Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

имах предвид не сегашните модели които по думите на производителя поддържат дх11....10/10.1 със сигурност, но за дх11 поддръжката според мен е минимална...но това е за друг раздел

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Windows 7 x64 90 day trial,не може да влезе в safe mode.Нова инсталация.Подозирам,че и други с тази версия имат същия проблем.Също така и този файл не може да се изстрие дори и с unlocker

69cff92665242f11.PNG

Редактирано от trix (преглед на промените)

А какъв е този файл и защо искаш да го изтриеш?

Под сейв мод как се оптиваш да влезеш?

Винаги трия всичко от тази папка,когато използвам ccleaner я задавам ръчно.

Нормално искам да вляза под safe mode с F8,при wellkome рестартира

При втора инсталация е същото.

Хайде де някой с тази версия да каже има ли ги тези работи или ги няма

A допускаш ли че това може да е лог на някой драйвер и да се ползва от системата?

А какво става след Ф8?

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Може да е на нвидиа може да не е,може да е шпион може да не е.Ти нямаш такъв файл,нали?

при други windows 7,които съм инсталирал,файла не присъства.

След F8,safe mode,при wellkome рестартира.

пп:сега минах през администратор и изтрих файла,после пак се появи,няма значение.

Но защо не мога да вляза под сейф моде???? сега ме изхвърли при избора на юзър!!!

Няколко часа никой нищо не казва.Както и да е.И без сафе моде се работи,правя имагето.

имах предвид не сегашните модели които по думите на производителя поддържат дх11....10/10.1 със сигурност, но за дх11 поддръжката според мен е минимална...но това е за друг раздел

Водят се с пълна подръжка на DX11,предполагам е така,аз я нямам картата и не мога със сигурност да кажа,само знам че мощността на 5870 е предостатъчна,а и за DX11 се оказа че не иска толкова голяма мощност.Не може топ модел да е с непълна подръжка на DX11.Както примерно GF8800 БЯХА с пълна подръжка на DX10.Примерно го водеха че 8600гт не е с пълна подръжка но от собствен опит,дори на самата кутия си пишеше че е с пълна подръжка.Няма карта според мен с непълна подръжка,има карти които просто нямат мощността да се справят с новите технологии

Но защо не мога да вляза под сейф моде????  

След рестартиране F3 - Windows Boot Menager - F8 - Advanced Boot Options - Избирате каквото Ви е необходимо, в т.ч. и Сейф Моде

Някой влиза ли в www.windows7bg.com. Прочетох за него във форума, но влизането е почти невъзможно.

#off-topic:

няма проблем с достъпа до страницата, дори и от строшения Wi-Fi, което хванах

off-topic#

Заравейте, инсталирах си уин7 х86 32битов, и след инсталацията всичко вървеше добре, активирах го но сега няма интернет има само един хикс на компютърчетата и това е.Някой може ли да каже как да си оправя нета?

Редактирано от foreverlevsky (преглед на промените)

Заравейте, инсталирах си уин7 х86 32битов, и след инсталацията всичко вървеше добре, активирах го но сега няма интернет има само един хикс на компютърчетата и това е.Някой може ли да каже как да си оправя нета?

Опита ли да попиташ интернет доставчика си?

Опита ли да попиташ интернет доставчика си?

Не е от него като си сложа ХПто и си има нет, а на 7мицата ми дава само х и тва е.Като махна кабела от лан картата и нищо не става не го разчита.

Инсталирай си драйверите на ланката, защото най-вероятно 7 не я е разпознал!

А от къде мога да видя каква е Лан картата, че нещо не мога да намеря?

А от къде мога да видя каква е Лан картата, че нещо не мога да намеря?

Everest

Everest

Да сега видях в еверест в мрежова карта пише HP Ethernet with LAN remote power adapter, фирма hewlett-packard Company

Сигурно сте писали за този проблем, но са много страниците за търсене...

Със 64-битов Windows 7 съм, а на CPU Gadgets ми показва, че имам само 3.3ГБ рам, а аз имам 4 :sobbing: Откъде може да се е появил този проблем sad.gif

Може ли да е версията на седмицата за Европа, която няма вграден IE? Ако е така, трябва да имаш записан браузър на флашка или CD, след като инсталираш 7 си сложи и браузера, след което следват и мрежовите настройки!

Може ли да е версията на седмицата за Европа, която няма вграден IE? Ако е така, трябва да имаш записан браузър на флашка или CD, след като инсталираш 7 си сложи и браузера, след което следват и мрежовите настройки!

Браузъра какво общо има с драйвърите на лан картата и защо мрежовите настройки да ги прави едва след инсталирането на браузър...?

Не има си ие8 на български но само на отдолу ми дава х и ми пише че няма мрежа за да се свърже.Сега смятам да запиша някоq друга версия на 7-мицата и да пробвам с нея, ако пак не става си оставам с ХПто :sobbing:

Не има си ие8 на български но само на отдолу ми дава х и ми пише че няма мрежа за да се свърже.Сега смятам да запиша някоq друга версия на 7-мицата и да пробвам с нея, ако пак не става си оставам с ХПто :sobbing:

Бря да му се не види-казаха ти да си деинсталираш драйвърите на ланката(ако въобще има),намери си коректните за твоята,инсталирай ги и...тогава веке ако не ще,ша я мъдрим!

Бря да му се не види-казаха ти да си деинсталираш драйвърите на ланката(ако въобще има),намери си коректните за твоята,инсталирай ги и...тогава веке ако не ще,ша я мъдрим!

Може ли да ми кажете дали тези ще станат, защото нещо не намирам други: http://www.soft32.com/download_177755.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.