Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

Да,още е на улицата....за съжаление.Сега има гъбички,мислехме,че се е оправила,но пак са избили.....

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте!

Да се представим и ние. Имаме си куче Дара/половин лабрадорка/ много умна и жива. Неагресивна към хората и в същото време пазач, лае при вида на непознати, но не напада. Осиновихме я случайно преди 2 месеца, но вече е част от семейството. Дотук добре, но се оказа , че при нас е пристигнала бременна, въпреки младата си възраст/няма годинка/ и сега имаме нелеката задача да намерим домове за 5-те и кученца, родени преди месец. Кученцата са едрички и красиви. Имат вид всякаш бащата е било породисто голямо куче/ветеринарят твърди, че приличат на ротвайлери/. Но това никой незнае, в момента се вижда, че са здрави, много живи и красиви. Моля, помогнете да им намерим добри домове. Забравих да отбележа, че едното вече е обещано и имаме надежда, че и още едно могат да вземат. Давам линк към техни снимки. В района на София сме

Радослава Илиева, тел 9898055 и 0887412153

http://www.radymila.snimka.bg/album.php?album_id=343055

Редактирано от Rady1975 (преглед на промените)

Продавам мъжко сибирско хъски, кафяво със сини очи, обезпаразитено, ваксинирано. Роден на 20.12.2008г. Продава се заедно с аксесоарите му - легло, купички, играчки, четка. Цена: 300 лв. За контакт: 0899 679937 гр.Варна post-69195-1235480059_thumb.jpg post-69195-1235480120_thumb.jpg post-69195-1235480224_thumb.jpg

• 1 месец по-късно...

Чистокръвен мъжки ротвайлер търси женска от София с цел създаване на поколение. Кучето е с всички ваксини. За повече информация и снимки ми пишете на скайп i_love_y0u или ми се обадете на тел: 0889355153. Email [email protected] -Няма картинка- window.google_render_ad();

post-224354-1238017575_thumb.jpg

post-224354-1238017588_thumb.jpg

post-224354-1238017603_thumb.jpg

post-224354-1238017631_thumb.jpg

post-224354-1238017642_thumb.jpg

post-224354-1238017674_thumb.jpg

post-224354-1238017708_thumb.jpg

post-224354-1238017721_thumb.jpg

post-224354-1238017741_thumb.jpg

Здравейте! Имам чудесно куче,но за съжаление нямам възможност да се грижа вече за него и затова искам да го подаря на някой. На около 1 годинка е,дружелюбен и игрив.Има всички ваксинации за възрастта си. Способен е да направи стопанина си щастлив! Който има интерес нека пише възможно най-скоро за да му дам координати и снимки.

post-224937-1238338349_thumb.jpg

• 1 месец по-късно...

Съжалявам,но живея в апартамент,а тези кучета искат по-голямо пространство!Ако живеех в къща с удоволствие щях да го взема!Успех дано да му намериш добър стопанин!

Страхотно куче! В Германия съм и не мога да помогна, но съм сигурен, че разбирач ще го приюти. Успех!

лош късмет е да се подарява задължително трябва да се продаде макар и на синволична цена

Има специална тема за това. Научете се да преглеждате поне заглавията на важните теми!!!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, подарявам 3 новородени котенца. Който има интерес да пише. По-късно ще кача и снимки, за да ги видите. Моля ви, ако някой има интерес и желание, наистина да пише, защото ги грози гибел, ако не си намерят дом Публикувано изображение Стопанинът е решил да ги убие... :P

Не са породисти, но все пак са животинки и носят душичка...

Не е задължително да бъдат взети и трите

post-156480-1243949377_thumb.jpg

post-156480-1243949388_thumb.jpg

post-156480-1243949397_thumb.jpg

Редактирано от izzzy (преглед на промените)

Моля за помощ!На 31.05.2009 г. пред блока намерих сиамска котка.Мн е красива и гальовна, няма годинка, опашката й е с интересна форма, счупена на 3 места, което доказва породистия й характер.Бих я задържала, но след няколко дни заминавам при приятеля си в Хасково, а тя няма да понесе пътя до там.Спешно искам да я подаря на отговорни хора, които ще й дадат дома и радостта, която аз бих й дала, ако имах възможност.Котката е научена да ходи по нужда в пясък.Здрава е и ви очаква на телефон .....Намирам се в Стара Загора.

