Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

адииииииии. намазах пак хихи- апашуля хава

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Въх, ни тъй срам! Ама нали знаеш - едно за теб... едно за мен... едно за теб... едно за мен...

• 1 месец по-късно...

Здравейте, момичета. От доста време използвам труда ви, без знание за форума :) Та реших и аз в кюпа да се представя....(малко късно, но ...) Казвам се Дони, на 27 и от Пловдив. Фен на книгите като цяло и особено на съвременните романи. Любими автори Нора Робъртс, Сандра Браун, Елизабет Адлър и др. И понеже досега само използвах труда ви.... с малко страх в душата....ако имате нужда от малко помощ, не особено бърза, но все пак помощ...май ще съм най-продуктивна при преводачите./английска филология....4 курс :) / Благодаря ви още веднъж за незабравимите часове, които ми осигурявате с книгите, върху които се трудите неуморно :):super:

Добре дошла! Помощ всякаква,винаги приемаме. :super: на мен ми е мъчно, че няма се влееш в редиците на редакторите-малко сме-обаче с кеф ще чета преводите ти.Малко отпускарски момент,но по-нататък като се повърнат от почивки, с радост ще те лапнат. :)

:) Аз веднага те надушвам и въпреки, че съм от отпускарите, с удоволствие те приветствам с добре дошла. Приятно ми е, аз съм Ели. Не съм от преводачите, но и аз имам нужда от помощ с преводи /примерно на субтитри на готини филми по романи и други романтични филми/. Та, ако имаш желание за това, докато дриймовките се позавърнат и те награбят, може да ми удариш едно рамо. :super:

Редактирано от NELG (преглед на промените)

:dog19: Аз веднага те надушвам и въпреки, че съм от отпускарите, с удоволствие те приветствам с добре дошла. Приятно ми е, аз съм Ели. Не съм от преводачите, но и аз имам нужда от помощ с преводи /примерно на субтитри на готини филми по романи и други романтични филми/. Та, ако имаш желание за това, докато дриймовките се позавърнат и те награбят, може да ми удариш едно рамо. :wink12:

....Само кажи или прати, това което е за превод.....Насреща съм, макар откъм чисто техническата част да съм маааалко по на Вие...но....все пак съм на линия :)

Така....здравейте и от мен, тъй като видях един престрашил се за днес и аз да се вмъкна. Казвам "престрашил" понеже, не съм много, много по писането и на мен си ми е страх голям! Казвам се Северина и съм от Пловдив, на 23 (след 2 месеца и четири, за моя най- голяма мъка и ужас остарях), май преувеличих, но обичам да мрънкам.Четенето на романи си ми е страст, предимно любовни и най - вече исторически, те са ми слабост.....и какво още, да не забравя да спомена, колко се възхищавам на труда и отдадеността на всички, които се занимават с това да ни радват с нови книжки и изобщо съществуването на този форум! Аз за съжаление не мога да допринеса с нищо, английския ми куца( направо "лази"), нещо все не можем да се разберем, аз него го харесвам, той мен... не. Все едно, освен ,че мрънкам, се и отнасям....!

Редактирано от off_se (преглед на промените)

Добре дошла и на теб. Освен преводите, си имаме и отбор по редактиране, който стихията ни тука - Xesi - ръководи. Личи си, че имаш добра езикова култура, а това за редакциите е основното. Ако имаш желание да се опиташ там - при тях е весело. Ще те научат на всички тънкости за нула време. Та ако имаш желание и време /това е важното/, нещата ще се получат.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Северина, Дони, привет и от мен, аз съм Петя и ми е безкрайно приятно да се запознаем, пожелавам ви хубави мигове с нас и форума :yanim:

Здравейте и от мен на Северина и Дони, щом книгите са ви страст, сте попаднали на точното място. Що се отнася до преводите, Дони, си повече от добре дошла. Книгите са прекалено много, а хората винаги недостатъчно. Шеф-диригента се плацика някъде по морето, но трябва да се появи тези дни, така че драсни й едно лс - cheetah. Ако искаш и на мен или на някое от другите момичета, които се занимават с това, можеш да видиш имената на всички в различните фен-преводи. Приятно прекарване и на двете с любимите произведения.

