Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най любимият ви любовен роман?

Featured Replies

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Точно тези думи употреби и съпругът ми когато вчера му заевих че ще си купя 4 нови книги a в същото време си свалях книги и от имтернета... Публикувано изображение

Сега остава и да ги сканираш, като си ги купиш ;)
  • Отговори 121
  • Прегледи 73,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Сега остава и да ги сканираш, като си ги купиш :P

:eek::P

Ами да но първо ще трябва да ги преведа Публикувано изображение

Ей,страшна дискусийка сте си заформили тук ;)Публикувано изображение На мен най ми харесва Джоана Линдзи,това беше една от първите сканирани авторки и веднага ми грабна вниманието :):clap:

Няма да ти казвам кое да прочетеш,те всичките са много интересни,но на мен най ми хареса Отровни думи за Дерек май беше,дано да не се бъркам,че специалистите по Линдзито ще ме ..... :sobbing::wors::beat:

• Автор

Ей,страшна дискусийка сте си заформили тук ;)Публикувано изображение На мен най ми харесва Джоана Линдзи,това беше една от първите сканирани авторки и веднага ми грабна вниманието ;):clap:

Няма да ти казвам кое да прочетеш,те всичките са много интересни,но на мен най ми хареса Отровни думи за Дерек май беше,дано да не се бъркам,че специалистите по Линдзито ще ме ..... :angry::slap1::beat:

Съгласна съм че всичкте книги на Джоанито са интересни (особено след като вече прочетох "Мъжът на моите мечти" и тя ми стана любима Публикувано изображение ) Довечера ще почна да чета "Зимни огньове" от серията "Викинг" и като се сетя за коментарите във връзка с тази серия с нетърпение очаквам да си отида вкъщи :hush:

А сега за "The Paid Companion": Главния не иска да се жени и има нужда от годеница за пред обществото за да не могат майките да му натрапват дъщерите си докато той търси убиеца на чичо си и се сеща да потърси тази годеница в офиса за наемни придружителки (разбира се не казва точно за какво/кого търси придружителка) Главната пък отива в същия офис да си търси работа (след като семейството и е фалирало и тя е принудена да си изкарва прехараната) тя е малко опърничава и устата затова не отговаря на изисканията за компанйонка но пък главния я харесва именно заради тия й качества и я наема. Когато започват да живеят заедно той открива че тя е по вече отколкото е очаквал, тя много му помага както с ролята си за пред обществото така и в търсенето на убиеца, и на фона на това търсене разцъфтява тяхната любов... Книгата е вълнуваща, пълна с остроумни диалози, комични ситуации и се чете на един дъх - дано в скоро време се преведе и на блг-и...

А сега за "The Paid Companion": Главния не иска да се жени и има нужда от годеница за пред обществото за да не могат майките да му натрапват дъщерите си докато той търси убиеца на чичо си и се сеща да потърси тази годеница в офиса за наемни придружителки (разбира се не казва точно за какво/кого търси придружителка) Главната пък отива в същия офис да си търси работа (след като семейството и е фалирало и тя е принудена да си изкарва прехараната) тя е малко опърничава и устата затова не отговаря на изисканията за компанйонка но пък главния я харесва именно заради тия й качества и я наема. Когато започват да живеят заедно той открива че тя е по вече отколкото е очаквал, тя много му помага както с ролята си за пред обществото така и в търсенето на убиеца, и на фона на това търсене разцъфтява тяхната любов...

Книгата е вълнуваща, пълна с остроумни диалози, комични ситуации и се чете на един дъх - дано в скоро време се преведе и на блг-и...

А така сега. А иди не превеждай и не обещавай. Но тази книжка ме заинтригува. Момичета метнете ми я на английски да видя аз какво що и ако, в което някак си вътрешно съм убедена, си заслужава, и ако не е написана в стил дето ти иде да се гръмнеш като го четеш, камоли да го преведеш, ще се погрижа да имате фен превод и за нея. Е няма да е утре знаете си, но ще го направя.

Аааа, Сънчо, ще видиш, че Аманда Куик си заслужава труда Публикувано изображение Направо ще отнесеш лавиииииииина от целувки за нейна книжа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Няма значение времето, ако ще и след 100 години да стане превода, ще стана столетница беззъба и с тракащо чене, ама ще дочакам превода Публикувано изображение

Аааа, Сънчо, ще видиш, че Аманда Куик си заслужава труда Публикувано изображение Направо ще отнесеш лавиииииииина от целувки за нейна книжа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Няма значение времето, ако ще и след 100 години да стане превода, ще стана столетница беззъба и с тракащо чене, ама ще дочакам превода Публикувано изображение

Хаха не се и съмнявам, но искам да я прочета първо и да видя стила. Така или иначе щом е за теб бобчо няма да ми се размине, но първо да изпълня предишните си обещания.

