Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите и книгите

Featured Replies

Инееееее, ей ся ако кажеш, че има и БГ субтитри (или поне руски :biggrin: ), направо ша та разцелувам с кеф http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Мамооооо, умирам за таквиз сладурски филмчета. Ако попаднеш и на друго такова, давай линкове, мила, направо ще ме ощастливиш Публикувано изображение

• Отговори 563
  • Прегледи 150,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мило, в нашите такери го няма, макар, че по-миналата седмица са го давали по тв1000 и ми казаха за това филмче, та да го открия. Аз лично си го гледах на инглишки :biggrin: Иначе аз винаги търся филмчета, но много радко, да не кажа въобще не намирам толкова хубави. А и навпрочем Ан е актрисата, която играе Изолда в "Тристан и Изолда" :ph34r:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Инееееее, ей ся ако кажеш, че има и БГ субтитри (или поне руски :biggrin: ), направо ша та разцелувам с кеф http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Мамооооо, умирам за таквиз сладурски филмчета. Ако попаднеш и на друго такова, давай линкове, мила, направо ще ме ощастливиш Публикувано изображение

И аз и аз искааааааам! Без руските субове де. На меня можи и в орижинъл. А тоз отде мога го забърша че ся зациклих на един сериал дето отгоре на сичко и на испански и ся ша видим кво ша изкомпрендя от една непреведена серия.

тук е с оригинално английско аудио и английски субтитри. Аз лично си го гледах на инглишки :rolleyes:

Ми, ако нямаш какво да праиш,сътвори български субтитри Ей,тъй между другото.

Ухаааа, страхотно Публикувано изображение Направо не ме свърта от нетърпение, довечера да му се метна с як плонж.Публикувано изображение

Сънчо, Инчето е дала линкове за всек'ви неутолими души Публикувано изображение

Ми, ако нямаш какво да праиш,сътвори български субтитри Ей,тъй между другото.

Хихихи де късмет, ич нямам време за нищо. Имам и книга да превеждам и съм я зарастила, та ако се хвана и с това, ще има да почакате :rolleyes::whist: :whist:

Хихихи де късмет, ич нямам време за нищо. Имам и книга да превеждам и съм я зарастила, та ако се хвана и с това, ще има да почакате :):nono::)

Тъй тъй ей ся втасах. Рожден ден ли да спрятам филм ли да глядам. Шегувам се разбира се блг инка и джъст фор дъ рекърд а си пипнала нещо преди да организираме сватбата а дивата котка са е разфучала. На ети забраних кайветата ся ша измъдря нещо и за теб хихи.

Тъй тъй ей ся втасах. Рожден ден ли да спрятам филм ли да глядам. Шегувам се разбира се блг инка и джъст фор дъ рекърд а си пипнала нещо преди да организираме сватбата а дивата котка са е разфучала. На ети забраних кайветата ся ша измъдря нещо и за теб хихи.

Уф аз толкова време тичам по тъч линията и баш сега да ме фанеш. Нищо няма да пипна, освен тва дето требе, обещавам. Иначе филмчето си заслужава, приятно гледане.

Това филмче наистина го даваха по някоя от кабелните, но аз му хванах края и се ядосвах страшно, защото ми се стори интересно. Края поне беше хубав. После го търсих да го намеря из тракерите, но уви.

Мило, в нашите такери го няма, макар, че по-миналата седмица са го давали по тв1000 и ми казаха за това филмче, та да го открия.

ТВ 1000,въртят едни и цъщи филми по месец и нещо,тъй че,ако знаем заглавието с което са го пуснали имаме шанс. Упс,давали са го точно като "Клубът на похитителите" и то през септември,октомври и сега.Ще поровим в бъдещата програма

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

ТВ 1000,въртят едни и цъщи филми по месец и нещо,тъй че,ако знаем заглавието с което са го пуснали имаме шанс. Упс,давали са го точно като "Клубът на похитителите" и то през септември,октомври и сега.Ще поровим в бъдещата програма

Няма да е лошо, ако пак го дават може да се примолим на ъплоудерите в Замунда да го запишат, ако е с БГ аудио и да си го имаме на роден език. :yanim:

То туй филмче стана историческо,но вижте анаонса при излъчването през септември. "Филмът е по действителни събития, случили се в Уотърфорд, Ирландия, и разказва за група похитители, отвличащи млади жени, обикновено по тяхно желание, с цел да ги убедят да сключат брак." Той живота е най-големия роман.

Ине, мерси за филмчето. Дано се появи някъде и на БГ. Ако някой разбере, да пише тук, че не се наемам да го гледам нито на руски нито на английски, а страшно ме изкушава.

Ели, страшно ти благодаря за филмчето. Веднага си го дръпнах. Очаквам сега реакцията на Галето. :shake_puter:

То туй филмче стана историческо,но вижте анаонса при излъчването през септември.

