Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

мила взимай я ще ти бъда много благодарна :cool:

Взех я. ;) Остава само да си я получиш.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Как мина контролното Тихи? Надявам се добре. Не за друго ами стискахме палци.

"Неуловимият пламък"-хареса ми книжката. В началото се дразних,че Сарина е постъпва толкова глупаво и двамата стоят и си страдат,направо нервите ме хванаха,мислех,че ще се съберат чак след време(което винаги ме дразни в книгите),но развоят на събитията ми хареса.Доста интересно:cool:

Довърших си и "След целувката"-бях я почнала,но нещо не ми хареса,та довърших я.Хареса ми,но повече ми допаднаха Фаръл и Елизабет,иска ми се за тях да имаше повече ;)

Аз прочетох "Завоевание" на Джуд Деверо. Лека и приятна книжка. Цялата история се въртеше околовраждата между два рода, нямаше натрапчива еротика, а само бегло споменаване, че някой е правил нещо. Много лека за четене. Единственото което ме издразни, е че главната беше като кон с капаци, главния и на челна стойка да й застанеше, тя го имаше за враг и за "полужена", защото й беше изиграл един театър. Но като цяло, сладурка книжка, ще ми се да прочета и първата.

Как мина контролното Тихи? Надявам се добре. Не за друго ами стискахме палци.

Малко не ми достигна време да напиша всичко, но иначе мина доста добре. Не се оплаквам. Благодарско за палците. :cool:

Прочетох "Сърце в опасност" Марша Кенъм. Много ми хареса. Започвам "Кръв от Рози". Ако не бях разбрала,че са две части с различни имена щях да има да се чудя защо така свърши книгата.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Добре, че каза в каква поредност са :biggrin: Тамън се чудех какво да започвам, значи ще е Сърце в опасност!

Дотук резултата е много на малко, за книгите разбира се :speak: Много чака, малко е прочетено. Последната седмица съм прочела около 10на книжлета. Като започнем с ЕЛ - серията за Rocking M, Жена без лъжи, Недокоснатата, Най-силната магия и май имаше още нещо, та през Кристин Хана - Златната долина(по препоръка на Тихчо) с дневен лимит 40 думи; после Синьото острие (чела съм го и друг път, ама доде се усетя тя свърши); и на Кренц една две...

Май тва беше.

Тази седмица продължавам с Марша Кенъм на първо време, после мисля да обърна малко внимание на Физиологията и така...

Айде стига ви седмичен отчет :)

Добре, че каза в каква поредност са :) Тамън се чудех какво да започвам, значи ще е Сърце в опасност!

Кат се има предвид,че имената в двете книги не са едно към едно,някой може и да не разбере,че са поредица.Е,ако си ги е купувал при издаването им де.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Аз чета "Убий и кажи" на Линда Хауърд, засега е много интересна. Голямо впечатление ми направи, че главната не е била омъжена, а досега съм чела само 4 книги на Линда Хауърд и в четерите главната точно след като е завършила колеж се е омъжила, и след година две е станала вдовица. А тук не стига, че не е вдовица, и не се е омъжвала ами я е страх от обвързване и май никога не си е имала гадже. Направо не можах да повярвам, вече бях сигурна, че всички главни на Линда Хауърд ще са вдовици

Аз чета "Убий и кажи" на Линда Хауърд, засега е много интересна. Голямо впечатление ми направи, че главната не е била омъжена, а досега съм чела само 4 книги на Линда Хауърд и в четерите главната точно след като е завършила колеж се е омъжила, и след година две е станала вдовица. А тук не стига, че не е вдовица, и не се е омъжвала ами я е страх от обвързване и май никога не си е имала гадже. Направо не можах да повярвам, вече бях сигурна, че всички главни на Линда Хауърд ще са вдовици

Ама не са само вдовици-Неееееееееееее.

"Сенки от мрака","Диаментения залив","Невинни лъжи",""Търси се съпруга","Да спиш с врага",

"Почти завинаги","Сърцето на амазонката","Мъжът от сънищата","Белязаният Макензи","Мисията на Макензи" -ей тия са ми от фаворитите ,ама с главно Ф и в нито една няма вдовица.

То Аз нейна книга ,която да не съм харесала май няма.