Много благодаря за приветствията, а и няма как да не благодаря, така де приятно чувство е. Колкото до опита с редактирането, първо да кажа - нямам представа дали мога да се справя, обикновено съм скептично настроена към себе си и не обичам да разочаровам хората, и когато нещо правя се старая да се получи максимално добре(не, че съм чак такъв перфекционист), но когато не съм доволна от себе си определено ми е тежко и не искам да подведа някого. Иначе желание имам за всяко ново нещо и ще ми е приятно да помогна, а и не само да помогна, мисля ,че ще ми е интересно и на самата мен, но ако не е проблем времето, защото засега ми е невъзможно, на първо време имам планувано морско приключение(а то на българското черноморие си е цяло приключение),а след това в още по-непознати води смятам да се хвърля с евентуално нова работа и да не се повтарям, ако не е проблем месец, два, съм безвъзвратно съгласна, даже много искам! А и благодаря за поканата, ако още важи след това мое отекчително писание!

Казвам се Дони, на 27 и от Пловдив...

Казвам се Северина и съм от Пловдив...

Здравейте, момичета, и добре дошли. Винаги се радвам на нови попълнения, но когато са и "комшийки", емоцията е още по-голяма. Аз съм Ганка и съм от Стамболийски. Сега по принуда :D "морска", но като се върна, може да направим една пловдивска среща. Още веднъж добре дошли и приятни минути с нас :)

адииииииии. намазах пак хихи- апашуля хава

Въх, ни тъй срам! Ама нали знаеш - едно за теб... едно за мен... едно за теб... едно за мен...

Казах ли ти? А? Напраос не мога са понасям :no-no: Ето - Дони за вас, Северина за нас :mistaken:;)

Здравейте и добре дошли.Ся няма какво да се плашите тук хора не се ядат ....често. :) Пепи съм аз.

• Автор

...Аз за съжаление не мога да допринеса с нищо, английския ми куца( направо "лази"), нещо все не можем да се разберем, аз него го харесвам, той мен... не. Все едно, освен ,че мрънкам, се и отнасям...

Рина (някак си така ми хареса да избера съкращението на името ти), никой не е научен по рождение да прави нещата перфектно. И ако си склонна да приемаш критики при несправяне, аз пък, от своя страна, се наемам да те направя отличен редактор..

Срокове за редакции нямаме, кой колкото може. Но пък купона на моменти е голям в редакторския чат..

Но.. изборът е твой.. :)

Здравейте, момичета, и добре дошли. Винаги се радвам на нови попълнения, но когато са и "комшийки", емоцията е още по-голяма. Аз съм Ганка и съм от Стамболийски. Сега по принуда :D "морска", но като се върна, може да направим една пловдивска среща. Още веднъж добре дошли и приятни минути с нас :)

Казах ли ти? А? Напраос не мога са понасям ;) Ето - Дони за вас, Северина за нас :) :)

Аз съм навита за среща. Ще ми е адски приятно :) Ако има и други навити....кажете кога и къде и аз съм там.

Здравейте и добре дошли.Ся няма какво да се плашите тук хора не се ядат ....често. ;)

Пепи съм аз.

И на мен ми е приятно Пепи.

Не знам ядат ли се хора тук или не....ама като правиш нещо за сефте все има и малко шубе :)

Надявам се само да съм, или по-точно сме, от полза

Здрасти на престрашилите се попълнения и приятно изкарване в редиците на романтичките тук. Тъкмо си мислех, че малко свежа кръв няма да се отрази зле на форума... :) Щях да пиша нещо за тези 23 години и белите коси, но да не се отнасям...

Здравей!"Комшийки".....съвсем точно, даже много, аз по принцип съм си от Стамболийски(сега не,но....почти, днес пак..)! Още веднъж благодаря за топлото посрещане, а за срещи - не отказвам!

Казах ли ти? А? Напраос не мога са понасям :D Ето - Дони за вас, Северина за нас :) :)

Аз съм навита за среща. Ще ми е адски приятно :) Ако има и други навити....кажете кога и къде и аз съм там.

И на мен ми е приятно Пепи.

