Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

пробвах,настроих го на 2 минути,изключи се за 1 секунда и пак се включи.Идей.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

да не би да си мръднал мишката?

при мен се изключва прекрасно

и аз във началото така си помислих,затова изключих мишката и пак е така.

Оправих си проблема.Благодаря ви все пак. :P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

gogobipa не спирай на най-интересното, кажи как

daniel1995 - ползвай нещо което работи, като сте го захапали тоя Daemon, та Daemon.....развивайте се

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Искам да попитам в "Седмицата" имали начин десктопа да бъде в Classic режим или не, т.е. да ти излизат основните икони и старт менюто да е класическо? Става въпрос за Ultimate.

Искам да попитам в "Седмицата" имали начин десктопа да бъде в Classic режим или не, т.е. да ти излизат основните икони и старт менюто да е класическо? Става въпрос за Ultimate.

Нещо такова ли ти трябва:

ycxud.th.jpg

Преди време пуснах една програма за целта: Classic Start Menu.

Според мен преобразяването на Windows 7 към XP и по-стари версии не е много за препоръчване. Интерфейсът на Windows 7 е направен с определен облик, което въобще не е случайно. Преди беше модерно да се "Vista-лизира" Windows XP, а сега - обратното - да се "XP-зира" Windows 7. По-добре е да се използва XP Mode, ако хардуера го позволява...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Така пробва ли?

Не съм, но ще пробвам. Седмицата ми е в къщи и ще пробвам задължително. Благодаря! Ако не ме удовлетворява пак ще питам.

В какъв смисъл хардуера да позволява?

Като изтеглиш и пуснеш ето този инструмент: Microsoft Hardware-Assisted Virtualization Detection Tool ще разбереш. Виж там за BIOS...

P.S. crussader, това, което предлагаш не е класическо меню. Това е класически изглед...

@Aquaris - готово е. :)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Нещо такова ли ти трябва:

ycxud.th.jpg

Преди време пуснах една програма за целта: Classic Start Menu.

Според мен преобразяването на Windows 7 към XP и по-стари версии не е много за препоръчване. Интерфейсът на Windows 7 е направен с определен облик, което въобще не е случайно. Преди беше модерно да се "Vista-лизира" Windows XP, а сега - обратното - да се "XP-зира" Windows 7. По-добре е да се използва XP Mode, ако хардуера го позволява...

nologo мога ли да те помоля, когато ти остане време да помолиш някой модератор да отключи важната тема и да публикуваш програмата и там, за да не се загуби

благодаря ти предварително

gogobipa не спирай на най-интересното, кажи как

смених драйвера на видео картата.

Незнам дали някъде из страниците има решение за проблема,но като пробвам да инсталирам Windows 7 (пробвах с няколко от по новите версии) ми излиза син екран...някъде във втората фаза на инсталацията...имате ли някаква идея от какво може да е?

коя точно фаза?

след като си избрал дял на който да се инсталира и е започнало expanding files или по-късно?

на Expanding Files точно...

конфигурацията ми е:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core (2.21Ghz)

2GB RAM DDR2

nVidia GeForce 9600GT 1GB DDR 3

мисля че няма да имам проблеми с 32 битовата версия...

Редактирано от ToxicWaste (преглед на промените)

хммм на ехпандинг не са много варианти

кофти дистро

кофти запис

кофти диск

проблем с ХДД

проблеми няма да имаш...с друго дистро пробал ли си?

махай всякаква ненужна периферия - да останат само мишка и клавиатура (за препоръчване на PS2)

на някой може да му прозвучи малко смешно,но какво точно е дистро :rolleyes: и сега като се замисля имаше доста нахакани неща по USB-тата...Bluetooth,кабели,геймпадове...уфф май пак трябва да пробвам,но първо искам да чуя още малко мнения по въпроса...не искам да избързвам.Или ще чакам някаква финална версия защото до колкото разбрах още я няма финалната версия?Или се бъркам...

Понеже се чудя дали да премина от XP SP3 към Windows 7 искам да попитам няколко въпроса , може и да ви се сторят малко глупави , но ... :rolleyes: Windows 7 товари ли колкото Windows Vista понеже преди бях пробвал Vista Ultimate и ми товареше доста или товари по-малко ? Надежден ли е или и той си крашва като XP ? Машината ми е AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ , 2GB RAM DDR2 , 320GB hard и GeForce 9500GT 512MB.

бъркаш се

финалната версия я има и по магазините и по онези другите "магазини"

а дистро е съкратено от дистрибуция (и не много приложимо за уин, но нейсе) - просто изтегли друг уин, за предпочитане да не е човъркан

sa6o дори и да заема ресурси колкото виста, работи доста по-добре от нея

но единствения начин да разбереш дали те устройва е да пробваш

дамз, забранени са

няма опасност това да се случи тук - правиш си доска, boot-ваш, избираш дял

(формата става от тук:

)

и се наслаждаваш

дамз, забранени са

няма опасност това да се случи тук - правиш си доска, boot-ваш, избираш дял

(формата става от тук:

)

и се наслаждаваш

Win 7 не се ли инсталира както всички други като boot-на диска и от там под "синия екран" да му задам на кой дял искам да е , защото като гледам тва , което си дал ти е малко по-различно. ;)

Един авер вчера ми препоръча този Windows 7 някой от вас пробвал ли го е конкретно него ?

Да ти кажа, аз ползвам един, който е 4GB и ми се струва, че този трябва да е правен, защото разликата е огромна. Всъщност, не знам реално колко трябва да е, но все пак всяко съкращение, означава орязване, а кой знае кога ще се усети това. Може да е в най-неподходящия момент...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.