Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

какво е положението в device manager?

инсталирани ли са правилните драйвъри? ясно е че виа нямат (май) за 7, но поне кажи модел и кой драйвър използваш

звуковата карта разполага ли с контролен панел...ахх, как обичам VIA

драйверите са от сайта на производителя ето линк саунд картата е с чип VIA VT1708B и е вградена

http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp

свалих вирсия 7.300a която си я дават за уин 7 че е

иначе с старитеми 6.60c версия дето си ги качвах на ХР тръгва звука ама няма настройки за колоните нито еквилайзер нищо-само усилване на звука

Редактирано от PETRAKOV (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Здравейте, искам да попитам има ли начин да се замени това старт меню със старото класическо меню както си беше в ХП, защото това е много объркващо, ако има начин кажете ?

Може разбира сее!

1266d1245871771-windows-7-classic-start-menu-screenshot.jpg

Eто и скрийн!

Редактирано от skylamer (преглед на промените)

а могат ли порзорците да се направят 3Д като на виста и как

eфекта с прозорците в пространството ме интересува може ли да се подкара на уин 7

Може разбира сее!

...

Eто и скрийн!

Защо заблуждаваш хората?

Това е външна програма - цък.

До колкото ми е известно, няма такава стандартна възможност във Windows 7.

flip 3d efect for win 7 или по българско му 3 д прозорци

сваляту файля разархивирате и слагате файла на прозрачната старт лента и като цикнете на иконата всички отворени прозорци стават 3 Д

http://www.windows7bg.com/index.php?showtopic=61

айде с здраве да си го ползвате :biggrin:

PETRAKOV за какво ти е външна програма за нещо което е налично от виста насам?

десен бутон на колоните и виж дали е активна опцията enable - защо в момента са ти disable?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

дал съм го това на енибле и сам го задал на дефалт сетигс и долу на малката коланка също съм го задал на дефалт и пак няма звук sad.gif

Здравейте.

Сложих си финалната версия на Windows 7 Home Edition и имам проблем с триенето на дискове. Пробвах с два CD-RW с какви ли не програми и с вградения в Windows wizard, но навсякъде ми дава грешка и не мога да си изтрия дисковете. Те със сигурност са читави. Записал съм ги на Vista, ако има някакво значение. Как да оправя проблема? Не можах да намеря решение в нета :biggrin:

Редактирано от andig (преглед на промените)

ами, дай да я видим тая грешка де....

Защо заблуждаваш хората?

Това е външна програма - цък.

До колкото ми е известно, няма такава стандартна възможност във Windows 7.

Освен това, генерираното от тази програма меню е дифолта на Win2000, не на XP. Като pit каза, няма възможност за XP меню в вин7.

Въпрос. Какво преставляват тези щитове отпред.Мисля че преди ги нямах или не съм забелязал че са там.

post-43308-1252090823,19_thumb.jpg

там са си били, спокойно

грубо казано, показва дали UAC (ако е включен, естествено) параноично ще те попита дали си сигурен в извършваното действие

Здравейте! Значи, на компа имам само един win, но още в началото ми дава да избирам между 3... След всяка преинсталация на Win7 остава някакъв дял, 100мб голям. Въпроса ми е дали е проблем да изтрия двата дяла които са останали от предните преинсталации, плюс C-то и да си инстална чист Win7. Просто сегашния е малко старичък, още съм със 7054 мисля че беше, и взе да прави проблеми от време на време.

Здравейте! Значи, на компа имам само един win, но още в началото ми дава да избирам между 3... След всяка преинсталация на Win7 остава някакъв дял, 100мб голям. Въпроса ми е дали е проблем да изтрия двата дяла които са останали от предните преинсталации, плюс C-то и да си инстална чист Win7. Просто сегашния е малко старичък, още съм със 7054 мисля че беше, и взе да прави проблеми от време на време.

