Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Само Kaspersky и Norton признавам!

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво значи "фалшиви сработвания"?

Моля не ми местете темата като пост в "Коя антивирусна предпочитате" защото имам конкретни изисквания и мнения от рода на "Само Kaspersky и Norton признавам!" (цитирам) не ми вършат никаква работа.

Трябва ми лека АНТИВИРУСНА - да не товари много (RAМ-а ми е половин GB), бързо зареждаща - да не бави на пускане и спиране компа, да не забива - да върви гладко и същевременно да е максимално ефективна срещу възможно най-широк крък вируси/malware/други атаки и въобще срещу колкото може повече такива неща. В момента съм с авира и ми се струва ужасно бавна.. преди бях с avg - обаче тва въобще антивирусна ли беше, имам чувството че единстената й функция беше да се показва като иконка в трея. Евентуално ако няма такава антивирусна, някакъв вариант да модифицирам някоя?

Редактирано от galidbul (преглед на промените)

Eset nod32 версия 4.2 или по-стара,може да ви свърши работата.

:offtopic_s: И аз търся такава, но не искам да я модифицирам и ако може да е и със стена! :P

Евентуално ако няма такава антивирусна, някакъв вариант да модифицирам някоя?

В случай,че успееш прати ми я на ЛС :clap:

За момента никоя...бъгава работа,само :money6: искат :clown:

И аз съм на същото мнение,ако знаеш как да се опазиш,най-добре е без антивирусна.

с ESET 5-цата съм и съм доста доволен.. до тук никакви проблеми !

както е казал колегата ESET е един от най-добрите варианти. Много лекичка , удобна , тиха . Мисля, че ще ти свърши работа.

. В момента съм с авира и ми се струва ужасно бавна.. преди бях с avg - обаче тва въобще антивирусна ли беше, имам чувството че единстената й функция беше да се показва като иконка в трея.

наблюденията са ти верни! Авирата е малко тегава програма, но иначе си е ОК. АВГ-то, да ме прощават, ама си е т@ш@к!

така като те чета..мятай безплатния Аваст- супер лека, функции които даже някои платени нямат, много добра детекция! Аз не я бях пробвал отдавна, но от 10-ина дни я ползвам и тествам и имам отлични впечатления! Няма да съжаляваш с Аваст!

АВГ-то, да ме прощават, ама си е т@ш@к!

Много се извинявам но ми стана интересно , доста хора гледам недоволстват от AVG .Кое точно не ви харесва в нея - пропуска вируси ли , товари ли, бъгва ли се или нещо друго ? Аз от 10 години съм с нея и съм супер доволен , дори съм решавал не малко проблеми с нея на приятели който са били заразени . Не съм някакъв разбирач просто ми стана интересно , ако може и някой от HJT Team да изкаже мнение ще съм много благодарен !

Аз последно време се чудя дали да си купя. Хич не ми се дават пари, но има нужда и се чудя Аваст интеренет секюрити, касперски интернет секюрити или Есет СС. Какво бихте посъветвали? Не ме бърка колко рам иска само да дава сигурност.

Редактирано от TheMole (преглед на промените)

Kingsoft Antivirus 2012 безплатна,лека, 99.8 % откриваемост което задминава почти всички платени програми. Сайт http://www.kingsoftsecurity.com/ използва дефинициите на Авира и вграден Spyware модул който подсилва защитата. Китайска е.Инсталира се за 5 секудни.

Публикувано изображение

Пробвах и

Kingsoft Anti-virus - 2013 както е на клипчето http://vimeo.com/49171436 но за сега е само на китайски език.

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

наблюденията са ти верни! Авирата е малко тегава програма, но иначе си е ОК. АВГ-то, да ме прощават, ама си е т@ш@к!

така като те чета..мятай безплатния Аваст- супер лека, функции които даже някои платени нямат, много добра детекция! Аз не я бях пробвал отдавна, но от 10-ина дни я ползвам и тествам и имам отлични впечатления! Няма да съжаляваш с Аваст!

Супер глупости (ще ме извиняваш) ако си я тестваш само на един комп правиш грешни изводи.Достатъчно пъти съм виждал как по слаб комп,който и покрива изискванията не може "отлепи" по 10 минути.Махам Аваст - no problemo :)

Супер глупости (ще ме извиняваш) ако си я тестваш само на един комп правиш грешни изводи.Достатъчно пъти съм виждал как по слаб комп,който и покрива изискванията не може "отлепи" по 10 минути.Махам Аваст - no problemo :)

Същото съм наблюдавал на различни конфигурации.

От i7 с 4 Гига RAM до intel atom 1.6 и 1 гига RAM в темата на Аваст съм споделил мнението си. Мита,че е лека е разбит.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Същото съм наблюдавал на различни конфигурации.Мита,че е лека е разбит.

ЛЪЖА....при това плоска!

ЛЪЖА...100- процентова! Не се усеща програмата- нито на служебния комп (и то в присъствието на комодо-стена) нито на виртуалка със заделена 1 Гига памет. Да не говорим, колко е бърза...като светкавица е!

ЛЪЖА...100- процентова! Не се усеща програмата- нито на служебния комп (и то в присъствието на комодо-стена) нито на виртуалка със заделена 1 Гига памет. Да не говорим, колко е бърза...като светкавица е!

1 гига е много,виж и изискванията:

Публикувано изображение

при 1 гига,не като светкавица, ами и с други планети сигурно ще комуникира 200% ИСТИНА.

Айде лека ви работа,който ще работи днес... :D

при 1 гига,не като светкавица, ами и с други планети сигурно ще комуникира 200% ИСТИНА.

Айде лека ви работа,който ще работи днес... :D

Е ти какво искаш ве...да я сложа на архаична щайга от типа "Правец-8М"! Съвсем глупости взехте да пишете за всяка програма, за която е показано, че е по-добра с нещо от Касперджийски.

Айде бегай!

ЛЪЖА....при това плоска!

Много клиенти идват и се оплакват , че компютъра им е много бавен ( говорим за мощни компютри ) и си мислят че системата им е заразена. Разбира се имат инсталиран и Аваст , който след като му бия шута проблемите изчезват. Имам алергия към Аваст и Касперски точно по тези причини.

Много клиенти идват и се оплакват , че компютъра им е много бавен ( говорим за мощни компютри ) и си мислят че системата им е заразена. Разбира се имат инсталиран и Аваст , който след като му бия шута проблемите изчезват.

Мислех, че си обективен и безпристрастен, но....явно съм се лъгал! Това, което твърдиш не е вярно, и това НЕ подлежи на съмнение. Най-бързата и лека програма!

Редактирано от Статик (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.