Но тези си ги препрочитам честичко :cool:

Ама не са само вдовици-Неееееееееееее.

"Сенки от мрака","Диаментения залив","Невинни лъжи",""Търси се съпруга","Да спиш с врага",

"Почти завинаги","Сърцето на амазонката","Мъжът от сънищата","Белязаният Макензи","Мисията на Макензи" -ей тия са ми от фаворитите ,ама с главно Ф и в нито една няма вдовица.

То Аз нейна книга ,която да не съм харесала май няма.

Но тези си ги препрочитам честичко :)

Aми аз съм чела само "Диамантения залив" "Среднощна дъга" и "Онази нощ" една след друга ги четох и в трите главната беше вдовица и затва бях с такова впечатление :) Иначе почти я свърших тази, много е хубавка

А туй чудо чели ли сте го? Сесилия В. Джемисън - Лейди Джейн

Колебая се дали да го дръпна.

Aми аз съм чела само "Диамантения залив" "Среднощна дъга" и "Онази нощ" една след друга ги четох и в трите главната беше вдовица и затва бях с такова впечатление :) Иначе почти я свърших тази, много е хубавка

Объркала съм и вместо "Среднощна дъга" написах "Диамантения залив" .

Но и нея си я обичам-то Кел е опасен и хич не е за изпускане :D

А аз прочетох на Марша Кенъм двете вързани книжки. Наистина трогателна история. Особено за Олуин и Деидре, да не говорим за горкия Стрюан и Лорън.

Определено въздействаща история. Хареса ми, може би беше малко в повече политиката и битките, ама няма как без тях. Иначе не би било достоверно предадено времето и характера на героите.

И аз приключих с "Кръв от рози". Поплаках си за всеки. Определено имаше напрежение, докато се разбере кой е предателят. Така се уплаших да не е брат й,че направо се просълзих,но после ми олекна. Само за съпругата на Демиан не се знае нищо. Тя си остана само в Лондон и едва ли знае какво е станало:P

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аз прочетох две книжки на компа - една на български: "Прегръдката на вълка" на Гейл Линк, и една на руски: "Сладко отстъпление" на Катрин Каултър /това е първата книга - Sweet Surrender (1984) (aka Evening Star) - от поредицата Star Quartet/. И двете са много хубави!

Жалко е, че толкова много книги на К.Каултър не са преведени на бг... какво говоря - не е само тя, ами на Лайза Клейпас и на Линда Хауърд колко има!? Като вляза в руските сайтове, и като видя колко много преводи си имат, направо ми се доревава...

Е, поне новата книжка на Нора е някакво успокоение ... така съм се наточила за нея, не знам как ще изтрая още една седмица!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

И аз приключих с "Кръв от рози". Поплаках си за всеки. Определено имаше напрежение, докато се разбере кой е предателят. Така се уплаших да не е брат й,че направо се просълзих,но после ми олекна. Само за съпругата на Демиан не се знае нищо. Тя си остана само в Лондон и едва ли знае какво е станало:(

Аз не плаках, ама определено имаше някои доста трогателни момента. И на мен към края ми стана мъчно за Хариет и какво ще се случи с нея. Може би е по-добре, че не се знае. :)

Сега съм на Норчето и сезони на любовта. За после ще видим, че днес съм прикована дома.

Така... Аз изчетох на Джудит Макнот "Нощни шепоти" - книжка, която страшно много ми хареса, просто беше супер забавна на моменти, невероятно романтична и със заплетен случай, макар и не прекалено. Също така прочетох на същата писателка "Нежна победа", но останах малко разочарована, защото от резюмето очаквах нещо повече. Нямаше кой знае какво действие и нещата се въртяха само между главния и главната. А бе, честно да си кажа може да се пропусне, може и да се прочете. Зависи много от това дали има какво друго да чете човек. Другата книга, която прочетох беше на Джейн Ан Кренц - "Маската" и останах много доволна. До момента всички книги на тази писателка са били страхотни и написани на ниво. Последното нейно произведение, което прочетох беше "Докосване на жена" и вярвайте ми, супер много съм се смяла. Беше много приятна, забавна и романтична.

