Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

"Див и влюбен" е за Джоселин Флеминг и Колт Тъндър, приятеля на Ейнджъл. А другата, май не е преведена и не знам за кого е.

Ето за кого и какво

Brave the Wild Wind

(The first book in the Wyoming Series series)

(1984)

A novel by

Johanna Lindsey

Set in the untamed Wyoming territory of 1876, this romance features JessicaBlair, a fiery young beauty who is swept into a passionate conflict withChase Summers, an arrogant Westerner who has vowed never to love. When sheoverheard him refuse to marry her, she swore to make him suffer any way shecould. But Chase wasn't a man to be trifled with' Even thought beautifulJessie could hold her own against any man in the territory and was running aranch by herself after land grabbers had murdered her father -- ChaseSummers drove her to a fury of frustration. In her innocence, she did notunderstand how very much he desired her. Her beauty haunted him, herarrogance enraged him, she defied and tormented him...until his passionspilled over into violence. Yet nothing could soften her stubborn heart, itseemed but to tame a man's pride. And no woman tamed Chase Summers. Yet whenfortune called him halfway across the world, he realized how empty his worldwas without her. And the girl who had become a woman in his arms, knew atlast in her heart where her destiny lay.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Ето за кого и какво

Brave the Wild Wind

(1984)

A novel by

Johanna Lindsey

Set in the untamed Wyoming territory of 1876, this romance features JessicaBlair, a fiery young beauty who is swept into a passionate conflict withChase Summers, an arrogant Westerner who has vowed never to love. When sheoverheard him refuse to marry her, she swore to make him suffer any way shecould. But Chase wasn't a man to be trifled with' Even thought beautifulJessie could hold her own against any man in the territory and was running aranch by herself after land grabbers had murdered her father -- ChaseSummers drove her to a fury of frustration. In her innocence, she did notunderstand how very much he desired her. Her beauty haunted him, herarrogance enraged him, she defied and tormented him...until his passionspilled over into violence. Yet nothing could soften her stubborn heart, itseemed but to tame a man's pride. And no woman tamed Chase Summers. Yet whenfortune called him halfway across the world, he realized how empty his worldwas without her. And the girl who had become a woman in his arms, knew atlast in her heart where her destiny lay.

Няма да превеждам резюемето, само ще допълня, че Джеси е сестра на Колт (полусестра, ако трябва да сме точни), за да разберете връзката на книгата с останалите в трилогията. ;)

Няма да превеждам резюемето, само ще допълня, че Джеси е сестра на Колт (полусестра, ако трябва да сме точни), за да разберете връзката на книгата с останалите в трилогията. ;)

Аз се правих на луда ама ти. Браво бебе допълнението беше наистина важно.

Ех значииии! само ме дразните тука с тия резюмета :wors:

Аз реших днес малко да ми поотпочинат очите от компютъра и днес хванах да прочета на харти Катрин Сътклиф - Чародей. Засега започва обещаващо. Ще видим как ще се развият нещата.

Кога се очаква втората книга за тези Паднали ангели и тя последна ли ще е, да знам дали да я чета...

В Америка ще я пуснат септември и ако изхождаме от първата при нас до края на годината.... а дали ще е последната нямам идея...

Ако не се лъжа поредицата ще е от 3 или 4 книги, може да си представите колко ще се чака laugh.gif

Свърших със "Захарче" - много, много ми хареса, страхотна книга. А за втората да не говорим - трепач е, главния и главната бяха много сладки заедно(въпреки, че малко ревах не нея, по едно време бе станала ужасна. Не съм свикнала да чета да има става нещо гадно на героините). Значи има и трета книга, но не е издавана на бг, дали ще се издава? :shy11:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

"Див и влюбен" е за Джоселин Флеминг и Колт Тъндър, приятеля на Ейнджъл. А другата, май не е преведена и не знам за кого е.

Ето за кого и какво

Brave the Wild Wind

(1984)

A novel by

Johanna Lindsey

Благодаря за отговорите,момичета kiss.gif И тази книга се нарежда за четене на опашката

Туко-що опатках Шепотът на розите-Т.Мадейрос и ми допадна.Не коментирам обаче,че съм в периода чета постоянно,но за удоволствието в момента.Демек свършвам книгата и не помня нищо-не става за Игра с.... Сега се чудя дали да почивам или да хващам нещо.Я кажете Стела Камерън-Само твоето докосване на компа или новата на Кони Мейсън на хартийка?

Приключих "Капитанът и дивата котка".Много приятна книга ;)

Плясчо ;) Аз препоръчвам Мейсън на хартия. А колкото до тоя тип четене - и аз съм така и то почти винаги. Прочитам една купчина и убий ме какво съм прочела на помня, само знам дали ми е харесало :cool:

А относно Чародея на Катрин Сътклиф - изключително сладурска книжка. Въпреки че в началото е доста странна, определено сладка, ако има и за другия близнак ще я прочета и нея.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Сезони на любовта на Нора Робъртс :cool: Любимците ми са Иън и Нейъми ;)

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Плясчо ;) Аз препоръчвам Мейсън на хартия. А колкото до тоя тип четене - и аз съм така и то почти винаги. Прочитам една купчина и убий ме какво съм прочела на помня, само знам дали ми е харесало :P

А относно Чародея на Катрин Сътклиф - изключително сладурска книжка. Въпреки че в началото е доста странна, определено сладка, ако има и за другия близнак ще я прочета и нея.