Изтрий всички дялове след като ще инсталираш... и си ги раздели както искаш

Изтрий всички дялове след като ще инсталираш... и си ги раздели както искаш

Те дяловете са ми разделени както ги искам, просто тея са някакви миниатюрни по 100мб и са невидими през ОС, показва ги само при самата преинсталация, когато ми дава да си избера кой дял да форматна. Другите дялове не искам да ги барам, просто баща ми ми спомена че можело да направи някакъв проблем ако форматна и тея малките. Просто ме дразни при стартирането на Win-а, иска ми да избера кой win да пусна, от 3 възможни, при положение че имам само един, а след тая преинсталация ще станат най-вероятно 4. Затова питам дали ще стане нещо ако ги затрия и тях заедно с C-то :wors:

изтрии (!!!) всички дялове образувани от оригиналния дял на който си инсталирал уиндоус за пръв път, направи само 1 (!!!) дял и инсталирай на него.....уиндоус сам ще си направи 100 МВ дял

наблегни на изтрии, не на форматирай

когато ти се наложи отново да преинсталираш правиш същото.....

подобно объркано обяснение и на мен ми е трудно да го проуемя..тцтц

Те дяловете са ми разделени както ги искам, просто тея са някакви миниатюрни по 100мб и са невидими през ОС, показва ги само при самата преинсталация, когато ми дава да си избера кой дял да форматна. Другите дялове не искам да ги барам, просто баща ми ми спомена че можело да направи някакъв проблем ако форматна и тея малките. Просто ме дразни при стартирането на Win-а, иска ми да избера кой win да пусна, от 3 възможни, при положение че имам само един, а след тая преинсталация ще станат най-вероятно 4. Затова питам дали ще стане нещо ако ги затрия и тях заедно с C-то :wors:

Ако не ви пречат и не ви дразнят допълнителните дялове в Контрол панела/Административни инструменти/System Configuration/Boot изчистете ненужното при стартирането

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

изтрии (!!!) всички дялове образувани от оригиналния дял на който си инсталирал уиндоус за пръв път, направи само 1 (!!!) дял и инсталирай на него.....уиндоус сам ще си направи 100 МВ дял

наблегни на изтрии, не на форматирай

когато ти се наложи отново да преинсталираш правиш същото.....

подобно объркано обяснение и на мен ми е трудно да го проуемя..тцтц

Ако не ви пречат и не ви дразнят допълнителните дялове в Контрол панела/Административни инструменти/System Configuration/Boot изчистете ненужното при стартирането

Благодаря и на двамата за отговорите :angry:

Относно обяснението което направих, просто не успях да се изразя правилно, пропуснах разликата между форматиране и изтриване :baby:

Относно обяснението което направих, просто не успях да се изразя правилно, пропуснах разликата между форматиране и изтриване :baby:

:angry:

имах предвид моето обяснение...пак пиша 1:гьоторе

важното е че си схванал

Сложих WIn 7 Ultimate x64 и незнайно що ми изчезна Disk C. Уина е инсталнат на D, където имам 227GB а на C имах 6GB, предимно музика и сейфове за игри. Някой да знае как да си върна C-то ? :yanim:

то си е там....ако на него няма инсталиран уиндоус, влез в Disk management на уин и му задай буква...

Здравейте , имам следния проблем с Windows 7 :онзи ден инсталнах седмицата 32 бит (нямаше проблем при инстала ) но след кото се стартира, процесора ми бичеше постоянно на 100% .Отворих таск менаджера да видя кой процес товари и си оказа csrss.exe . С триста зора ъпдейтнах и пак нищо .После пробвах с 64 бит версия но пак същия проблем CPU 100%.Ето и даните на компа .

Intel Celeron D 360 ( 3466 mh )

Asus P5P800

1024MB

GeForce 6200(128M

Някой може ли да ми помогне , от къде идва проблема ?

Редактирано от cheefer (преглед на промените)

http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/csrss/

хайде сега прочети първото изречение и картинката изведнъж ще стане ясна

Какво искаш да кажеш че имам вируси ли ? И затов ми забива.

ами не ти взимам аз процесорното време, а csrss.exe

според хората е вирус...значи, да - най-вероятно имаш бубаааааа

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.