Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Честит Рожден Ден Ели!!! Пожелавам ти всяко нещо, което си пожелаеш да се сбъдне! Да си мноого щастлива и влюбена и вечно усмихната!!!! Целувки!!!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит Рожден Ден, Ели!

Публикувано изображение

Пожелавам ти здраве и щастие в промишлени количества, много любов и безкрайни романтични моменти с любимия човек, и разбира се много радост и усмивки!

Пращам ти целувкиПубликувано изображение

Весело изкарване!

Честит Рожден Ден, Ели!

С пожелания за мнооого късмет, успехи и купища щастливи мигове!

Целувки! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден, Ели! Желая ти от всичко хубаво по много, защото хубавото никога не е достатъчно! Красотата и любовта нека са център на живота ти, а с щастието да вървите винаги ръка за ръка! Нека здравето и късмета да са твои вечни спътнци, а усмивката никога да не слиза от лицето ти! Весело изкарване на празника и продължавай да ни радваш както до сега :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :biggrin:

Честит Рожден Ден,Ели и от мен. Желая ти много здраве,щастие и много любов! И приятно изкарване :hush::mad:

Чаровна, Радостна и Дейна,

ти си винаги идейна!

Нова книжка ще сканираш,

после ще я редактираш,

за да може тук народа

да чете на сгода!

:hush:

Здраве, щастие, късмет

да те следват те навред

в какъвто ти си пожелаеш ред!!!

:bday3:

Честит Рожден Ден, Ели!

;):gift::mad:

Честит рожден ден,Ели!

Желая ти от сърце много здраве,любов,късмет и сбъднати желания!

Публикувано изображение

Честит рожден ден!Много слънчеви усмивки,радост и късмет! :hush::mad:

Благодаря на всички! Радвам се, че ви има! Обичам ви! Дерзайте все така и смело напред! Всички хубави пожелания нека се отнасят и за вас!

Честит Имен Ден на всички именици днес и от мен

Да е честито и от мен на всички именници!Да са живи и здрави!

Честит празник на всички, които са безвъзвратно и фатално влюбени в писаното слово. И не на последно място на всички онези благословени учители, които са ни разкрили магията на четмото и писмото и са възпитали в нас любов към книгата.

Честит празник на буквите, мили момичета (и момчета :down: )! За писане и четене създадени са те, но тъй като за писане не на всеки фантазията стига, :angry: доволни нека бъдем, че без проблеми можем да прочетем любимата си книга!!! Поклон на вас учители любими! Но ние също заслужаваме един поклон, че въпреки безбройни други изкушения, на книжките отдали сме се всеотдайно и винаги четем си ги, било то някога и тайно!!! :speak:

Честит празник на българската книжнина!

За мен днес е особено вълнуващ ден-синчето ми е абитурент.

Изпращането беше чудесно,а и времето във Варна е прекрасно,като за този ден.

/единственото криво нещо са някои мои снимки,където изглеждам "малко" бременна-демек дебеличка,не че съм фиданка,ма тоз апарат много лош бе/

Честит празник на българската книжнина!

За мен днес е особено вълнуващ ден-синчето ми е абитурент.

Изпращането беше чудесно,а и времето във Варна е прекрасно,като за този ден.

/единственото криво нещо са някои мои снимки,където изглеждам "малко" бременна-демек дебеличка,не че съм фиданка,ма тоз апарат много лош бе/

Да ти е жив и здрав порасналия син и много попътен вятър в живота му желая, колкото до фотата ми мижай ве половината са пропуска.

Честит 1 юни!!! :P Честит празник на всички мами на големи и малки съкровища, които са смисълът на живота им! Също така и честит празник на всички, които продължават да носят детското в себе си...и им желая то винаги да е част от тях и същността им. Честит празник и на всички останали, защото винаги ще си останем деца на нашите родители и това никога няма да се промени!

Честит празник на всички, които са запазили детето в себе си!!!

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.