Ами щом си на вълна Катрин Сътклиф ,подхващай книгата за Трей Хоторн - "Вярност". :lol6: За съжаление, третата книга от поредицата Obsession, която е продължение на историята за Трей и Мария, не е преведена. Скоро Инчето я чета на английски и я сподели с нас, точно в тази тема. kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Токущо завърших "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот.Просто нямам думи за тази книга!Напълно съм съгласна със вас,че е нещо прекрасно като самото си заглавие :cool:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Явно не смо аз откривам Макнот сега. :cool:

За да не се заплесвам много, че днес трябва да погледна и по биохимия, започнах Робинята на Викинга на Х. Греъм. Щото я взех на хартия от библиотеката. А на Макнот ми остават 3 от историческите и вече не помня колко от съвременните.

• Автор

Явно не смо аз откривам Макнот сега. :whist:

За да не се заплесвам много, че днес трябва да погледна и по биохимия, започнах Робинята на Викинга на Х. Греъм. Щото я взех на хартия от библиотеката. А на Макнот ми остават 3 от историческите и вече не помня колко от съвременните.

Страхотен избор, само да ти кажа че е втора книга от трилогията за викингите на авторката - преди нея е "Златната невеста", а след нея "Господарят на вълците". И трите книжлета са супер готинки, сигурна съм че ще им се изкефиш :cool:

Уф, сега толкова ще се зарибя, че май скоро няма да стана от компа ;):cool:

А и предвид седмицата която ме очаква... Пак започвам да мрънкам и да се оплаквам, затова спирам. :whist:

Много обичам книгите с викинги,ама те са малкооооо....Рядко пък харесвам нещо с движение във времето.

Сега обаче си преговарям "Пленница на любовта" на Джоана Линдзи , в тази книга и двете линии са на ниво.

Започнах "Академи за вампири " на Ришел Мийд и "Да целунеш ангел" .Голям пропуск от моя страна , толкова много ми хареса цитатът от тази книжка , че изобщо не можах да й устоя.::::))))

Почнах една книга на Brenda Jackson -"Irresistible forces".Не е превеждана на бг и я почнах заради новата тема за фен превода.

Книгата се разпространява свободно,тъй като е част от пакет книги подарък от Арлекин за читателите по случай някаква годишнина.

Аз харесвам арлекините ,макар да са кратки и леки.Реших,че историята си струва,затова я попрегледах.Най-общо става дума за жена,която е решила да има бебе,но по старомодния начин.Харесала е съответния мъж и го поканва на едноседмична ваканция на троп. остров,където да си направят бебе.Всичко си тръгва нормално,помежду им има голямо страст и взаимно привличане.Накрая се събират.

Честно казано обаче в книгата има много секс.От 260 страници 200 са за прословутата ваканция,а там на острова освен едно излизане с лодка друго не правиха.Честно.

Другата страна на тяхните взаимоотношения просто ми се губеше,а и всичко странично-сестрите й,неговото семейство и т.н. също ми се губеха някак.

Аз се порових и открих,че писателката доста е натворила.Има една купчина поредици,а книгата ,която аз четох се пада 5-та от общо 6.Така че явно се чете.

Като цяло не е нещо особено и ако сте на ти с англето може да загубите някой и друг час.

А приключих Робинята на викинга. Става, нищо ново в сюжета, но книжката е сладка.

От мен 7чка.

Приключих с "Най-силната магия" - Елизабет Лоуел. Преди доста години прочетох "Омагьосаните" и си спомням само,че ми беше харесала,скоро ще си я опресня :) Не харесвам средновековни истории. Много груби ми идват,но тази поредица ми допада :)

Урааа! намерих си на рафта забравена непрочетена книжка, днес я започвам - Джейн Фийдър Бившият годеник.

Реших да прочета "Робинята". До сега все я избягвах,защото не ми допадат истории за викинги и средновековието. Но беше приятна изненада. Доста различно като държание на главния герой. Някак много естествено и постепенно двамата се влюбиха. Марик е като герой от друго време :P ако нямаше написана година в началото щях да помисля,че действието се развива векове по-късно ;)

Урааа! намерих си на рафта забравена непрочетена книжка, днес я започвам - Джейн Фийдър Бившият годеник.

Не е никак лоша книжка на Фийдър да ти кажа. Прочела съм я на един дъх и все още си я спомням подробно при положение, че беше около преди година. Забавна е. :rolleyes:

Ми става, не е нищо особено, единствения свеж момент беше, че тя не беше девствена и че беше наясно какво иска. Всичко останало беше по калъп. :angry: става книжлето. :cool:

Най-накрая прочетох "Реджар".Книгата е страхотна.

Мислех си,че доста по-рано ще отидат на Авария,а то стана най-накрая.Финала ме изненада,очаквах нещо друго,но не съм разочарована.

От всички герои май Реджар ще ми е любимец, ако авторката не напише нещо ново като например за Траед.Надеждата последна умира.

Надявам се да имам възможността да си купя книгата на бг.

Ама това евентуално ,може би ще стане някога,някой слънчев ден,някъде,ако някой в България някак си реши да издаде поредицата.

Ако...........

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.