"Филмът е по действителни събития, случили се в Уотърфорд, Ирландия, и разказва за група похитители, отвличащи млади жени, обикновено по тяхно желание, с цел да ги убедят да сключат брак."

Той живота е най-големия роман.

Мдаааа и аз четох нейде из английските сайтове, че било правено по действителни случки или по-точно по местни легенди. :clap:

Ели, страшно ти благодаря за филмчето. Веднага си го дръпнах. Очаквам сега реакцията на Галето. :magnifier:

Ами Галето от работа даде нареждания на домочадието да се погрижи.Имам гооооо!БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!

Адел и проклятието на пирамидите

А това пък е нещо френско, може би наподобява мумиите, още не съм го гледала, точа му се за тази вечер. Не е създадено по книга, а по комикси. Някой ако го е гледал, моля да сподели мнение.

Елиии, огромни благодарности, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ся здраво ша засмуча да тегля, особено "Гордостта..." направо съм я отвяла отраз :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Адел и проклятието на пирамидите

А това пък е нещо френско, може би наподобява мумиите, още не съм го гледала, точа му се за тази вечер. Не е създадено по книга, а по комикси. Някой ако го е гледал, моля да сподели мнение.

Щом е на Люк Бесон може и да е интересно. Аз харесвам френски филми, но приключенски..... :)

Щом е на Люк Бесон може и да е интересно. Аз харесвам френски филми, но приключенски..... :down:

И аз по Люк Бесон се подлъгах, но заспах на филма. Изгледах около половината. Единственото хубаво нещо е главната героиня и времето, в което се развива действието. Останалите герои са ужасни, а сюжета никакъв го няма като смисъл.

Аз по принцип съм голям фен на френското кино, ще си дръпна филмчето, пък ще видим, може да си го гледам вместо сънчо, щом казвате, че приспива :D, а и после може нещо френско да сънувам :down:

И аз по Люк Бесон се подлъгах, но заспах на филма. Изгледах около половината. Единственото хубаво нещо е главната героиня и времето, в което се развива действието. Останалите герои са ужасни, а сюжета никакъв го няма като смисъл.

Нещо не ме грабна особено. Очаквах повече. Май Холивуд е дръпнал доста напред и на другите е трудно да го стигнат. А като изгледаме 2-3 американски филма, които си заслужават, иди че гледай после нещо друго. И аз очаквах нещо повече от Бесон ама не...

Ето нещо което предполагам, че ще се хареса - The Forsyte Saga. За тези, които са чели книгата на Джон Голзуърди, нямам какво да кажа. Класика. За останалите копирам анотацията на книгата.

Във викторианска Англия, стабилна и строгонравна, родът Форсайт е сред стълбовете на обществото. Богатството, натрупано от няколко поколения търговци и адвокати, осигурява охолен и спокоен живот на многобройните Форсайтови, олицетворяващи здравомислието, непоклатимите традиции и упованието в собствеността.

Но под британската сдържаност и благопорядъчност тлеят страсти и се заплитат сложни, бурни, а понякога и гибелни отношения. Външно хладният Соумс Форсайт е болезнено влюбен в съпругата си Айрин, която не отвръща на чувствата му, осъзнавайки че бракът й е бил грешка. Сърдечната и всеотдайна Джун, племенница на Соумс, копнее да се посвети изцяло на годеника си, архитекта Филип Босини, и да му бъде опора в творческия път. Но между Айрин и Босини възниква непреодолимо привличане - последвалите от него трагични събития променят не една съдба и стават причина за още драми на фона на дълга и мъчително сподавяна вражда между двата клона на рода.

Творбата обхваща период от над трийсет години, изгражда десетки паметни образи и отразява не само човешките съдби, но и променящите се нрави и стойности, конфликта между собственическото чувство и поривите към любовта и освободеността на изкуството, разчупването на традициите и прехода към модерната епоха. Дълбока, неизмерно увлекателна и художествено издържана, трилогията е най-знаменитата семейна сага в световната литература.

Ето нещо което предполагам, че ще се хареса - The Forsyte Saga. За тези, които са чели книгата на Джон Голзуърди, нямам какво да кажа. Класика.

Оказа се, че най-новата екранизация на книгата е от 2002 година - мини сериал. А вече има и субтитри за него.

Ох, така ли се намират 17 гб място Публикувано изображение Поразрових се и сега тегля нещо по-малко, да видим дали става. Ако е така, ще го кача в escape-bg.net. :) А иначе субтитри засега има май само до 3 серия Публикувано изображение

Ох, аз захапах няколко минисериала на ББС, ама трябва да изнамеря субтитри, поне някакви, дори и да не са на бг. Ако има български още по-добре, но със сигурност ще кача всичко, до което се докопам, в Ескейп :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.