Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най любимият ви любовен роман?

Featured Replies

За любим роман мога да определя Пламъци на Сандра Браун,също така Алибито и Френска коприна от същият автор!

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 121
  • Прегледи 73,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

За мен номер едно винаги ще си остане НЕЖЕН БУНТ НА ДОЖАНА ЛИНДЗИ. След това е Сърца в пламъци на Джоана Линдзи, Принцесата на крадците на Катрин О,Нийл, Дворцови интриги на Жаклин Рединг и Момичето от езерото на Емили Брадшоу :)

Здравейте! Аз съм съвсем нова във форума, но имам чувството, че чета любовни романи от векове. Любимият ми е "Принцеса Алесандра" - страхотен роман, страхотни герои. Бях влюбена в Колин повече от десет години и така и не можах да срещна мъж като него :ph34r: След това в класацията ми се нарежда "Уитни, моя любов" - харесвам героинята, но Клейтън ме впечатлява. Всички мъже на Джудит Макнот си приличат - мъж-идеал. Единствено Рамон от "Нежна победа" беше малко по-различен и като визия и като темперамент.И накрая "Ад и Рай" пак на Джудит Макнот - обяснението в любов на Елизабет ме трогна до дъното на душата! Обожавам Джудит Макнот, мъжете в романите й са мъже-мечти.

Здравейте! Аз съм съвсем нова във форума, но имам чувството, че чета любовни романи от векове. Любимият ми е "Принцеса Алесандра" - страхотен роман, страхотни герои. Бях влюбена в Колин повече от десет години и така и не можах да срещна мъж като него :ph34r: След това в класацията ми се нарежда "Уитни, моя любов" - харесвам героинята, но Клейтън ме впечатлява. Всички мъже на Джудит Макнот си приличат - мъж-идеал. Единствено Рамон от "Нежна победа" беше малко по-различен и като визия и като темперамент.И накрая "Ад и Рай" пак на Джудит Макнот - обяснението в любов на Елизабет ме трогна до дъното на душата! Обожавам Джудит Макнот, мъжете в романите й са мъже-мечти.

Хубаво е когато те върнат към мили спомени. Аз честно казано повече налитам на "По дяволите Сара" тоест "Брачна авантюра", но като се има предвид, че сега измъквам Колин от акулите и брат му го е закъсал здравата се радвам, че все още помните милата принцеса, която в последствие ще осмисли този мил жест на Пейгън и ще ощастливи Колин.

Аз не исках да чета "Брачна авантюра", защото не исках да си представям, че има мъж поне наполовина симпатичен , колкото Колин. Но тогава бях на не повече от 15. "Принцеса Алесандра" Съм я чела 6 пъти в различни възрасти - и шесте пъти ми идваше отново да започна да я чета, веднага след като приключех. Има още един любовен роман, който съм чела повече от два пъти -"Изкушението" на Катлин Харт - героинята е голяма сладурана.

Аз не исках да чета "Брачна авантюра", защото не исках да си представям, че има мъж поне наполовина симпатичен , колкото Колин. Но тогава бях на не повече от 15. "Принцеса Алесандра" Съм я чела 6 пъти в различни възрасти - и шесте пъти ми идваше отново да започна да я чета, веднага след като приключех.

Бебо тоест Линдзи ша та разцелува. още се дрънкаме коя е по-добра от двете книги. А аз ся залетех към началото на нещата та хептен я оплесках хихи. Ама квото и да е поредицата е супер.

Бебо тоест Линдзи ша та разцелува. още се дрънкаме коя е по-добра от двете книги. А аз ся залетех към началото на нещата та хептен я оплесках хихи. Ама квото и да е поредицата е супер.

Хихи, така си е, не си отстъпвам от думата аз, "Принцеса Алесандра" си ми е номер едно. Чакам книгите за Кейн и Лайън, да видим дали те ще ми променят челното място. :yanim:

Хихи, така си е, не си отстъпвам от думата аз, "Принцеса Алесандра" си ми е номер едно. Чакам книгите за Кейн и Лайън, да видим дали те ще ми променят челното място. :headphones:

Кой за бога е Лайън? Забравила ли съм го,или е действащо лице от книгата за Кейн? :headphones:

Е неизбежно беше. Ами Лайън( книга първа) е един сладур дето го закъса с една уж индианка от племето Дакота. Ей не спря таз мома му показва вратата, нищо че требеше си намери съпруг. Връзката всъщност е външно министерство и факта че коджа народ явно работил за него. А извън майтапа Лайън е приятел на Кейн и негов колега в шпионажа. В първите две книги се вижда връзката. Във втората пък нишката се простира към третата и те така. Но Лъвицата и Лъва и лъвчето ги няма от трета нататък затова не ги знаете. Лично аз много я долюбвам тази лъвица защото... ами точно защото е леко странна книгата, но стила на Джулка си е стил Джулка. Колкото до книгата за Кейн и Джейд, ами аз съм казвала и преди за мен това е разковничето на всичко дето се случва после, но всъщност ние вече сме изчели.

