Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Някой има сканирана първата книга от поредицата Макензи-Блекторн на Елизабет Лоуел? Не можах да я намеря никъде. ;)

Доколкото знам книгата не е издадена на бг.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

plqsak присъединявам се към мнението ти за Джеймс, той е невероятен. Надявам се и в следващата книга да се насладим на "чудото Джеймс"а относно комплекса...аз самата го преживях и за малко да се омъжа за моето "лошо момче"

plqsak присъединявам се към мнението ти за Джеймс, той е невероятен. Надявам се и в следващата книга да се насладим на "чудото Джеймс"а относно комплекса...аз самата го преживях и за малко да се омъжа за моето "лошо момче"

ми аз изневерих за малко щото джеремето е бащичко цял но пък на първообраза няма как са продума дума. повечето момичета ще питат ами Антъни кобалтовия де го слагаш, но аз си падам по русокоси дългокоси и проклети. А там Джеймс няма равен!

Джеймс има просто толкова изтънчено чувство за хумор, че не всеки го разбира. Обаче наистина може да бъде ужасно проклет, надменен, ужасен и мачкащ наред. Страхотен е! Но просто Антъни си ми е слабост. :)

И аз така, Антъни е моята голяма слабост. :cool:

Днес започвам "Диви нощи" на Лайза Клейпас , надявам се да ми хареса ;)

Аз вече я яхнах, затова ако искаш, или ако има други желаещи ще я разкажа мнооого подробно, както си обичам :cool:

Карам я бавно и ако си я прочела давай разказвай,че времето за четене ми е малко.

Погледнах на едно място за книгата за Реджар.Направо нямам търпение.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Аз вчера прочетох "Ангел на греха" на Линдзито, /харесах си цитата от играта/ страхотна книжка направо незнам как съм я пропуснала... Днес почнах "Нощни шепоти" на Макнот, но си взех и една нова книжка "Паднали ангели"/малко фантасника- ама ми се видя интересна, а пък и корицата ми хареса Толковааааааааааааааааа много... :) / Преди малко пък видях че са качили и "Захарче" на Лайза Клейпас.... Направо незнам от къде да ги почна.... :)

Момичета, обожавам почивните дни! Препрочетох на Гарууд Алесандра и Брачната авантюра, както и Сара на Ашли. След което прочетох По закона на сърцето от Арлекин изкушение 18. Всичко изброено досега е пълни 10ки! :)

И да ви кажа, че имам нова Любимка! Джудит Макнот, не знам дали има исторически, но съвременните й са невероятни! Днес приключих Съвършенство, тръпнех буквално заедно с героите, толкова увлекателно и изпълнено с напрежение действие!!! :) А снощи приключих Спомни си кога, пак на Макнот, там Коул направо ме срази, страхотен характер.

Амбицирам се, ако успея да намеря повечко нейни книжки.

Следващите на редичката са Гарууд - Танц в сенките, Луан Райс - На седмото небе, Джудит Майкъл - Интимно и Жаклин Рединг - Изкушенията на съдбата. Е да не забравяме учебниците по анатомия, биохимия и микробиология, ама това е една друга Индия... :)

Аз пък чета "Knight of a trillion stars" на Дара Джой и е прелестна. Много сладка книжка и леко върви. Още в началото имаше един момент, в кйто главната като осъзна, че нашия е извънземен, за момент се изплаши, че може да е робот затова ро попита може ли да се "Размножава" и той като истински мъжкар, я награби за да й покаже нагледно, а тя миличката почна да се дърпа, и да се оправдава, че неще да се размножава с него, а само го пита дали е човек като нея, а не машина. Милия е толкова сладък и чаровен и е тотален непукист, главната ще види бая зор с него. kiss.gif

но си взех и една нова книжка "Паднали ангели"/малко фантасника- ама ми се видя интересна, а пък и корицата ми хареса Толковааааааааааааааааа много... :)

Преди малко я прочетох.На мен ми хареса :)Ще се чака и втората част :)

Аз пък чета "Knight of a trillion stars" на Дара Джой и е прелестна. Много сладка книжка и леко върви. Още в началото имаше един момент, в кйто главната като осъзна, че нашия е извънземен, за момент се изплаши, че може да е робот затова ро попита може ли да се "Размножава" и той като истински мъжкар, я награби за да й покаже нагледно, а тя миличката почна да се дърпа, и да се оправдава, че неще да се размножава с него, а само го пита дали е човек като нея, а не машина. Милия е толкова сладък и чаровен и е тотален непукист, главната ще види бая зор с него. kiss.gif