Котката намери своя дом при мен в Хасково.С голям зор я занесох, но понесе пътя и сега има истинско семейство Публикувано изображение

Редактирано от dark_angel_23 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Послепис - В клипа - подпис - има някои ит котетата, които подарявам

А някое от белите котета, които са в клипчето?

• 2 седмици по-късно...

А някое от белите котета, които са в клипчето?

да, родено е на 14 май и е в клипчето - бялото в къщичката, по-малкото котенце, мъжко

Продавам три малки чинчили на добра цена. Собствено производство Пазарджик скайп: dirty_boy3444

Подарявам полуангорски и обикновени 1 и 2-месечни котета като на електронен бих изпратила снимки 0899501162 - Казанлък - Аделина - [email protected]

Здравейте, подарявам 3 новородени котенца. Който има интерес да пише. По-късно ще кача и снимки, за да ги видите. Моля ви, ако някой има интерес и желание, наистина да пише, защото ги грози гибел, ако не си намерят дом Публикувано изображение Стопанинът е решил да ги убие... :)

Не са породисти, но все пак са животинки и носят душичка...

Не е задължително да бъдат взети и трите

Здрасти аз сам заинтересована и то много ако все пак маниците са още при теб де,за което много се надявам защото одавна си търся малко коте...

Здрасти аз сам заинтересована и то много ако все пак маниците са още при теб де,за което много се надявам защото одавна си търся малко коте...

Бих ти препоръчала да се свържеш с нея на ЛС, защото тук едва ли би видяла постта ти.

На някой ако му се намира заек(нормален не декоративен), да драсне 1 ред може се разберем нещо.

На някой ако му се намира заек(нормален не декоративен), да драсне 1 ред може се разберем нещо.

Какъв-мъжки/женски? За к'во ти е,за готвене? Публикувано изображение

Бих ти препоръчала да се свържеш с нея на ЛС, защото тук едва ли би видяла постта ти.

Да написах вече ЛС мс все пак :down:

Moже ли поне някакъв неин координат да ми дадете за да може да се свържа с нея?

Редактирано от bilichkus (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Подарявам си кучето моля помогнете маика пясъчен боксер а баща неизвестен не прилича на пясъчен боксер освен по цвят и характер. Обявата е за гр. Варна и околността кучето не е малко по размер ( нестава за апртамент ) и за това и немога да го взема със мен и моля ви помогнете ми трябва до 3-4 дни да го дам защото заминавам . За куето : Казва се Сара на година и почти 4 месеца ( на 8 авгост прави 1 година и 4 месеца ) има паспорт и всички имунизации. Надявам се че това е правилната тема. За контакти 0886461735 или 0888921994 за въпроси може и тук но не спамете щото нямам време да чета глупости

Редактирано от Georgi_Babev (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Това е кучо , хич не ме бива в кръщаването.

Та кученце е подхвърлено в двора на родителите ми.

Те не го искат. По стечение на обстоятелствата се оказах на гости и може би заради хормоналния ми дисбаланс Публикувано изображение ми позволиха да го прибера.

Кученце не го чака нищо добро, родата вече се е наредила на опашка да го изхвърля.Мисля че, само тетралните ми способности и бременноста ми ги възпират за сега.

А той е толкова малък, беззащитен и любвеобвилен. И игрив, много игрив седи и ръфа вече крачка и чехли. Разбира се и с котки, общо взето реагира положително към всичко, което го заобикаля.

Хигиенни навици НЯМА- кученце е на 40 дни и си се държи като типично подпикващо бебе. Цапа доста, но според мен няма да има проблеми с възпитанието, възприемчиво и добрудушно е, просто е още мъничък.

Да обобщя - момченце, на около 40 дни, килограм и половина, търси отговорни стопани.

Кучето прилича на БОК, но според проучванията ни, относно възможните му родители мислиме, че ще бъде средно на ръст.

Това кученце е единственото оцеляло от кучило, което според слуховете се раздавало известно време на площада. Явно поради липсата на интерес е било изхвърлено. Какво се случило с останалите никой не знае.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако някой има желание винаги може да ме намери тук на ЛС или на мейл: [email protected]

Здравеите досега не съм писала във форума,но прочитаики част от коментарите смятам, че е подходящото място да споделя проблема си,които се изразява в това че имам заиче лъвска глава на годинка и половина, но вече нямам възможност да се грижа за него и търся някои на които да го подаря.ТБих се радвала ако някои прояви интерес или има познат които би бил заинтересован,тъи като заико е много сладък и любвеобилен.моят e-mail e:[email protected]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.