Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ограничаване на пушенето на публични места сте ?

Анкета за/против пушенето на обществени места 207 гласували потребители

1. 1. Какво е вашето мнение по въпроса?

• ЗА забраната
      61%
      127
    • ПРОТИВ забраната
      38%
      79
    • Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Цигарите са полезни и спирането им вреди

Никотинът е наркотична субстанция, която пристига заедно с коктейл от катрани в организма.
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 113,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това двуличие го има на доста места и мен също ме дразни, как да се настроя в крайна сметка?Манджа с грозде.

Аз пък не виждам какво толкова има в настройването по отношение на цигарите. За много храни и продукти във времето сме чували и за, и против, и сме взимали решението си за момента. Примерно имаше време, в което се отричаше дори консумацията на овче сирене, заради високата му масленост. После се заговори за полезността и съответно след време за вредността на маргарина. По същия начин за птичите продукти - по време на птичия грип. И т.н. и т.н.

Но цигарите винаги са били, са и ще си останат вредни за човешкото здраве. В този смисъл не виждам място за колебание или настройване. Човек трябва да бъде коректен пред себе си и да осъзнае и признае вредата от пушенето, което няма връзка с десетките оправдания, които ще си намери, за невъзможността да се откаже от вредния си навик. Вреден и за него, пречещ и на околните.

предполагам картинката и в останалите заведния в града е същата.

ние пък и през деня си пушим вътре

ние пък и през деня си пушим вътре

Браво. Тогава ти пожелавам на 8-ми март да минат проверяващи и да раздадат някоя друга глоба. :D

в нашия квартал има две заведения в които се пуши и двете вече са денонощни,как може да си резервираш места-незнам,но от сутринта е претъпкано от пушачи и непушачи!другите заведения прават разни трикове с найлони и мушами правят кътчета за пушачи и в тези ограждения чат-пат некой влезне,онези пък които нищо не правят едно по едно почват да затварят!аз съм против забраната,но от друга страна се радвам вече на по спокойни и тихи нощи,защото заведенията около подблоковите пространства запустяват!от мои наблюдения голяма част от моите познати отказват цигарите не поради забрана,убеждения,здравословен живот а заради цената!

Браво. Тогава ти пожелавам на 8-ми март да минат проверяващи и да раздадат някоя друга глоба. :D

ни съ притеснявай, няма да излизам у навалицата точно

:D

http://www.dagensmedicin.se/nyheter/sahlgrenska-infor-totalforbud-mot-rokning/

Знам, че нищо не се разбира, но ще преведа. Въпросната болница- Sahlgrenska в Göteborg от 1-ви Март въвежда тотална забрана за тютюнопушене в района на заведението, дори и навън. В района на болницата се премахват всички места за пушачи, тук са под формата на малки остъклени кабинки, като онези по летищата. Това е част от подготовката за тоталната забрана на пушенето, която ще се въведе 2025 година за цялата страна.

Ето така трябва да се прави!

http://www.dagensmedicin.se/nyheter/sahlgrenska-infor-totalforbud-mot-rokning/

Знам, че нищо не се разбира, но ще преведа. Въпросната болница- Sahlgrenska в Göteborg от 1-ви Март въвежда тотална забрана за тютюнопушене в района на заведението, дори и навън. В района на болницата се премахват всички места за пушачи, тук са под формата на малки остъклени кабинки, като онези по летищата. Това е част от подготовката за тоталната забрана на пушенето, която ще се въведе 2025 година за цялата страна.

Ето така трябва да се прави!

Хм, не съм сигурен че е толкова добро, колкото му се радваш. По ми харесва германския и чешкия модели

Малко изненадващо, но темата отново се превърна в актуална. Дори се очаква депутатското предложение за либерализиране на забраната да бъде направено до края на месеца.

Изглежда отново ще се завихрят дискусии "За или Против".

В интернет върви гласуване, където към момента резултатите са следните:

ЗА забраната:    62.37% 

ПРОТИВ забраната: 37.63%

Щом си българче, редно е да се запознаеш с правилата на форума.

Има един вълшебен инструмент, наречен търсачка на форума.

Всеки път, преди да пуснеш нова тема задължително търсиш щателно и и внимателно дали вече няма такава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.