`начии,романа е пълен с такива случки.Милия все я плашеше с чудовища по улиците на родната му планета.А пък когато реши да се занимава с грънчарство...колко се смяха всички,дори вечно намръщения Трейд.:):)Нямам търпение да я прочета.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

• Автор

Момичета, обожавам почивните дни! Препрочетох на Гарууд Алесандра и Брачната авантюра, както и Сара на Ашли. След което прочетох По закона на сърцето от Арлекин изкушение 18. Всичко изброено досега е пълни 10ки! ;)

И да ви кажа, че имам нова Любимка! Джудит Макнот, не знам дали има исторически, но съвременните й са невероятни! Днес приключих Съвършенство, тръпнех буквално заедно с героите, толкова увлекателно и изпълнено с напрежение действие!!! :rolleyes: А снощи приключих Спомни си кога, пак на Макнот, там Коул направо ме срази, страхотен характер.

Иринче, аз също от скоро съм фен на Макнот (благодарение на Миа и Тихи), и мога да кажа че влиза в личния ми топ 5 за най-добра писателка. Аз досега съм чела само исторически нейни книги, но са уникални! А за да се ориентираш за книжките й, прочети класацията която приключи вчера, избирахме най-добрия й роман :)

Напълно вярно!Макнот е уникална!Аз също съм чела само исторически книги от авторката и ти обещавам,че просто няма как да не ти харесат,затова смело ги подхващай :).

Момичета вчера и снощи не съм спала само и само да си довърша Захарчето и Синеокият дявол :eek: Казвам Ви, хванах ли веднъж захарчето не можах да се откъсна докато не я довърша. А после когато гледам то имало още една книжка на Лайза :biggrin: Айде и нея одумках и останах очарована(малко повече ми дойде с побоя на главната, ама иначе всичко останало беше шест) Та гледам има и трета за Джак, която не е издавана. Има ли някакви признаци дали някое издание ще се заеме с нея :indian:

• Автор

Момичета вчера и снощи не съм спала само и само да си довърша Захарчето и Синеокият дявол :) Казвам Ви, хванах ли веднъж захарчето не можах да се откъсна докато не я довърша. А после когато гледам то имало още една книжка на Лайза :) Айде и нея одумках и останах очарована(малко повече ми дойде с побоя на главната, ама иначе всичко останало беше шест) Та гледам има и трета за Джак, която не е издавана. Има ли някакви признаци дали някое издание ще се заеме с нея :)

Може ли да те помоля да разкажеш малко за това прослувуто "Захарче", всички много я хвалят, пък аз като й прочетох резюмето и направо се вкиснах и се отказах да я купувам :)

Аз почнах Реджар и пада голямо забавление.Не си спомням подробна Надарения,но като че ли не бе толкова смешна книгата?!Докато Рицаря и Реджар направо ме разбиват.

Свърших със Спомни си кога на Макнот. Страхотна книга, авторката стана една ол любимите ми, скоро ще трябва да се захвана и с някоя друга нейна книжка. :rolleyes:

Аз почнах Реджар и пада голямо забавление.Не си спомням подробна Надарения,но като че ли не бе толкова смешна книгата?!Докато Рицаря и Реджар направо ме разбиват.

Ууууууууу ти дявол, аз не мога да завъша рицаря, че утре имам изпит и уча ли уча. На всичкото отгоре изпита ми е по Английски, и викам на доцентката да вземе да ме изпита на книгата, ама тя неще, та сега чета за разни растения, торове и глупости sad.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ууууууууу ти дявол, аз не мога да завъша рицаря, че утре имам изпит и уча ли уча. На всичкото отгоре изпита ми е по Английски, и викам на доцентката да вземе да ме изпита на книгата, ама тя неще, та сега чета за разни растения, торове и глупости sad.gif

инка злато как е тор на английски? и съвсем нарочно пред всички благодаря за великденския подарък? Гушкам си го вече!

Иринче, аз също от скоро съм фен на Макнот (благодарение на Миа и Тихи), и мога да кажа че влиза в личния ми топ 5 за най-добра писателка. Аз досега съм чела само исторически нейни книги, но са уникални! А за да се ориентираш за книжките й, прочети класацията която приключи вчера, избирахме най-добрия й роман :)

Да бееее, скивах го, а ма е на! Изтървах буквално за няма и ден!

