Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравейте на всички, най - после ми остана време да се регистрирам, и реших да се представя Четенето на любовни романи вече ми стана като хоби и се радвам че намерих хора с които мога да говоря за тях, защото повечето ми познати са скептично настроени към тази литература и ми беше доста тъжно че няма с кои да ги обсъждам но ....... Таааадаааа намерих този фором. Та здравете :)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте на всички, най - после ми остана време да се регистрирам, и реших да се представя

Четенето на любовни романи вече ми стана като хоби и се радвам че намерих хора с които мога да говоря за тях, защото повечето ми познати са скептично настроени към тази литература и ми беше доста тъжно че няма с кои да ги обсъждам но ....... Таааадаааа намерих този фором.

Та здравете :)

Здравей и добре дошла. Спокойно, повечето от нас в началото бяхме като теб, никой в обкръжението ни, не четеше любовни романи, и ни се налагаше да си разпращаме книги из цяла България, за да си ги споделяме. Надявам се, че при нас ще ти бъде весело :*

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,аз съм Данчето от Пловдив ,но от шест години живея и работя в Кипър.Музикант съм по професия а втората ми страст са книгите .За това  съм много щастлива ,че открих този прекрасен форум и мога да обсъждам и обменям информация с толкова много съмишленици .Чета всякаква литература, но съм ревностен почитател на любовните романи :sunglasses: имам много любими автори,Джоана Линдзи,Джудит Макнот,Джулия Куин,Аманда Куик,Нора Робъртс,Мери Джо П,Линда Хауърд,Софи Кинцела,Елизабет Лоуел ,Сюзън Елизабет Филипс и мн др....!Сигурна съм, че сред всички вас ще се чувствам прекрасно.Пожелавам ви много хубави дни,усмивки и ЛЮБОВ  разбира се!

Редактирано от danyk (преглед на промените)

Здравей, Данче и добре дошла сред нас :) Въпреки че вече форума малко е замрял и не е това  което беше, винаги е хубаво когато се приесъдиняват ново хора сред нас :)

• 1 месец по-късно...

здравейте на всички от този страхотен форум.Името е Пенка и съм от Сопот.О много време чета какво става тук и как обсаждате книгите че и аз реших да се присаединя кам вас защото обожавам любовните романи и са ми голяма страст.Надявам се че ще ме приемете сред вас ;)

Здравей. Добре си дошла. :)  Надявам се да се забавляваш с игрите, както и да споделяш с нас новините около теб и любимите ти книги. 

Здравей и добре дошла и от мен :) Пожелавам приятно да си изкараш сред  нас въпреки че вече знаеш за какво става на въпрос ;) Няма и да откажем ако се включваш в нашите теми, защотото имаме нужда от свежа кръв :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Добре дошли на всички, приятни минути с нас и форума :)

• 9 месеца по-късно...

Здравейте момичета,отдавна съм регистрирана във форума,но все нямам смелост да Ви пиша.Приятно ми е да Ви чета,и мислено да се съгласявам с Вас.Казвам се Николета,може да ми казвате Ники.Малко неприятно,когато някой на улицата извика Ники и аз се обърна,а пък всъщост като се обърна,не е било за мен,а за някое момче.На 24 години съм и живея от 18 години във Варна,имам едно детенце,момиченце казва се Мелани и е на 3 годинки.В свободното си време забивам нос в книгите.Отпускащо и приятно занимание.И нека да Ви пожелая новата 2014 година да бъде по-щастлива от предишната,да бъдете живи и здрави и нека преди всичко да бъдем хора. :-)

Здравей, Ники! Добре дошла при нас. Въпреки че в последно време форумът определено замря... меко казано, хубаво е, когато нова романтична душа се присъедини към него. Кой знае, може и да спомогне да се пооживи. ;)

Здравей, Ники! Добре дошла при нас. Въпреки че в последно време форумът определено замря... меко казано, хубаво е, когато нова романтична душа се присъедини към него. Кой знае, може и да спомогне да се пооживи. ;)

Благодаря и силно се надявам да се пооживи :)

Благодаря и силно се надявам да се пооживи :)

Здравей и от мен Ники ,желая ти чудесни мигове във форумчето ! :)

Здравей и от мен Ники ,желая ти чудесни мигове във форумчето ! :)

Благодаря за милото посрещане :)
  • 1 месец по-късно...

Здравейте, аз съм Росица, но ми викат Роси. Наскоро навърших 30, през 16 от които чета все любовни романи. Предпочитам историческите, но напоследък започнах да се запалвам и по съвременните. Едни от любимите ми автори са Сюзън Джонсън , Джуд Деверо, Айрис Йохансен, напоследък се запалих и по Лорън Донър и Лора Лей. Имам над 1000 книги, но повечето са все в e-book формат. Надявам се да си прекараме страхотно с всички вас. ;)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте.

От Варна съм.45 год., дете на 10, много и не особено добре платена работа, наднормено тегло и забито към нула самочувствие.

Почти нямам личен живот.

Винаги съм обичала да чета, това ми помага да не мисля за някои неща.

Ще се радвам да споделяме заедно четящата емоция.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте и от мен :)  Чета при всяка свободна минута.

Любимка ми е Нора Робъртс, но в момента чакам с нетърпение книжките от  поредицата "Породи" на Лора  Лей :)

Редактирано от Катя Конева (преглед на промените)

Здравей и добре дошла, Augusta Agripina!

Има момичета от Варна, които споделят твоите интереси. Сигурно ще ти е приятно да се запознаете. И аз съм от Варна, но засега само духом.

А ако имаш излишно свободно време и имаш желание, можеш да се присъединиш в групата за коригиране на сканирани книги. Ново занимание, нови приятелства... от опит казвам, че запълва приятно времето.

Катя Конева, здравей и добре дошла!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.