Само да добавя, ако не е станало ясно, че книгата за Лайън е първата от поредицата, а за Кейн е втората. :go ahead:

Само да добавя, ако не е станало ясно, че книгата за Лайън е първата от поредицата, а за Кейн е втората. :eek:

Превод в ефир ама как сте ме научили хихи.

• 3 седмици по-късно...

" Гордост"- Джудит Макнот. Всичко от Линда Хаурд също ми е любимо.

• 1 месец по-късно...

Имам много любими романи, един от друг по-хубави и по-дълбоко вкоренени в сърцето ми, но има един, който ми е най-любим. Някои може би ще предположат, че това е Покорителят, но ще сбъркат, защото макар и да съм се писала Джорджи - любимата ми героиня, най-любимият ми роман е Роуз на Лей Грийнууд. Харесвам Роуз, но Джордж Рандолф е моята слабост, както и Джейк от едноименния роман. Харесвам Джордж, защото е стабилен, той е скалата и основата на това почти разпаднало се семейство. Ако той не е това, което е и което се допълва от Роуз нямаше да има семейство Рандолф. Роуз е роман, рисуващ действителността и как в една пустош, сред прахоляка и мръсотията се заражда една любов - любов, която сплотява и създава семейство Рандолф, такива каквито ги познаваме и обичаме.

• 3 месеца по-късно...

Боже как успявате да ги ограничите в определеена бройка? :speak: Ама да се включа и аз,щото са мнооого любими.Естествено поредицата за Малори това са книги които четох и ще препрочитам."Твой завинаги"на Тереза Медейрос,На К.Каултър "Цената на рая" кефеше ме как откачаше главната и изобщо ми бяха много забавни.А последната която четох и се смях и ми стана любима беше "Венчило с варварина" на Джули Гарууд.А ето ги и най-любимите ми "Надареният","Рицарят на един трилион звезди" на Дара Джой и сега подпуках и за Реджар на англ. ама не съм толкова добра на тоя език и май ще чакам превода да си кажа мнението за книгата.Много книги и много любими..мале за малко да забравя на Аманда Куик /историческите/ голям фен съм й... :)

Абсолютно всичко на Нора Робъртс, но най-вече поредицата за семейство Макгрегър :( Както и романите на Лайза Клейпас - и историческите, и съвременните, просто са страхотни :cool:

Нямам 1 любим роман. Те са цели 2 ! "Да целунеш ангел" на Сюзън Филипс и "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. "Да целунеш ангел" съм го чела 3 пъти и мога пак да го прочета! Изключително хубаво романче. "Гордост и предразсъдъци" не може да се опише. Книгата е страхотна, а филма заснет по нея е великолепен. Една запленяваща история, която докосва сърцето. :biggrin:

"Гордост и предразсъдъци" не може да се опише. Книгата е страхотна, а филма заснет по нея е великолепен. Една запленяваща история, която докосва сърцето. :)

Мого сме почитателките на "Гордост и предразсъдъци". Ти кой филм/сериал си си харесала,че са безкрайно много

Наа Кийра Найтли (не съм сигурна, че така се пише) ето я обложката.

Публикувано изображение

Наа Кийра Найтли (не съм сигурна, че така се пише) ето я обложката.

Публикувано изображение

Аааа, страхотно, мила, още един железарски фен на Джейн Остин Публикувано изображение Обаче точно този филм с Кийра Найтли по "Гордост и предразсъдъци" е една от най-дразнещите ме интерпретации, зарад която от бесен яд за малко да си метех компа през прозореца.Публикувано изображение Догледах го докрая, скърцайки здраво със зъби и на моменти бях страшно разочарована, че липсваха доста красиви моменти от романа и се чувствах направо излъгана в грамаданските си очаквания Публикувано изображение Мила Бо, гледала ли си минисерила на ББС с Колин Фърт от 1995г.? Горещо ти го препоръчвам - кат луд и вманиачен фен на Остин, това (за мен) е възможно най-доброто, правено по "Гордост и предразсъдъци" - точните Дарси и Елизабет, и цялото семейство Бенет и Бингли... В него най-добре и с тънкости са отразени идеите на Джейн Остин и е уловен точната доза саркастичен хумор - въобще перфектния филм по един съвършен роман Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Не съм го гледала, но като приключа с корейския сериал, който съм почнала, вече се знае какво ще гледам. ;) Е, ако дочакам до тогава. :baby: Благодаря. :(

Оспамихме,май,ама и аз смятам филма с Найтли за слаб.Като оставим казаното от Боби,избора на имеза главна роля,крие рискове.Аз съм със сантименти към по-ранен сериал пак на ББС от 1980г

