Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Здравейте ! Наскоро ми преинсталваха компютъра на български...И отскоро се занимавам с 1 игра, обаче има 1 файл reg. който не мога да го отворя, незнайно защо ? Всеки път като го пусна ми изписва : Registry editing has been disabled by your administrator. Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете !

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте

Когато тръгва да зарежда XP-то и ми излиза на син екран ей този надпис "turegopt program not found - skipping AUTOCHECK".Може да не е кой знае какво,но аз да си попитам,някой ако знае,нека каже.

Благодаря Ви

Оправих си го :)

Редактирано от flexit (преглед на промените)

Здравейте, ако е удобно искам да питам нещо - сложих си уин хп и сега ми пише че е нелегален - то че е така - така е ама как да го оправя?? :yanim: Долу в дясно ми излиза някво предупреждение и нз кво да правя. Win xp.bmpАко някой знае нещо, моля помагаите. Благодаря предвартелно.

Редактирано от neo_05 (преглед на промените)

Имам следния проблем когато натискам клавиш на клавиатурата ми излизат два символа ето като например вместо да ми излиза само една те две вето пример : E : WE D : SD нз защо и немога да играя цс

Интересува ме дали ако изтегля това-http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&DisplayLang=bg

windows ще бъде на български? И какво е необходимо да се направи само да стартирам файла или..някакви настройки нужни ли са?

П.С. А и прочетох че е за SP2 а аз съм с 3.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте. Моят проблем е, че не мога да влезна в "User Accounts". Изписва ми това: "Wrong number of arguments or invalid property assingment". Моля помогнете, че не мога да сложа парола на ПЦ-то, а не искам да преинсталирам уиндоуса. Благодаря предварително!!!

• 2 седмици по-късно...

Влязох във Bios-a и ми направи впечатление,че тези опции всичките са изключени - така ли трябва да бъдат ?!

Публикувано изображение

Като си изключа компютъра и лан-картата (вградената) остава включена - свети !

хахах проблема с генуина е това. run /regedit hakey_localmachine\software\windowsnt\curentverssion\ и намираш каде е notify и триеш всичко wlogon рестарт и проблема е решен. А това с антивирусните не слушай. Без антивирусна съм 10 години и проблеми нямам.

Здрастииии!Питах се за Боза ХР мога ли да я инстална на дял 5 ГБ ;) Щото искам и него и 7-цата сега съм със 7 и Убунту (ако е от значение)ХР ми трябва само за да пусна една две игри (не ме питайте защо)Благодаря предварително

Здрастииии!Питах се за Боза ХР мога ли да я инстална на дял 5 ГБ :rolleyes: Щото искам и него и 7-цата сега съм със 7 и Убунту (ако е от значение)ХР ми трябва само за да пусна една две игри (не ме питайте защо)Благодаря предварително

5 GB ми се струва малко, освен ако не е някоя самоделка.

Здрастииии!Питах се за Боза ХР мога ли да я инстална на дял 5 ГБ :) Щото искам и него и 7-цата сега съм със 7 и Убунту (ако е от значение)ХР ми трябва само за да пусна една две игри (не ме питайте защо)Благодаря предварително

Чакайте малко . А какво да правим ние с гайдите :cool: . Моето асусче като е с 4 ГБ аз 95 ли да му сложа :angry: . При добре подържана система си бачка с всичките необходими програми за интернет , филми , музика и тн. и с 2 ГБ . Това е Windows SP3 с пуснато обновяване до днес , като съм изчистил папките ДЛЛ кеш и Хелп , CCleaner - съм го настроил да чисти Prefetch и Temp и с торента си свалям и 1,40 ГБ филмче . Също така си трия ръчно и свалените обновления на системата и изключена виртуална. Дъра да подчертая че това не е предварително скопен Windows , а е оная оригиналка от замунда :)

Слагай - даже му е много :)

Имам проблем с иконите на субтитритe на филмите в папка Downloads излизат като непознат файл,а преди бяха зелена икона и пишеше SRT на тях.Не че е кой знае какъв проблем,но ми се ще да го оправя.

Публикувано изображение

От тук избираш коя програма да отваря и слагаш отметка - винаги отваряй с тази програма - аз примерно съм избрал Notepad

От тук избираш коя програма да отваря и слагаш отметка - винаги отваряй с тази програма - аз примерно съм избрал Notepad

Мерси!

Моля за информация за РАМ памет. Иска ми се да сложа нова РАМ памет на един компютър, но не знам дали дъното може да поддържа DDR2 и DDR3. Компютърът е с Windows XP, Intel® Celeron® CPU 2,66 GHz 2,67 GHz. 248 MB of RAM Ако информацията не е достатъчна, моля кажете какво още е нужно, защото не разбирам много.

Така след като инсталирах към 15 ъпдеита преди два дена,днес разбрах че ми е изчезнала хелп опцията...(като натиснеш F1 ти излиза уин. хелп,а сега ми дава ерор че .ехе то на хелпа го немаа...).Търсих и неможах да разбера,някои авер който си е инсталирал въпросните ъпдеити ако може да сподели,дали има хелп топик.Някой от ъпдеитите ли ми е изтрил хелп топика или???... Ползвам лицензирана 32 битова версия на уин. хп,ъпдеитите съм ги свалял чрез автоматични ъпдеити опцията EDIT Забелязах че в RUN менюто също така не ми отваря и msconfig командата... :)

Редактирано от bo4y- (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

А аз днес инсталирах ръчно критичните ъпдейти на XP SP3, help,run и всичко си имаше, но след рестарта IE8 и FF4 едва зареждаха страниците(около минута - две).Не е от доставчика. Също така MBAM и NOD(и всичко, що иска нет) не можеха да се свържат със сървърите си.Това при работещ uTorrent 2.2(build 24683).При изключването му всичко беше ОК.При пускане пак на торента - никакъв нет... Така и не разбрах кой ъпдейт(и дали) го причини? Възстанових системата от архив, съответно няма ъпдейти - няма проблем. На някой друг да се е случило??

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.