Не знам ядат ли се хора тук или не....ама като правиш нещо за сефте все има и малко шубе :)

Надявам се само да съм, или по-точно сме, от полза

Това за сефтето е вярно и шубе си има доста, а за другото..... и аз се надявам! :D

Дони,Северина,добре дошли и от мен.Пожелавам Ви страхотни мигове със нас и нашите любими книги :) Аз съм Маргарита.Радвам се да се запознаем :)

Нормално е да има известен страх от неизвестното, но той бързо се преодолява в приятна компания. Ринка (аз пък тъй си те кръстих, но ако имаш любимо галено име, сега е момента да го споменеш..), давай смело и драсни два реда на Тори. Повечето сме започнали от нулата, но да знайш "Изпълнителния директор" докъде ни докара... :( Дони, живот и здраве, надявам се септември да се прибера, ма да видим. Тогаз можем да спретнем една среща с пловдинчанки и околностите :)

Привет и от мен на всички нови съфорумци. Приятни мигове в нашата весела компания. Обачейййййййй... от време на време има: Ечоооооо ша та колям! Що ми скраде преводачката ве? Да си ми я връщаш. Дони, чакам те на скайп или лс. Тор си има вече Лейди Сняг, мойто Дони си ми требе!

Eee, то аз не съм й дала задачи до 2178 година. Ще има и за тебе, ама първо за мене.

Eee, то аз не съм й дала задачи до 2178 година. Ще има и за тебе, ама първо за мене.

Ша са ръмжим ама нека оправя козината първо. Не мой я накокошиня нящо. От мързела по скалите ша да е хихи.

• 2 седмици по-късно...

Аз още не съм се вписила и си викам че е крайно време да се представя :whist: че с това пецова89 хаха се побърквам.Ами аз се казвам Христина и съм от Плевен.Не си харесвам много много името тъй че много ще се радвам да ми викате Хриса като всички мои приятели.На 22 години съм и се занимавам с фризьорство.от много време чета книги ...сигурно бях на 14 години когато прочетох първата си книга "Чериса".Едни от любимите ми писателки са Аманда Куик,Кони Мейсън,Джоанна Линдзи,Катлийн Удиуиз,Хедър Греъм,Джулия Куин,Джули Гарууд,Карън Хоукинс,Кристина Дод,Бъртрис Смол,Вирджиния Хенли,Ирис Йохансен,Кат Мартин,Тереза Мадейрос,Шърли Бъзби и нищо че съм чела само една книга на на Стефани Лорънс и нея много я харесвам.Както и друг път съм казвала много обичам да чета за Викинги,Рицари,Пирати,Шейхове и Шотландци.Много обичам да приказвам всички ме питат как не заболява устата от толкова много приказки и да ви кажа и аз незнам хаха и като чета някоя книга която много ми харесва толкова се въодушевявам и почвам да я разказвам на майка си веднага.С моята майка сме не само майка и дъщеря ми и много големи приятелки.Майка ми беше занесла много книги на село и една ваканция когато още бях ученичка ги намерих и ги върнах на Плевен.Какво друго да ви кажа обичам да готвя и да шия гоблени ...обичам да слушам музика хаха всичко слушам ...много харесвам гръцкото и сръбското.Незнам дали мога да ви бъда полезна с нещо.Учила съм немски и руски обаче не ме харесват много тея езици и съм скарана с тях хаха но твърдо съм решила да почна да уча английски.Цяла автобиография написах :D много се обеснявам.Имам си и куче порода лабрадор на име Сизър ...много харесвам говорещия с кучета и решихме вкъщи да кръстим кучето на него хахах само че нашия Сизър е говорещия с хората,голям бандит е .Стига ви толкова ...вече се изчерпах незнам друго какво да кажа за себе си :wink12:

Здрасти.Приятно ми е ,че си тук при нас.И аз шия като теб,макар последната година и един бод да нямам. Много харесвам лабрадори,пусни някоя снимчица на твоя красавец. Много искам куче, ама съм любител на големите породи,а не живея в къща и не може.

ххаха и аз от зимата един бод не съм направила и май приказката ще излезе вярна че лятно време не се шие...много малко ми остана да си го довърша ама ще чака тази зима.Аз не съм в къща ама тя мама дава да си го гледаме в апартамент.Само да питам защо немога прикачвам файлове .Пише че ми остават 7кб .

Успях да се справя .Две снимчици ще ти покажа :Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.