Както видя аз със съвременните й съм почнала. Ще видя докъде ще ги докарам и после и историческите.

Свърших със Спомни си кога на Макнот. Страхотна книга, авторката стана една ол любимите ми, скоро ще трябва да се захвана и с някоя друга нейна книжка. :rolleyes:

Хващай съвършенство, аз точно в тази поредност онзи ден ги прочетох. Казвам ти, душичката ми остана в тях.

А да си призная днес ревах като заклана кокошка. И то на последните 30-ина страници на Луан Райс и На седмото небе.

Искам да кажа, че това не е класическия любовен роман. Истарията е уникално, буквално! Става въпрос за обичта между хората, но само любовта между мъжа и жената, а за семейството и семейните ценности. Че всъщност, семейството е тези хора, които в душата си усещаш като близки и даряващи уют и спокойствие. Препоръчвам я на всяка от вас, която не я е чела! Само искам да кажа, че към края на книгата трябва да имате лично пространство, много кърпички и чаша горещ шоколад! Да ви е сладко!

А колкото до танц в сенките на Гарууд. Става, въпреки, че е първата от съвременните, която съм й чела, малко... Абе има повечко криминале и екшън, отколкото би ми се искало. Но не е никак лоша. Можела е малко повечко да наблегне на любовччийстването.

Сега мисля да изоставя Интимно малко да поотлежи, а аз да се заема с малко повече от Макнот, все пак ако ми дадете сийд де ;)

Сънчо, аз пак съм изтървала, какъв подарък?

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

инка злато как е тор на английски? и съвсем нарочно пред всички благодаря за великденския подарък? Гушкам си го вече!

Много се радвам мило, а иначе зависи каква тор те интересува, тъпите американци, 1000 думи за едно и също са измислили sad.gif

Съни, ако търсиш тор като оборски продукт за обогатяване на почви думата ти е manure и върви и с определение, примерно garden manure.

Може ли да те помоля да разкажеш малко за това прослувуто "Захарче", всички много я хвалят, пък аз като й прочетох резюмето и направо се вкиснах и се отказах да я купувам :lol6:

Значи първоначално и аз се подведох по резюмето й, което хич не ми допадна и викам само ще я прехвърля,ама като започнах ме увлече. Накратко книгата се разказва от главната в първо лице отначало за живота й после първите трепети на любовта. Влюбва се много силно в Харди(той всъщност е главния от Синеокият дявол, но той решава да замине без да се обвързва с нея, защото иначе няма да може да се откаже от нея, а амбициите му да напусне града и да преуспее са по-големи. Главната живее само с майка си , тъй като баща й е починал. Майка й се омъжва за друг и ражда момиченце, но по-късно и майка й умира. Така главната остава да се грижи за малката и отношенията между двете бяха много сладко показани в книгата. Междувременно главната се среща с други мъже, но така и не успява да забрави Харди. По нататък среща един Чърчил, който е значително по-възрастен от нея и е много богат, но нямат никаква любовна връзка помежду си. Той я кани да живее тя и сестричката й в къщата му и те приемат. И ето тук среща главния Гейдж, двамата му братя Джо и Джак и сестра им Хейван(няма да казвам тя коя е, за да може да прочетете и вората книга :lol6: ) Гейдж е адския особняк, който от пръв поглед изпитва неприязън към главната и постоянно се джафкат... Спирам до тук иначе няма да ти е интересно, а нататък става много интересно :(:cool:

Аз вчера тръшнах "Нощни шепоти" хубава книжка беше. Много ми хареса бабата как всяка втора дума и беше да не харчат много пари.... Днес свърших и с "Падналите ангели" книжката е доста интересна разказва се, както се подразбира от заглавието, за ангел които е прокълнат да се влюбва в едно и също момиче и когато двамата се съберат и открият любовта си момичето умира и така на всеки 17 години, но този път има нещо по- различно и може би ще развалят проклятието и ще спасят света... :cool: Незнам, на мен ми се видя интересна... Чакам втората част да видим какво ще измислят :whist:

Сега идва ред на "Захарчето", че откога го чакам...

Кога се очаква втората книга за тези Паднали ангели и тя последна ли ще е, да знам дали да я чета...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.