Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

я махни всичко (дори и драйвъра на мишката) и инсталирай наново...белким сгрее че е сменен хардуера

инсталирай драйвърите от диска на новата мишка

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Ще може ли да ми кажете имате ли проблем с крашове при тези игри под Windows 7 64bit

1.Batman:Arkham Azylum

2.SECTION 8

Защото аз имам благодаря би предварително

1. Не

2. Не зная

:P

Каква е грешката ? Ако е BCC 124 най-вероятно системата ти е нестабилна поради оувърклок

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Здравейте, имам лаптоп ASUS с инсталиран W7 Х64. Досега го ползвах със жична мишка - A4TECH X6-70D, която има допълнителен програмируем бутон. Функции към него се добавят с една програмка от производителя, която си работеше супер. Вчера си взех безжична мишка на същият производител A4TECH G6-70D, която е абсолютно същата като старата, но без кабел. Windows веднага я разпозна и си тръгна нормално, обаче програмируемият бутон не работи. Преинсталирах драйвера, но не помогна sad.gif .

Интересно, че в Devices and Printers нямам мишка, а RF USB Receiver - с иконка на клавиатура :D , все едно Windows си мисли, че имам безжична клавиатура.

А и малко странично от темата, искам да попитам някой, който ползва безжична мишка, горе долу колко издържа на едни батерии, при нормално ползване, средно 5 часа дневно. Тази е с 2 ААА батерии.

Благодаря!

Аз ползвам от 2 години безжична мишка на Майкрософт модел 6000 и ми държи около 2-3 седмици в зависимост от използването й.

Колеги,

ползвам WINDOWS 7 от 1 месец. Всичко си ОК. Ако не ме накара някой тъп update на Adobe Acrobat или някой друг софт, съм стигал до 300 часа без рестарт или Shut Down.

Обаче имам едно питане относто фонетиката. Когато съм на Phonetic Traditional от NumPad-а клавиша точка (Del) е запетая (,). Може ли да се коригира да е точка (.) и как??

Благодаря предварително!

Колеги,

ползвам WINDOWS 7 от 1 месец. Всичко си ОК. Ако не ме накара някой тъп update на Adobe Acrobat или някой друг софт, съм стигал до 300 часа без рестарт или Shut Down.

Обаче имам едно питане относто фонетиката. Когато съм на Phonetic Traditional от NumPad-а клавиша точка (Del) е запетая (,). Може ли да се коригира да е точка (.) и как??

Благодаря предварително!

А мога ли да ти задам въпроса защо. В България разделителя между цялата и дробна част на едно число по стандарт е запетайка

• Автор

Колеги,

Благодаря предварително!

Използвай това: 242415.gif

А мога ли да ти задам въпроса защо. В България разделителя между цялата и дробна част на едно число по стандарт е запетайка

Аз ще ти отговоря, защото и при мен е проблем. Когато ползваш цифровата клавиатура много често и трябва често да въвеждаш символ (.), а излиза (,), в някои случаи дори нищо не излиза, защото някои програми ако не изпишат точката нищо не искат да изписват, тогава се чудиш как да промениш самата клавиатура. Посочената по-горе програмка си е на Microsoft.

Така... значи имам следния проблем: Трябва да събудя под win-s 7 32 битов един адаптер WMP54G за , обаче се натъквам на следния проблем - тъй като няма за него "оригиналдъ" драйвер за 7-цата , навсякъде дават почти едно рещение - нещо като Как да сложа драйвер за .... , но накрая все се стига до следния линк ( или подобен) http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Windows.html но на него няма нищо. Не ка ако някой има друго рещение или е дръпнал някакви драйвери да даде едно рамо ....

пс . Въпреки , че разправят за проблеми тези за виста станаха някак си :lock:

Редактирано от juve (преглед на промените)

Имам още едно питане, не знам дали е дискотирано, но все пак ще си задам върпоса...

Случвало ли ви се е когато натиснете Start -> All Programs и да няма нищо. Стои един бял фон, все едно няма никакви инсталирани програми? Може да настисенш бутон Back, после пак All Programs и пак няма нищо. Така няколко пъти и после нещата се оправят. Примерно забелязъл съм го, когато инсталираш някой нова програма става така. След 2-3 врътки всичко се оправя. :)

Имам питане относно My Computer/Windows Explorer шорткъта в таск бара. По подразбиране там е заложен windows explorer. Как мога да го накарам при кликане да отваря директория различна от Libraries? Пробвах да махна WE и да го заменя с my computer, но долу пак залепва WE. Търсих начин да му задам друга стартова папка, но не намерих нищо. Някакви идеи...?