• Автор

А така сега. А иди не превеждай и не обещавай. Но тази книжка ме заинтригува. Момичета метнете ми я на английски да видя аз какво що и ако, в което някак си вътрешно съм убедена, си заслужава, и ако не е написана в стил дето ти иде да се гръмнеш като го четеш, камоли да го преведеш, ще се погрижа да имате фен превод и за нея. Е няма да е утре знаете си, но ще го направя.

Това че си заслужава - заслужава си... но аз я нямам на английски! :speak: Много много съжалявам Публикувано изображение (имам я на турски) Дано да се намери у някого на английски за да го преведеш че боби да не чака до 100 годишнина Публикувано изображение

Добре де от Ромео и Жулиета има ли по добър ?

шо така бе ора

Добре де от Ромео и Жулиета има ли по добър ?

Може и да не съм специалист по Шекспир, но съм почти убедена че това не е любовен роман ;)

абе имах един роман с една Силвана....

чудо и приказ!!!

ЦИТАТ(prepinatelen @ 1.06.2009г. в 20:02ч.)

шо така бе ора

LIS-ии ше ти искам роялти скоро да знаеш Публикувано изображение

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

hot black girl Говоря за романа "Новолуние" - Ромео и Жулиета... виж в Google

hot black girl

Говоря за романа "Новолуние" - Ромео и Жулиета... виж в Google

Нещо не хващам тънката ти мисъл, за "Новолуние" на Майер ли говориш или нещо друго имаш предвид

Хаха не се и съмнявам, но искам да я прочета първо и да видя стила. Така или иначе щом е за теб бобчо няма да ми се размине, но първо да изпълня предишните си обещания.

Съни, т.к. преди няколко дни я издирвах из нета на руски, та успях да я намеря и на английски. Публикувано изображение Ще ти я изпратя утре по скайпа, няма да ти се размине,айййй. Публикувано изображение

А ако някой иска книгата на руски, а също и други сладурски романи от Аманда Куик, божкеее, колко романи има преведени на руски, а нашите издателства спииинкат сладък сън

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Съни, т.к. преди няколко дни я издирвах из нета на руски, та успях да я намеря и на английски. Публикувано изображение Ще ти я изпратя утре по скайпа, няма да ти се размине,айййй. Публикувано изображение

А ако някой иска да си свали книгата на руски, а също и други сладурски романи от Аманда Куик, божкеее, колко романи има преведени на руски, а нашите издателства спииинкат сладък сън

Знаех си аз да не си отварям устата ама к'во да правя като си ми слабост. Ще чакам слънчо да ми я пратиш

А ако някой иска да си свали книгата на руски, а също и други сладурски романи от Аманда Куик, ето следващия линк (божкеее, колко романи има преведени на руски, а нашите издателства спииинкат сладък сън ) Знаех си,че не трябва да отварям страницата - явно нашите издателства смятат,че няма пазар за този вид литература.Иначе не мога да си обесня защо нищо ново не се появява на пазара.

А ако някой иска да си свали книгата на руски, а също и други сладурски романи от Аманда Куик, ето следващия линк (божкеее, колко романи има преведени на руски, а нашите издателства спииинкат сладък сън )

Знаех си,че не трябва да отварям страницата - явно нашите издателства смятат,че няма пазар за този вид литература.Иначе не мога да си обесня защо нищо ново не се появява на пазара.

Точно така се и е, мила Публикувано изображение След 2001г. - май само Ирис издава исторически любовни романи. И фенките на този жанр се превърнахме в ловджийски хрътки в опита си да се сдобием с роман на такава тематика, т.к. са издавани отдавна, просто липсват на пазара - може да си намериш нещо само втора ръка и то с мноооого мъка. Публикувано изображение

Остава ни надеждата да се надяваме, че нещата ще се променят и пак ще се издават романи от любимия ни жанр и то от любимите ни авторки Публикувано изображение Как ми се ще да прочета нови книги на БГ от Джули Гарууд, Джоана Линдзи, Аманда Куик, Катрин Каултър, Бренда Джойс, а да не говорим за Лей Грийнууд. Еххх,мечтииии, мечтиииии Публикувано изображение

Точно така се и е, мила Публикувано изображение След 2001г. - май само Ирис издава исторически любовни романи. И фенките на този жанр се превърнахме в ловджийски хрътки в опита си да се сдобием с роман на такава тематика, т.к. са издавани отдавна, просто липсват на пазара - може да си намериш нещо само втора ръка и то с мноооого мъка. Публикувано изображение

Остава ни надеждата да се надяваме, че нещата ще се променят и пак ще се издават романи от любимия ни жанр и то от любимите ни авторки Публикувано изображение Как ми се ще да прочета нови книги на БГ от Джули Гарууд, Джоана Линдзи, Аманда Куик, Катрин Каултър, Бренда Джойс, а да не говорим за Лей Грийнууд. Еххх,мечтииии, мечтиииии Публикувано изображение

Бобчо споко до 2178 има време ще ги осъществим.

