Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Не виждам как може да се направи рипеър от виртуален диск!...

Може, но на виртуалната машина :cool:
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имах вируси и инсталирах програмата Spyware scan...След това натиснах там Fix на нещата, които бяха развалени и изведнъж ми излези рестарт..Не можа да се рестартира и след това го рестартирах от копчето...После се появи полето където Windowsa зарежда, зареди се и после на синъото поле заби и седи и не може се влези в системата ...

Сега няма начин как да отида..То си работеше перфектно докато не пипнах Spyware scan :cool:

Сега няма начин как да отида..То си работеше перфектно докато не пипнах Spyware scan :cool:

За да можем да помогнем можете ли да снимате и сложите в ледващия си пост този екран (синия)?

За да можем да помогнем можете ли да снимате и сложите в ледващия си пост този екран (синия)?

Става въпрос за това поле Публикувано изображениеСамо надписа Microsoft windows xp ми се появява и не мога да вляза в системата.Тази снимка е от google.

Редактирано от Vesela Ganeva (преглед на промените)

Става въпрос за това поле Моят сайт.Само надписа Microsoft windows xp ми се появява и не мога да вляза в системата.Тази снимка е от google.

оправете линка

П.П. и опитайте какво става след два пъти бързо CTRL+ALT+DEL

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Даже и Turn off надписа го няма само синъо поле и надписа на ХП

Затрил ти се е акаунта и се нуждае от преинсталация, рипеъра не е сигурен в случая.

Даже и Turn off надписа го няма само синъо поле и надписа на ХП

Edit:Нищо не става...

Опитвали ли сте да стартирате в safe режим?

Как става това?

Рестартираш, преди да почне да зарежда натискаш "F8", и от менюто, което се появява, избираш "Safe Mode".

Не става..Много гаден проблем.Мерси все пак..Ще трябва преинстал явно.. Дано не ми се истрият нещата..

Редактирано от Vesela Ganeva (преглед на промените)

Занеси го на човек, който наистина разбира, и мисля, че няма опасност от загуба на информация. Освен това да ти сложи свястна антивирусна защита.

Не става..Много гаден проблем.Мерси все пак..Ще трябва преинстал явно..

Дано не ми се истрият нещата..

За да не ти се изтрият нещата ти трябва програма от рода на ERD Commander, т.е. лайф CD диск, през който да си преточиш нещата от С:\ и после всичко на чисто.

Не става..Много гаден проблем.Мерси все пак..Ще трябва преинстал явно..

Дано не ми се истрият нещата..

Където е инсталиран Windows © не съхранявайте нищо там.

Програмите, които са инсталирани по подразбиране в © можете пак да си ги инсталирате на чисто.

Опитайте се да преинсталирате през флашка удобно и бързо.

И това XP морално остаря гони 10г.

За да не ти се изтрият нещата ти трябва програма от рода на ERD Commander, т.е. лайф CD диск, през който да си преточиш нещата от С:\ и после всичко на чисто.

Не разбирам аз, техниците ще помагат :D

Здравейте,малък проблем защо Windows не може да си изтегли липсващите или повредени файлове,във start run въведох командата sfc /scannow поиска ми диска поставих го(ползвам външно устройство)във мой компютър показва че дискът е разпознат а не иска да тегли файловете от седмица се мъча с този проблем,пробвах и от бйоса да го настроя да зареди дискът да бутва но не се получава и от там,знам че можеше вместо нова инсталация се задава ®и започва поправка на файловете ето някой снимки ако някои знае решение

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Ето това са ми настройките във биос но ако оставя само маркирано CD/DVD/CD-RW да е за бутващо се получава черният екранПубликувано изображение

Здравейте,малък проблем защо Windows не може да си изтегли липсващите или повредени файлове,във start run въведох командата

sfc /scannow поиска ми диска поставих го(ползвам външно устройство)във мой компютър показва че дискът е разпознат а не иска да тегли файловете

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=137543&view=findpost&p=1525847

Сложете инсталационния диск на Windows XP в оптичното устройство.

Копирайте папката i386 на дял C:\

Отворете notepad и с сopy/paste въведете следната информация:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup]
"Installation Sources"=hex(7):43,00,3a,00,5c,00,49,00,33,00,38,00,36,00,00,00,\
00,00
"SourcePath"="C:"
"ServicePackSourcePath"="C:"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion]
"SourcePath"="C:\\I386"

Запазете файла с име fix.reg и го стартирайте.

Рестартирайте компютъра.

След това отворете до болка познатия ви Task Manager => File => Net Task (run...) и въведете следната команда:

sfc /scannow => натиснете ОК.

Рестартирайте машината отново и кажете дали вече имате десктоп за да продължим с почистването

Редактирано от palavata_tanq (преглед на промените)

Направих както ми каза поставих диска и копирах папкатастартирах файла fix.reg рестартирах отворих Task Manager => File => Net Task (run...)въведох командата sfc /scannow започна да сканира през цялото време имаше само един прозорец не поиска нищо рестартирах но мисля че не е изтеглил липсващи или повредени файлове защото проблема все още е налице във браузъра ЙЕ8(имам и опера и лисицата но те не са проблема)а ЙЕ8,няма лого,във инструменти =>опции за Интернет не е активно,и онова със хикса,

Във биоса маркирах всички устройства защо не иска да зареди диска рестартирах и натискам веднага ентър преди мисля така ставаше и зареждаше а сега не иска.Какво неправия както трябва. Публикувано изображение

Май няма решение на моя проблем от толкова умни никой ли не се сеща за решение на проблема как да подкарам Windows да изтегли липсващите му или повредени файлове от диска

Като за начало настрой биоса си като постави на първо място CD Rom, а не както ти е в момента, за да може да буутваш от него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.