Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най любимият ви любовен роман?

Featured Replies

Аха,мен пък не ми хареса "Далече на север".Нещо не се получи.Дълга книга,а сякаш не всичко е казано.Любовна история ли бе,криминална ли?!Идея нямам кое точно куца.Остана ми само интереса как се оправят американците в тоя студ(онова с топленето на двигателя).

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 121
  • Прегледи 73,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам много любими, но "Спомен" на Джуд Деверо, "Блейз" на Сюзън Джонсън, серията Лъки, Чейс и Сейдж на Сандра Браун и Гордост на Джудит, са ми любими, просто съм ги чела в точноя момент- когато съм имала нужда от тях и те са ме докоснали по някакъв начин!!

• Автор

Имам много любими, но "Спомен" на Джуд Деверо, "Блейз" на Сюзън Джонсън, серията Лъки, Чейс и Сейдж на Сандра Браун и Гордост на Джудит, са ми любими, просто съм ги чела в точноя момент- когато съм имала нужда от тях и те са ме докоснали по някакъв начин!!

Мисля че разбирам точно за какво става дума с това за "точния момент" ако попадна на книга която ме разсмива точно когато ми се смее... или например точно когато романтиката в живота ми липсва да попадна на такава с много чувственност направо се влюбвам в тази книга и тя заема челно място сред любимите ми и книгите ми за препрочитане :P Точно за това и ми харесват всички книги на Макнот - в тях винаги има нужната романтика съчетана и с малко смях (разбира се и нужното на един роман да бъде любовен: секс в умерени количества :P )

• 2 седмици по-късно...

Моите фаворити са Гняв на Кристина Дод и Вещицата,пак от нея,уникална книга за мен,на трето място поставям Ирис Йохансон и всичките и книги :)

• 2 седмици по-късно...

"Ад и Рай" - Джудит Макнот

Напълно споделям мнението ти за "Ад и Рай"на Джудит Макнот. Всъщност всички нейни книги са ми любими и според настроението ми препрочитам някоя от тях. "Гордост" е една от най-любимите ми, също "Думи от кадифе ", "Сейдж" на Сандра Браун и една книжка на Сюзан Кайл-"Нощна треска :rolleyes: "

post-219809-1250261145_thumb.jpg

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Любими са ми "Лудетина" на Вирджиния Хенли, "Проклетникът" на Джоана Линдзи и всичко от Джули Гарууд.

Най-най любимия ми е "Венчило с дявола". Чела съм я стотици пъти, и го знам почти на изуст. Обожавам го.

• 2 седмици по-късно...

е и аз си имах люйбими но с това изобилие от романи вече и вкусовете ми се промениха :)а пък Далече на север и на мен не ми харесва,главната Маги май беше е такава цинична мадама не съм срещала до сега,май нНорчето не е била във форма като я е писала,иначе на мен ми е любимка,най харесвам поредиците

• 3 седмици по-късно...

Много ми е трудно да посоча само три, но все пак успях да ги отсея. От класическите - "Гордост и предразсъдъци" (най-любимият ми роман изабщо от вс.жанрове) 2.От историческите любовни романи - "Принцеса Александра"(него прочетох първи и много ми вдигна летвата, все още никой друг исторически не я е прескочил) 3. От чиклит - "Така ми харесва" (тук доста се затрудних, защото по принцип обожавам Софи Кинсела и особено "Можеш ли да пазиш тайна" )                                                                             п.п.Не успях да се въздържа и да вмъкна още една точка - 4.От вампирските - Twilight - сагата.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Моят най-любим роман е "Дяволско желание" на Лори Макбейн.Чела съм съм стотици пъти и ще продължавам да чета още толкова.Знам я наизуст.Роман е много динамичен.Главните герои са с характери,той е свикнал да има всяка,а главната не го харесва още от първия поглед.Двамата попадат в компретиращата ситуация и от която той се вълзползва,за да я принуди да се ожени за нея.Нашата не е много съгласна,но няма как да се измъкне.След като женят има много забавни моменти и комични ситуации,от които се смееш до сълзи.Има и злодеи,които са разкрити накрая.Определено препоръчвам тази книга на които не са я чели. Друга любима книга са "Принцеса Алесандра"-тук каквито и суперлативи да кажа няма да достаъчни.И за десерт съм си оставила"Пламъкът и цветето"-страхотна книга, има една много затрогваща сцена момент когато Брандон бе в станоприемницата сам и стоеще пред огледалото.Авторката го описваше като силен и красив мъж,а той се чудеше какво му има,че Хедър не го обича:angry:

Редактирано от margc (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

По принцип най-любимият ми роман е"Венчило с дявола",направо изрових земята да го намеря отново,защото една моя "приятелка" го изгуби уж след като й го бях дала да го чете. Обаче на последък съм голям фен на "Надареният"на Дара Джой и "Синеокият варарин" на Джоана Линдзи,малко приказка,малко фентъзи,мноого страст и любов и готово.Много ми харесват. Също от любимите ми са "Най-силната магия","Недокоснатата","Омагьосаните" на Елизабет Лоуел. Абе много са .Няма как да ги изброя всичките.И колкото повече чета толкова повече любими книги имам. А за поредицата "Семейство Малори" да не споменавам,че постоянно ги препрочитам и съм вече като маниачка на тая тема.

