Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

От торент е теглен и първия път като го инсталирах нямаше никакви проблеми.И по принцип когато преинсталирам избирам Custom, след което форматирам и т.н.

Не разбрах дали си трил дялове. Нали написах по-горе? Освен това разните му активатори също правят понякога доста сериозни проблеми. Което си е в реда на нещата...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Много са съмнителни тези торенти. Най-вероятно някоя шайка е инклудвала ъпдейти, драйвери и пр. и затова гърми на Installing Updates!

Ако беше от това още при първата инсталация нямаше да тръгне...иначе не съм трил дялове, само съм форматирал дялът на който е Windows-а.

Ако беше от това още при първата инсталация нямаше да тръгне...иначе не съм трил дялове, само съм форматирал дялът на който е Windows-а.

Със Пъртишън Едитора на инсталатора на 7 го направи нали?

Здравейте!

От няколко дни започна да ми се губи стартовата лента на екрата. Както си въри и изчезне. Най-често след като го включа, като е бил на SLEEP и хоп изчезва :eek:ТУКИма ли оправия или само с преинсталация ще спре да се маха?

по-скоро ще е проблем с видео драйвърите

ако има възможност слпжете по-нова версия

Можете ли да ми кажете Windows 7 на каква система работи NTFS или FAT32??

Аз пък имам проблем със субтитрите..когато са на български език излизат на 'маймуница'!Това е под всички плейъри,който съм ползвал...help :wors:

Можете ли да ми кажете Windows 7 на каква система работи NTFS или FAT32??

NTFS

Аз пък имам проблем със субтитрите..когато са на български език излизат на 'маймуница'!Това е под всички плейъри,който съм ползвал...help :cool:

оправете си регионалните и езикови настройки - вкл. Language for Non-unicode: всичко да е на Български

не, ключа е индивидуален за версията и компютъра

Искам да ви попитам, как на ЦС 1.5 мога да си направя ЦС-а на цял екран. По пет сантиментра навътре от двете страни е ...

cs ако не ме лъже паметта тези дни във форума се дискутираше че поддържа widescreen - нейде из опциите

cs ако не ме лъже паметта тези дни във форума се дискутираше че поддържа widescreen - нейде из опциите

I have no idea, ако някой може да даде линк или ... да каже как става.

Инсталирах успешно 7 на лаптопа на сестра ми, но сега touchpad-a със сензитивните бутони не работи =/ и скрола също не работи ... не знам дали това е заради драйвер или просто има някакъв проблем със 7 ... Другия проблем е че като пусна някаква игра например spider (а.к.а разширен пасианс) ми се изписва съобщение че или хардуерното ускорение е забранено или видео картата не е с най-новия драйвер. Играта продължава но анимацията е супер бавна и ако пусна игра по-голяма от 100 мб напълно забива... Не знам за хардуерното ускорение откъде да видя дали е забранено или не, но за видео карта не знам какъв драйвер да кача, понеже седмицата (торентаджийска) е със вградени всички драйвери. Лаптопа е HP Pavilion dv5.

Лаптопа е HP Pavilion dv5.

Фамилиярта dv5. има над 300 модела, кой по-точно е твоя ?

Фамилиярта dv5. има над 300 модела, кой по-точно е твоя ?

HP Pavilion dv5 1017nt мисля че това е точния модел.

нещо nt не намира, а за nr версията има драйвери на сайта на производителя - тук

нещо nt не намира, а за nr версията има драйвери на сайта на производителя - тук

Дам объркал съм се за nr става дума. Намерих драйверите за видео картата и сега ще видя дали ще стане... а за другия проблем някаква идея имате ли?

Инсталирах успешно 7 на лаптопа на сестра ми, но сега touchpad-a със сензитивните бутони не работи =/ и скрола също не работи ... не знам дали това е заради драйвер или просто има някакъв проблем със 7 ... Другия проблем е че като пусна някаква игра например spider (а.к.а разширен пасианс) ми се изписва съобщение че или хардуерното ускорение е забранено или видео картата не е с най-новия драйвер. Играта продължава но анимацията е супер бавна и ако пусна игра по-голяма от 100 мб напълно забива... Не знам за хардуерното ускорение откъде да видя дали е забранено или не, но за видео карта не знам какъв драйвер да кача, понеже седмицата (торентаджийска) е със вградени всички драйвери. Лаптопа е HP Pavilion dv5.

пак там има драйвер и за тъчпада

добре да си свалиш всички нужни драйвери, независимо че седмицата слага драйвери за компонентите - те са по общи, докато производителя предлага точно насочени за този модел.

редакция:

даже като гледам датата някои драйвери са от днес...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

ОК мерси много, но тези драйвери ще оправят ли и скрола? понеже и той също не работи

Здравейте,искам да попитам как да направя така че когато компютърът не се използва примерно 5 минути дисплея да се изключва но компютъра да си стои включен.

power options в control panel

нагласяш монитора да се изключва на желаното време и никога (never) да не заспива

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.