Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравеите момичета казвам се Таня и съм от София.Върла фенка на книгите за съжаление не мога да ви помагам с нищо но с голямо удоволствие ще се ползвам от вашия труд. Само мога да ви поткрепям морално .Всичко което сте направили до сега е страхотно.Хиляди благодарности.

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей и добре дошла Таня. Здраве да е, важно е да има ценители иначе е безсмислено всичко. което се прави. Ти си чети, и като намериш нещо интересно просто споделяй. Тъй де, пиши за каквото ти е кеф.

• Автор

Добре дошла и от мен, Таня. Щом обичаш книгите, попаднала си на точното място. Няма да ти се разсърдим, ако споделяш мнения за това, което си прочела, из темите във форума ни ;)

Добре дошла и от мен, Таня! Дошла си на точното място :) Пък някой ден, ако ти се освободи време - свиркай! При нас е много забавно и никога няма да ти е скучно. Имаме си и шефка за чудо и приказ :P Само хубави неща има при нас... :wink12:

Здравей,Таня! Радвам се да се запознаем!Добре дошла в нашия страхотен форум.Убедена съм че тук ще си прекараш страхотно ;)

Добре дошла и от мен, Таня, и приятни минути с нас. :)

• 1 месец по-късно...

Здравейте и от мен!

Казвам се Анна на 25 години живея в София. Луда съм на тема четене и непрекъснато си купувам книги на втора ръка, с които вече съм затрупала целия апартамент. А веднъж месечно си правя подарък - нова, току-що изляза книга, за да съм в час "с модата"!

Толкова се радвам, че още има хора, които пишат и говорят за книги! Ще ви навестявам по-често, за да споделям какво съм прочела и да събера идеи!

A до тогава ви желая ето такова лято:

Публикувано изображение

Здравей,Ани и добре дошла в нашия форум :) Пожелавам ти много приятни мигове с нас. И благодаря за пожеланието.Нека двойно да ти се върне ;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте аз съм Ася на 20 години от София и много обичам да чета всякакви книги, но най-вече романи. Много се вълнувам, че сега ще мога да споделям впечатленията си от прочетените книги. :)

Оооо, адашка. Добре дошла тук. Ако имаш свободно временце може и редакторка да те направим :):wink12:

Свободно време? С всички тези книги които съм прочела до сега не ми е оставало много време, а и няма перспектива това да се промени. Но пък винаги ще намеря време да споделя впечатления за прочетеното, какво по хубаво от това. :wink12: Все пак кой не може да намери време да говори за книги? :eek::)

Ааааа, добре дошли на двете дами. Аз малко съм зле от към комп и закъснях да ви приветствам. Хора дет четат имаааа, напоследък не пишем много, ама интереса си го подклаждаме. Хвърляйте по едно око и на escape-bg.net, кръвно свързани сме така да се каже.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте :) Аз съм Ели :) След като малко се порових из форумите останах изумена колко много дами се вълнуват от любимите ми любовни романи :) само така :)

• Автор

Здравей и добре дошла, Ели. Наистина сме много, каквото и да си мисли останалия свят. Четем и обменяме книги редовно, имаме и цяла виртуална библиотека, която обогатяваме неспирно. Разгледай целия форум и се включи навсякъде, където ти е интересно - ще се радваме да го направиш.

Вече с огромен интерес разгледах форума и съм възхитена <3 мисля че намерих своето място в интернет :inlove1: само не мога да открия виртуалната библиотека :( Ще съм много благодарна ако ме насочите ?

По разни причини всичко е преместено в escape-bg.net - форуми - книги - каталог./май не ти трябва друга регистрация там, ама не съм сигурна/ Радвам се, на още един почитател на "леките" книги. Добре дошла!!!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Здравей,Ели :) И добре дошла сред нас.Пожелавам ти приятни мигове в нашата компания ;)

По разни причини всичко е преместено в escape-bg.net - форуми - книги - каталог./май не ти трябва друга регистрация там, ама не съм сигурна/

Радвам се, на още един почитател на "леките" книги. Добре дошла!!!

Трябва й. ;)

Добре дошла и от мен, адаш!

• 3 седмици по-късно...
Момичета, имате ли нещо като фейсбук група, скайп чат и т.н. където си пишете?

Момичета, имате ли нещо като фейсбук група, скайп чат и т.н. където си пишете?

Ами то по-оживено май стана в ескейпа. Иначе контакти се поддържат между коректори и преводачи, докато се правят фен преводите.
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте, казвам се Ива. От дълго време съм ви фен и най-накрая реших да се регистрирам, Трудно се ориантирам все още но темите Ви са страхотни и Вие също!!!

Добре дошла,Ива в нащия форум. Пожелавам ти приятни минути с нас ;)

• 2 седмици по-късно...

Привет! Аз съм Яна и като вас съм пристрастена, да не кажа вманиачена в четенето. Виждам, че споменавате ескейп и бих ви помолила за повече информация за него. Успешен ден на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.