Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравейте и от мен! Присъединявам се с огромно желание! Казвам се Милена, на 22г. съм от Козлодуй, но уча в Свищов...и вместо да си стъпя на вратлето и да чета за държавния изпит, открих вашия форум и не мога да си намеря място от радост!!! Страхотни сте, просто не мога да изкажа цялата си благодарност за книгите, които прочетох благодарение на вас :):P:wors:

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре, дошла, мила. Това вече е и твоя форум. Присъединявай се към някой от отборите - сканиращи, редактиращи и превеждащи и ние ще сме ти също благодарни.

Добре си дошла, а за ученето мож разчиташ на леля. Питай Ети забраних й де що сварих докато не мина държавния. Мноо съм зла хихи.

Здравейте и от мен! Присъединявам се с огромно желание! Казвам се Милена, на 22г. съм от Козлодуй, но уча в Свищов...и вместо да си стъпя на вратлето и да чета за държавния изпит, открих вашия форум и не мога да си намеря място от радост!!! Страхотни сте, просто не мога да изкажа цялата си благодарност за книгите, които прочетох благодарение на вас :whist:;):lol6:

Не е за вярване- землячка! Голяма прегръдка от мен, Милена! :baby:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Добре дошла, Милена, и приятни минути с нас и форума :biggrin:

Благодаря за топлото посрещане :biggrin: Ще се радвам ви бъда полезна с каквото мога ;)

Благодаря за топлото посрещане :) Ще се радвам ви бъда полезна с каквото мога :)

Тъй лииииииииии. Хихихи, чеки преваря Хеси. Да ти се превежда?

:) Определено не съм на Вие с английския език, но си има какво да се желае по въпроса...имам желание, но не знам дали ще съм от полза :ph34r:
  • Автор

Благодаря за топлото посрещане ;) Ще се радвам ви бъда полезна с каквото мога ;)

Не я слушай (чети) cheetah :P , ела при нас да редактираш, ще ти хареса.. :ph34r::)

Здравей и добре дошла и от мен,Милена :ph34r:

Аве Тор ти що не бля още малко хихи освен това като са кюскаме ша изкараме акъла на момичето. Което тя си избере, ако избере. А само да кажа ние дипломи не издаваме, учим се една от друга и много си помагаме. При Тор е същотото. Така че което те влече.

Миленче, 'наш кво, заповядай при нас, редакторите, щот тъй или иначе Кума Лиса (cheetah Публикувано изображение ) си влиза свободно в курника (редакторския екип Публикувано изображение ) и отмъква Публикувано изображениенекое и друго пиуенце (редакторка) Публикувано изображение

Добре дошла Милена! Не ги слушай тия дет се джафкат-те за спорта.Чети, разтоварвай се и казвай кога да стискаме палци за държавния изпит.

Аз не съм лисица ве. Чист гепард съм си. Млатя котешка сметана и облизвам мустак. А ако говорим сериозно наистина веселбата лежи във всяко наше начинание. Така че ади си докупонясаме с може би поредния превод скорооооооооооооооо, ама колко да е скоро ша допроверя.

• 2 седмици по-късно...

Да взема да се представя и аз. Казвам се Силвия от София.Ученичка съм.Преди няколко дни открих форума и взе, че ми хареса,та реших и аз да се присъединя. :)

Здравей и добре дошла във форума ни:) Аз съм Маргарита.Радвам се дасе запознаем.Надявам се прекараш прекрасни моменти сред нас и да си изкараш страхотно ;)

Здравей, Силви, и добре дошла при нас. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем. Весели минути с любимите книги ;)

• Автор

Добре дошла и от мен. Със сигурност купона е голям, пък ако ти се прище и да удариш едно рамо с някоя книжка, няма да ти откажем :angry:

Здравей и добре дошла ! Аз съм Галя от Варна,ей сега Съни ще те нагъне да превеждаш.Шегувам се, но всяка помощ е добре дошла

Ми попринцип удрям-опитвам се да превеждам 2 книга от Бокасъл обаче съм до под криват круша. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Имам много работа напоследък.

Ха добре дошла и от мен. Дали пък на мен ша ми излезе късмета се присъединиш към екипа преводачи? Торрррррррррр ни ма бий тя сама си каза хихи.

Ако ме искате,но предупреждавам,че не съм бърза като вас. :nono:

• Автор

Видя се то, че няма да имам нова редакторка.. Халал да ти е преводачката, Съни :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.