По принцип най-любимият ми роман е"Венчило с дявола",направо изрових земята да го намеря отново,защото една моя "приятелка" го изгуби уж след като й го бях дала да го чете.

Обаче на последък съм голям фен на "Надареният"на Дара Джой и "Синеокият варарин" на Джоана Линдзи,малко приказка,малко фентъзи,мноого страст и любов и готово.Много ми харесват.

Също от любимите ми са "Най-силната магия","Недокоснатата","Омагьосаните" на Елизабет Лоуел.

Абе много са .Няма как да ги изброя всичките.И колкото повече чета толкова повече любими книги имам.

А за поредицата "Семейство Малори" да не споменавам,че постоянно ги препрочитам и съм вече като маниачка на тая тема.

Оле милата. Моята любима е "Венчило с дявола" ако някой ми я изгуби ще умра сигурно. Направо съм си заминала. Същото и с "НАдарения" и "Синеокия варварин" Имаме много еднакъв вкус.

Оле милата. Моята любима е "Венчило с дявола" ако някой ми я изгуби ще умра сигурно. Направо съм си заминала. Същото и с "НАдарения" и "Синеокия варварин" Имаме много еднакъв вкус.

Направо сте едно към едно, докато четях поста на weiiii, ако не бях видяла ника й, можех да се закълна че ти си го писала :whist:

Направо сте едно към едно, докато четях поста на weiiii, ако не бях видяла ника й, можех да се закълна че ти си го писала :whist:

:whist: Ами те са толкова хубави книги. Направо съм щастлива, че има още някой който да ги харесва толкова колкото мен.

Аз си падам по всякакви книги,но естествено тия ми са най-любими.Обичам да чета приказки,а тия са точно такива,начин за отмора,но са много зарибяващи защото като започна една не мога да се спра докато не я изчета,а пък има ли продължения ауууу..... Установих преди два дни,че много ми харесват на Аманда Куик особено "Скандал" и "Измама" и "Любов и грях",май ще ги прибавя към любимите си след като не спах два дни за да прочета повечето до които се добрах,заслужават да ги добавя.

Установих преди два дни,че много ми харесват на Аманда Куик особено "Скандал" и "Измама" и "Любов и грях",май ще ги прибавя към любимите си след като не спах два дни за да прочета повечето до които се добрах,заслужават да ги добавя.

Ааааа, мила, определено ме настъпи по мазола :cool: Много се радвам, че Аманда е сред любимите ти авторки Публикувано изображение това е авторката, която ми е личен фаворит, откакто се докоснах за първи път до разкошните й романи. Рових се години наред докато се докопам до всичко нейно преведено на БГ и най-накрая, тук, в нашия форум успяхме да сглобим цялата й колекция от романи на БГ - общо 10 на брой. Ако си пропуснала някоя нейна книжка, тук можеш да я намериш сканирана и да й се насладиш.:)
  • 1 месец по-късно...

На Хедър Греам поредицата за Викингите МакОлиф (MacAuliffe Vikings):Златната невеста (Golden Surrender), Робинята на викинга (The Viking’s Woman) *най-дората и Господаря на вълците (Lord of the Wolves). Също така Пустош I и II, но забравих авторката.

• 2 седмици по-късно...

На Сандра Браун "Защото те обичам" това е любимият ми роман просто всяка година си го чета.Но иначе много харесвам и на Хедар Греам "Дивате котка" той също е сред любимите ми и още много за който ако почна да пиша няма да ми стигне място ;) ;) :P

Защото те обичам я почвах два пъти и нещо не можах да я прочета. Отказвам се още в началото. Интересно ми е какво толкова хубаво намирате в нея?

А по темата, най-любимият ми роман е Диво сърце на Джоана Линдзи. Чела съм го доста пъти. На първите места са и Сребърният ангел, Като пепел във вихъра и Седмият ден.

Редактирано от an8 (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Много са.Трилогията "Вихреният танцьор","Вихрената годеница","Вихрена страст",въпрки че последната малко ме разочарова."Принцесата"-невероятно забавна... :cool: "Никол" и "Лея","Обещай ми лунна светлина","Риск","Недокоснатата","Обичай само веднъж","Ариел","Перлата на любовта"..и сигурно има още,за които не се сещам.

"Гордост и предразсъдъци"!!!!!! А иначе, много ми хареса, когато го четох преди години - "Чучулигата" на Решат Нури

• 2 седмици по-късно...

Определено трилогията на Хедар Греам "Викингите Мак Олиф" но "Алесандра" "Пиратът принц" "Ариел" и още много са сред книгите които обожавам Публикувано изображениеПубликувано изображение

Аз ще се включа направо с авторките,защото просто няма как да се огранича до отделно произведение :huh: И то без определен ред,всички са си на първо място :ph34r: Линда Хауърд(какви мъже!) Сюзън Джонсън Елизабет Лоуел("Средновековие" ми е особено любима поредица-жалко,че са само три книжки) Аманда Куик(историческите) Айрис Йохансен Катрин Каултър(историческите) Джоана Линдзи(хиляди благодарности за преводите на неиздаваните книжки :whist: ) Джудит Макнот(невероятна е просто!) Джули Гарууд Джуд Деверо Марлис Мелтън(тя е от скоро,но след "Тюлените",няма как да не я включа)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.