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Трудно ми е да преценя, но със сигурност любимия ми роман е "Дивата котка" на Хедър Греъм!Това беше първият роман,който прочетох и който разпали апетита ми да прочета още и още.Сюжетът му е страхотно замислен,хареса ми че Жасмин направи всичко,за да се измъкне от бедността,приемайки женитбата с Джейми Камерън,който изобщо не харесва.Неговият характер много ми допада.Има и страхотен самоконтрол в дадени моменти.Обожавам,когато той и Жаси се карат или когато я ревнува от Робърт.Но най-ми харесват романтичните им моменти.Особено когато накрая я спаси и се би за нея :* И чак в края си признаха огромната любов,която са таили дълбоко в себе си.И двамата са големи инати,но се радвам че отстъпиха място на любовта :) Другия ми любим роман е на Катлий Удиуиз "Роза през зимата",а любимия ми персонаж е на Кристофър Сатън,който играе не една роля :D Самото заглавие на романа сякаш те подтиква да го прочетеш и останах много впечатлена като стигнах и до самия край :)

Трудно ми е да преценя, но със сигурност любимия ми роман е "Дивата котка" на Хедър Греъм!Това беше първият роман,който прочетох и който разпали апетита ми да прочета още и още.Сюжетът му е страхотно замислен,хареса ми че Жасмин направи всичко,за да се измъкне от бедността,приемайки женитбата с Джейми Камерън,който изобщо не харесва.Неговият характер много ми допада.Има и страхотен самоконтрол в дадени моменти.Обожавам,когато той и Жаси се карат или когато я ревнува от Робърт.Но най-ми харесват романтичните им моменти.Особено когато накрая я спаси и се би за нея :* И чак в края си признаха огромната любов,която са таили дълбоко в себе си.И двамата са големи инати,но се радвам че отстъпиха място на любовта :)

Другия ми любим роман е на Катлий Удиуиз "Роза през зимата",а любимия ми персонаж е на Кристофър Сатън,който играе не една роля :D Самото заглавие на романа сякаш те подтиква да го прочетеш и останах много впечатлена като стигнах и до самия край :)

Много хубав коментар си написала за "Дивата котка", вече почти никой не пише и съм забравила колко хубави книги има, които все още не съм чела. Та тя е една от тях, сигурна съм че е голям пропуск от моя страна.

И "Роза през зимата" е наистина уникална книга, преди доста, доста, доста време бяхме правили класация за най-любим роман във форума и мисля, че беше в челната петица, демек всеобща любимка е :D

Много хубав коментар си написала за "Дивата котка", вече почти никой не пише и съм забравила колко хубави книги има, които все още не съм чела. Та тя е една от тях, сигурна съм че е голям пропуск от моя страна.

И "Роза през зимата" е наистина уникална книга, преди доста, доста, доста време бяхме правили класация за най-любим роман във форума и мисля, че беше в челната петица, демек всеобща любимка е :)

Ами от моя гледна точка наистина е пропуск от твоя страна :D Надявам се да ти хареса от това,което написах за "Дивата котка" в коментара си и те съветвам да го прочетеш :D "Роза през зимата" мисля че наистина е всеобща любимка,както се изрази.В предишните коментари много потребители я споменаваха,а освен това и романите на Джоана Линдзи и Джейн Ан Крец са много увлекателни и интересни :D

хахаха в по горния спор за "Брачна авантюра" и "Принцеса Александра" и аз да кажа мойто мнение да не хартисам :) естествено че "Брачна авантютра" е номер 1 хахах няма равен просто и повече ми харесва от "Принцеса Александра".Иначе за любима книга как да ви кажа много са.Ще кажа само някой:Дивата котка и Любовницата на корсаря :ohmy: Поредицата Малори,Поредицата с викингите на Хедър Греъм и Джоанна Линдзи,Венчило с дявола и варварина,Брачна авантюра и Непокорни желания на Джули Гарууд,На Джулия Коин и двете поредици които са тук,Карън Хоукинс "Проклятието на МакЛийн",Лаиза Клейпас "И тогава ти дойде",На Аманда Куик всичките без "Любов по неволя",Виктория Александър"Идеалната съпруга",Вирджиния Хенли "Лудетина",Даян Робинсън"Орелът и розата",Чериса,на Джоанна Линдзи "Сребърния ангел",Поредицата "Кардиния" ,Любовницата на пирата,на Катлийн Удиуиз "Вълкът и гълъбицата""Шана""Сълзи от злато",Кинли МакГрегър "Ограбен копнеж",Кони Мейсън - с викингите,рицарите и пиратите :) Женкарят и Разбойничката,Лори Макбейн "Дяволско желание",Стефани Лорънс "Годеницата на дявола",Сюзън Джонсън "Любов извън закона",Тереза Мадейрос до момента всичките :D на Хедър Греъм също ми харесват "ондин"Графинята и сребърния меч"Покори ноща"Интриги"...Шърли Бъзби "Любовта на черния конник" и "Лилия в нощта"............хахаха ми тва са горе долу ;) може да има и още :) И Пете ако наистина не си чела Дивата котка ...не я пропускай :) Как може такова нещо от твоя страна :) почвай я.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.