Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

не, windows security center няма отношение към индексирането и в частност сърча

горе допълних още 1 въпрос....

Да от това било стана! Много Благодаря!

Редактирано от wanted83 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Здравейте..!Вчера си купих лаптоп....искам да му сложа Windows 7 .Коя версия ...стабилна за момента да сложа..?cool.gif

днес инсталирах windows 7 ultimate N x64 но когато задам на windowsa да ми направи оценка на ПС-то ми излиза този прозорец

моля някой ако може да ми помогне да ми пише лично съобщение благодаря предварително

post-223865-1255099009,72_thumb.jpg

днес инсталирах windows 7 ultimate N x64 но когато задам на windowsa да ми направи оценка на ПС-то ми излиза този прозорец

моля някой ако може да ми помогне да ми пише лично съобщение благодаря предварително

Преди оценката проверил ли си дали всички устройства в менаджера на устройства са разпознати и са им инсталирани драйверите.

втора възможност - по малко вероятна - имаш хардуер под минималните изисквания на windows 7

Преди оценката проверил ли си дали всички устройства в менаджера на устройства са разпознати и са им инсталирани драйверите.

втора възможност - по малко вероятна - имаш хардуер под минималните изисквания на windows 7

Имам 3ГБ рам процесор АМД Атлон 4000+ и видео гифорс 8500 гт покривам всичко аз мислех че имам проблем с драйварите на видео картата но си ги свалих от сайта на НВИДИА нз какъв е проблема а колкото до товарене 7-цата ми дърпа супер малко рам даже по-малко и от х86 виста с каквато бях преди

Актуализирах всички драйвари и пак нестава мамка му

Редактирано от Spellbound91 (преглед на промените)

На малкото прозорче, със сини буквички, пише: "Щракнете тук за помощ за Windows." Като щракнеш, какво ти дава?

На малкото прозорче, със сини буквички, пише: "Щракнете тук за помощ за Windows." Като щракнеш, какво ти дава?

Еми показва ми информация за какво служи тази оценка

ето ти ти снимка

post-223865-1255163948,78_thumb.png

Трябва да имаш WMP, за да се оцени системата, а N версията просто няма WMP.

ами писано е навсякъде -

2 положения:

1. видеокартата Ви има hyper memory - ерго докато не го спрете дори и 64-бит ОС няма да ползва всичката налична памет

2. видекартата Ви няма hyper memory - 32-бит ОС имат ограничение за количеството РАМ което могат да достъпват (да не се бърка с "виждат") - ако държите да използвате и видате всичките 4 гъби - 64-бит ОС

лично мнение: в близките (поне) 2 години няма да Ви се наложи да опрете до тези МБ които 32-битовата Ви ОС не може да достъпва, така че ако не сте сигурни че ще се справите с 64-битова ОС (програми, драйвъри и т.н.) по-добре не рискувайте

опс, не видях че gaffer-чо вече е отговорил.... - и тука нищо интересно, егати...

Това за картите с hypermemory сигурно важи. Моята е Palit 9800GT 512MB и не поддържа hypermemory, а 64bit Win7 също ми разпознаваше само 3.25GB RAM.

A, дайте сега обяснение защо е така! Под Vista 64 нямам този проблем - вижда е 4 GB.

Между другото Win7 64 при мен беше нестабилен а и по бавен от Vista 64. По добрият Win7 e 32bit.

Трябва да имаш WMP, за да се оцени системата, а N версията просто няма WMP.

значи щом нямам WMP немога да направя оценка на системата така ли!? :rolleyes:

значи щом нямам WMP немога да  направя оценка на системата така ли!? :)

Така,да Инсталирал си N edition,затова е проблема,сложи поне кодеците за уин7 и трябва да стане(иначе ти липсват Уиндоус медия плейър и интернет експлорър...надявам се ще минеш и без тях).

Имам лаптоп Toshiba и искам да му сложа уиндоус 7.

Въпроса ми е дали ще са ми необходими SATA драйвери за твърдия диск (понеже при инсталация на XP ако няма, пише, че не намира твърд диск).

не, windows 7 не се нуждае от допълнителни драйвъри преди/по време на инсталацията

не, windows 7 не се нуждае от допълнителни драйвъри преди/по време на инсталацията

мерси много

Така,да Инсталирал си N edition,затова е проблема,сложи поне кодеците за уин7 и трябва да стане(иначе ти липсват Уиндоус медия плейър и интернет експлорър...надявам се ще минеш и без тях).

Аз тази 7-ца с която съм сега няма да я държа много защото използвам IE и WMP.Сега свалих едни кодеци за 7 и по късно ще ги пробвам но не вярвам това да помогне ще пиша във форума за резултата

Инсталирах си Windows 7. Сега обаче не знам как да се свържа с интернет. Ако някой помогне ще съм много благодарен.

помогни ни и ти, за да ти помогнем -

1. уинодус успя ли да разпознае мрежовата карта и да инсталира драйвъри за нея? (вж. в device manager)

ако не е инсталирал, сложи (за 7 или за виста ако няма за 7) или ни кажи модела, за да можем да потърсим

2. как получаваш интернет? въвеждал ли си (преди) настройки или автоматична конфигурация? с име и парола (РРРоЕ) или директно има интернет? има ли рутер? bTK (VivaCom)?

Интересно ми е дали Уиндоус 7 се държи зле като Вистата и не ми дава да играя стари игри? Понеже съм запален ЦС маняк и ако включа седмицата и не ми работи ЦС-а ще си скъсам чорапите..

Интересно ми е дали Уиндоус 7 се държи зле като Вистата и не ми дава да играя стари игри? Понеже съм запален ЦС маняк и ако включа седмицата и не ми работи ЦС-а ще си скъсам чорапите..

Cs Source без проблем при мене 1.6 у нас не цъкам и не знам дали тръгва,но предполагам че ще тръгне без проблем

предвид факта че "пазарът" е залят с "малформации" и други упражнения на тема модове на HL, няма начин да сме сигурни

по подразбиране не би трябвало да има никакви проблеми освен прословутия OpenGL, но не е ясно защо се натискате на софтуер при положение че има хардуер....

ако само за 1 морално остаряла игра слагаш ОС...мале-мале

Еми ще пробвам да кача 7 и ще видя дали ще тръгне 1.6 ако не тръгне тогава преинстал пак всичко обратно =/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.