имаше някъде обяснения в интернет съм срещал

но ми се струва глупаво - все пак винаги има WinKey+Е

editorial: айде да не се тормозиш

http://www.sevenforums.com/tutorials/2863-windows-explorer-taskbar-icon-change-open-target.html

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

И защо ?Пречи ли ти?А може ли да ползваме няколко?

Ти не виждаш ли какво съм написал?

Господа, чета старателно темата, но не намирам отговор на въпроса коя версия на Acronis True Image се поддържа от Windows 7. Някой би ли отговорил? Благодаря.

Господа, чета старателно темата, но не намирам отговор на въпроса коя версия на Acronis True Image се поддържа от Windows 7. Някой би ли отговорил? Благодаря.

Ами примерно: Acronis True Image home 2010 Цък!

забелязвам че се използва и Clonezilla .....

Отворих официалния сайт на Акронис и там пише за Acronis® True Image Home 2010.

Аз лично си ползвам ботващото сд на Acronis True Image 9...от три четири години и не ми е правило проблем с Windows 7.

То него и какво да го интересува какъв е Windows или Linux, няма промяна във файловата структура...

На въпроса с въпрос - имаш ли проблем с някоя версия на Акронис?

...Аз лично си ползвам ботващото сд на Acronis True Image 9...от три четири години и не ми е правило проблем с Windows 7...

На въпроса с въпрос - имаш ли проблем с някоя версия на Акронис?

Ти прочете скрития ми въпрос, за новата версия знаех, че е безпроблемна, но ме интересуваше дали 9-ката може да се инсталира.

Не, все още нямам проблеми с никоя версия на Acronis, защото едва днес започвам "официално" работа с Windows 7, току що инсталиран на служебния ми лаптоп и още не съм съвсем сигурен кои точно програми ще вървят и кои не, макар че следя отдавна темата.

Благодаря за отговора.

Ти прочете скрития ми въпрос, за новата версия знаех, че е безпроблемна, но ме интересуваше дали 9-ката може да се инсталира.

Не, все още нямам проблеми с никоя версия на Acronis, защото едва днес започвам "официално" работа с Windows 7, току що инсталиран на служебния ми лаптоп и още не съм съвсем сигурен кои точно програми ще вървят и кои не, макар че следя отдавна темата.

Благодаря за отговора.

Не съм сигурен за самата програма, аз ползвам ботващото сд, с него няма проблеми.

редакция:

Имам и по новите версии (на ботващите сд), но не им харесвам дизайна, а и това си работи без проблем

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

juve, открих някаква страница с действащ линк (ето го и директен - цък). Дано да е това, което търсиш.

Мерси trosho.... не знам защо , но линковете не се отварят при мен ...което не е голяма загуба, защото аз използвах един драйвер от виста, който беше приет от системата с известно....мрънкане , но така или иначе връзката се осъществи :rolleyes::hush:

• Автор

Не съм сигурен за самата програма, аз ползвам ботващото сд, с него няма проблеми.

редакция:

Имам и по новите версии (на ботващите сд), но не им харесвам дизайна, а и това си работи без проблем

Какво разбираш под - "работи без проблем"? Опитвал ли си до сега да върнеш архив на цяла ОС (да е в буутващ режим)?

Питам, защото структурата на Windows 7 е малко по-различна от тази на всички останали, bootloader-a се намира в отделен, скрит партишън.

ПП. Въпросът ми е сериозен, защото и аз мисля да ползвам програмата и не съм сигурен дали 9-тата версия, която имам лицензирана ще ми свърши работа.

Редактирано от pit (преглед на промените)

Явно няма да стане с Acronis 9, отказва да се инсталира (не е от диск), дори не тръгна и на Vista. Имам промоционален лиценз за 10-ката, но исках да избегна инсталирането на ненужно голяма програма. Както и да е, все ще трябва да намеря решение.

няколко запитвания:

откъде да дръпна медия плейър?

в сайта на майкро има само за ХР

Windows 7 System rating не бачка, излиза ми следната грешка:

какво му е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.