Сега се чудя дали да започна на Барбара Делински "Споделена страст" (мисля, че беше) или на "Дженифър Блейк "Нежната измамница". Дайте мнение моля ви! :)

Така... Аз изчетох на Джудит Макнот "Нощни шепоти" - книжка, която страшно много ми хареса, просто беше супер забавна на моменти, невероятно романтична и със заплетен случай, макар и не прекалено. Също така прочетох на същата писателка "Нежна победа", но останах малко разочарована, защото от резюмето очаквах нещо повече. Нямаше кой знае какво действие и нещата се въртяха само между главния и главната. А бе, честно да си кажа може да се пропусне, може и да се прочете. Зависи много от това дали има какво друго да чете човек. Другата книга, която прочетох беше на Джейн Ан Кренц - "Маската" и останах много доволна. До момента всички книги на тази писателка са били страхотни и написани на ниво. Последното нейно произведение, което прочетох беше "Докосване на жена" и вярвайте ми, супер много съм се смяла. Беше много приятна, забавна и романтична.

Сега се чудя дали да започна на Барбара Делински "Споделена страст" (мисля, че беше) или на "Дженифър Блейк "Нежната измамница". Дайте мнение моля ви! :cool:

"Нежната измамница".Чела съм я отдавна,но си спомням,че ми беше харесала.

Мерси много! Тогава по-късно като си легна ще подхвана нея, че сега ми е направо невъзможно с това учене. Кажете след нея коя да почна. :speak:

Аз в малкото свободно време, което имам съм подхванала първата невеста, т.е Роуз на Лей Грийнууд и много ми харесва. Книга с много хумор и перипетии :speak: Не знам как ще се развиват братята в бъдеще и как ще си избират невестите, но сега са ми страшно забавни :cool: Дано и в останалите книги от поредицата да има такива противоборства и прояви на остроумие :wors: Това е първата книга, която започвам на Лей Грийнууд и със сигурност ще чета още. Само искам да попитам колко са Каубоите, защото видях, че на български са само 2-ма, а на английски докато търсих бяха 6-7?

Роузи, ако не се лъжа "Бък" е от същата поредица. Но по ред си нямам и ни най-малка на идея как вървят. За повече информация, нека се отзоват останалите момичета, защото аз още не съм ги прочела. Чакам да ми дойде музата на тема Дивият запад. А иначе на мен "Роуз" ми хареса, но някакси можех и да я пропусна. Трябва да се наглася и да прочета останалите от поредицата за братята.(:

Роузи, ако не се лъжа "Бък" е от същата поредица. Но по ред си нямам и ни най-малка на идея как вървят. За повече информация, нека се отзоват останалите момичета, защото аз още не съм ги прочела. Чакам да ми дойде музата на тема Дивият запад. А иначе на мен "Роуз" ми хареса, но някакси можех и да я пропусна. Трябва да се наглася и да прочета останалите от поредицата за братята.(:

"Бък" не е в поредица с "Роуз". "Роуз" е от невестите, които са седем книги, за всеки брат по една, в хронология са както следва:

1.Роуз

2.Фърн

3.Айрис

4.Лаура

5.Дейзи

6.Ваялид

7.Лили

Всичките са издадени на бг и също така сканирани и качени в тракера. :cool:

А "Бък" е от "Каубои". До момента на бг има само три от поредицата, а мисля, че са 12 книги общо, ако бъркам, поправяйте. Та издадените от поредицата са:

1.Джейк

2.Уорд

3.Бък

Аз за каубоите имах в предвид, ама понеже и двете неща ги смесих и не се разбра. Много съм относена на моменти така, че не се учудвайте много-много. :cool:

е аз ако не се набъркам за батко лей кой. та дам тихи е изчерпателна едната поредица дето започва с роуз и ако ви прави впечатление изброява доста от флората после е първа. Истина е че аз първо прочетох лаура или лоръл или както там... после се върнах на айрис и вече бях влюбена а до лили докато стигна не обаждам. колкото до каубоите там го давам сериозно и хладнокръвно и по реда защото автора е мъж и трябва сме рационални и да имаме правилен поглед към света. тоест нежен но и груб такъв какъвто и ние го живеем. та радвам се че поредиците са те заинтригували. по скромното ми мнение са не само приятно четиво, но и по дълбок прочит на това което ние всъщност живеем само че проектирано малко назад във времето. ... тоест нищо не се променя само ние можем си го променим ако искаме.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.