Най-любимият? Ама най-най-най-... Отплеснах се. Мога да съдя само до сегашния момент, естествено, никой не знае какъв роман носи бъдещето. На първо място винаги съм слагала Честни илюзии на Нора Робъртс. Но той ми стои на едно ниво заедно с трилогията й за братята Куин.

Най-любимият? Ама най-най-най-... Отплеснах се.

Мога да съдя само до сегашния момент, естествено, никой не знае какъв роман носи бъдещето.

На първо място винаги съм слагала Честни илюзии на Нора Робъртс. Но той ми стои на едно ниво заедно с трилогията й за братята Куин.

Здравей и добре дошла. :)

Явно си пропуснала книга от "трилогията" за Куин, защото всъщност е четирилогия:

Пристанище за мъже - Камерън

Самотни пясъци - Етан

Нежни урагани - Филип

Заливът на тайните - Сет

А за любимия ти роман, само мога да те поздравя с избора. Публикувано изображение

Здравей и добре дошла. ;)

Явно си пропуснала книга от "трилогията" за Куин, защото всъщност е четирилогия:

Самотни пясъци - Етан

Нежни урагани - Филип

Заливът на тайните - Сет

А за любимия ти роман, само мога да те поздравя с избора. Публикувано изображение

Е, е! Не съм го пропуснала. Просто Заливът на тайните е писана по-късно и някак си не можа да ми хареса толкова много, колкото историите за братята му.

Е, е! Не съм го пропуснала. Просто Заливът на тайните е писана по-късно и някак си не можа да ми хареса толкова много, колкото историите за братята му.

Мда, вярно, че е писана по-късно. Макар че честно казано, на доста места в нета поредицата съм я срещала както като трилогия, така и като четирилогия. Моето мнение е, че щом книгите са свързани, значи е четирилогия. И също е нормално да я напише по-късно - при толкова много книги, не може да напише всичко наведнъж. Като гледам на доста от поредиците й последните книги са издадени с поне 3-4г. разлика от предпоследната: Станисласки ('97-'01); Донован ('92-'99); Среднощни истории ('94-'00); Сестрите Кълхун ('91-'96). А пък Ирландските сърца ('88-'00) и Кордина ('87-'02) са с по 12-15г. разлика.

Но както и да е. Радвам се да се запозная с фенове на Норчето, понеже и на мен ми е любимка. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Може би мой най-най любим роман е Венчило с дявола :yanim: , дори преди няколко дни си я препрочетох в леглото преди да заспя ( също така много си обичкам Лунна красавица- и нея си я бива). Засега само за това се сещам но после сигурно ще се сетя за други книги които обожавам ( освен това ми харесва сагата Здрач :) , но тя май не е за този форум)

Здравей и добре дошла. :)

Самотни пясъци - Етан

Нежни урагани - Филип

Заливът на тайните - Сет

Даа,и на мен нещо не ми хареса последният роман.

Прочетох го първи и историята не ми бе ясна.Мисля,че за разлика от др. три,последният съдържа повече драма и това разбалансира нещата.А и пустото й име-Друсила!!!Що за име?!Изби всичката романтика.

След като прочетох първите 3 книги,мога спокойно да кажа,че Нора Робъртс ми е абсолютна любимка.Не всичко нейно ми харесва,но книги като тези компенсират другите сткратно.

Даа,и на мен нещо не ми хареса последният роман.

Прочетох го първи и историята не ми бе ясна.Мисля,че за разлика от др. три,последният съдържа повече драма и това разбалансира нещата.А и пустото й име-Друсила!!!Що за име?!Изби всичката романтика.

След като прочетох първите 3 книги,мога спокойно да кажа,че Нора Робъртс ми е абсолютна любимка.Не всичко нейно ми харесва,но книги като тези компенсират другите сткратно.

Аз също започнах отзад напред. Изобщо не знаех, че преди него има три книги и да, ако не знаеш предисторията, не можеш да се насладиш на последната. Всъщност някъде четох, че Нора не е възнамерявала да пише роман за Сет, но читателите настоявали, притиснали издателя й, той притиснал нея и така.

Не знам кога Нора ми стана любимата авторка, не знам точно в коя нейна книга си казах, ето това е и това искам да чета. Братя Куин наистина са върхът на постиженията й или поне един от върховете й. Разбира се, когато видиш някой в най-добрата му форма веднага забелязваш ако в друг роман не е толкова добър. Мога да дам пресен пример с Как ангелите плачат - последния stand-alone роман на Нора. Разочарова ме. Въобще последните й няколко единични романа ми се сторих по-слабички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.