерете си друго занимание.

Разискванията приключиха!

Ти ,съфорумците не уважаваш ,камо ли животните.Аз съм достатъчно образован и не съм те поучавал.Осиновил съм ,две деца и две кучета.А това достатъчно говори ,че съм отговорен и умам опит.Изхвърли я, като ти пречи.Ако с теб постъпят по съшият начин.Пак казвам ,няма пречка да съжителствате с котка.

2. Има ОГРОМНО значение и разлика между кучето и котката като домашен любимец, особено за едно новородено!

Би ли пояснил с какво котката вреди на детето,а кучето не ?

Мисля че ако наистина е така ,би било полезно и за останалите.

Аз до колкото съм запознат с този въпрос,ако детето се роди в дом,където вече има домашен любимец ,това виляе благоприятно на детето..

Не било добре да се взема любимец в дом с новородено,а трябва да се изчака.

Това е което аз съм чувал.

5. Като сте толкова добронамерени вземете я де. Няма, нали?! Тогава по-хубаво мълчете като няма какво смислено да кажете!

Не благодаря,имам си вече два броя в нас.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

За последен път отговарям на поредния поучител:

1. Чети по-внимателно какво съм отговорил на предишния.

3. Не си търся оправдания - котката не е моя.

4. Тя е прибрана от улицата. А и не само бебето е причина.

6. Котката се подарява, не се продава. Поне видяхте ли я? Или само ви дай да си пишете и да поучавате.

7. Или пишете по темата или пропуснете. Намерете си друго занимание.

Разискванията приключиха!

алоооооо защо я прибрахте а - да я изритате пак там ли

не заслужавате да тъпчете земята такива като вас

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Тези малки бебоци порода Френски Булдог тарсят любящи стопани ,цената е по договаряне.Майката е с унгарски произход,бащата е сърбин :)

тел:0876/980 616 или 0888/385 551 

post-343801-0-98938200-1384708793_thumb.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, аз и още няколко приятели подаряваме малко кученце на на 40-50 дни. Кучето е в добро здраве и причината, че искаме да го подарим е, че никой от нас няма възможност да го гледа, а не искаме да го оставяме на улицата. Пишете ми на ЛС за повече информация.

Звънни на този номер 0887245552. Жената се казва Велизара Нашкова. Тя ще може да ти окаже помощ за кученцето.

Здравейте, аз и още няколко приятели подаряваме малко кученце на на 40-50 дни. Кучето е в добро здраве и причината, че искаме да го подарим е, че никой от нас няма възможност да го гледа, а не искаме да го оставяме на улицата. Пишете ми на ЛС за повече информация.

Даването на куче или коте на непознати крие сериозни рискове за животното. Просто има измамници, които събират по обяви с каква ли не цел. Има също лица, напр. непълнолетни, които не се съобразяват с желанието на останалите членове на домакинството.

Съветът в случаите на повторно задомяване е да проверяваме кандидатите, което включва първоначално посещение на дома плюс няколко последващи. Трябва да се уверим, че насреща имаме нормално семейство, което вдъхва надежда, че има намерение да се грижи за животинчето през целия му живот.

• 2 седмици по-късно...

Първия печели: Ваучер за 15 % намаление при поръчка на продукти от категория "За домашните любимци" от WWW.EMAG.BG с безплатна доставка!

НОМЕР НА ВАУЧЕР: 0883-6080-7218-2963 :D

• 1 година по-късно...

Подарявам 4 котета. Родени са на 30 май в домашни условия. Майката и бащата са също домашни. 

3 от котетата са черни, 1 шарено. 3 женски и 1 мъжко (черно). Майката е шарена с дълъг косъм. Бащата е много красив и голям, над 5кг. Спешно е, защото стават големи вече и нямаме възможност да ги гледаме. 

http://postimg.org/gallery/3a2clymxa/- тук може да видите повече снимки на котетата, като първите три са на родителите. 

Подарявам 4 котета. Родени са на 30 май в домашни условия. Майката и бащата са също домашни. 

3 от котетата са черни, 1 шарено. 3 женски и 1 мъжко (черно). Майката е шарена с дълъг косъм. Бащата е много красив и голям, над 5кг. Спешно е, защото стават големи вече и нямаме възможност да ги гледаме. 

http://postimg.org/gallery/3a2clymxa/- тук може да видите повече снимки на котетата, като първите три са на родителите. 

Пиши на лс или скайп нещо се разберем? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.