Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Може може...аз днес ще скоча до Хеликона че си харесах няколко книжки:ph34r:

Та може да се сдобия с една две...да видим за колко ще навия мъжето :)

Айси ич не е туй темата ама като ходиш би ли погледнала дали я има Бък на Лей Грийнууд. Интересно ми е да знам дали е сред заглавията. Благодаря много предварително.

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре дошла на Цвети,Леденотомомиче и Айси. :) Сигурна съм,че ще намериш нещичко за себе си тук.Дано бебчето ти те слушка и ти дава време да четеш.

Добре дошла и от мен, Цвети, приятни минути с нас, книжките и форума. Публикувано изображение

Хихиихих, нека се изредим всички. Добре дошла и от мен, и приятно прекарване във форума с нас! Аз съм Стаси. :P
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте, аз съм Ина и съм на 16 :speak:

Харесвам любовните романи и трудно се отлепям от компютъра, докато не изчета последната страница. Взирането в монитора не ми е проблем.

Любими... не знам, не мога да кажа. Обожавам сюжети с отвличания, с надигравания (кой кого пръв ще съблазни примерно :D), пиратските също много ми харесват :yanim:

Здравей, Инче, и добре дошла. Надявам се да си прекарваш добре с нас и форума ни :)

Голяяяямо добре дошла и от мен. Аз съм Галя и се надявам да намериш при нас, онова което ти е по сърце.

Приятни мигове във форума ти пожелавам. Аз съм Ели, приятно ми е.

Здравей, Ине! Добре дошла измежду нас и приятно прекарване във форума. :)

Здравей и приятно изкарване тук, уелкъм то дъ клъб! Аз съм Тихи :)

Здравей и от мен,Ине.Добре дошла.Приятно ми е да се запознаем,аз съм Маргарита :)

Здрасти и от мен-Пепи(може и Петя ама ще се дублираме та така).Велкоме:)

Здравейте, От доста време ви чета, от известно време имам регистрация, а от скоро си позволявам да пиша. Но чак сега реших да се представя :D - Аз съм Ели и съм нааа доста години. От София съм, омъжена с двама сина - в 1-ви и 3-ти клас. Икономист съм, но сега не работя. Много обичам да чета любовни романи освен това харесвам фентъзи, фантастика и трилъри.

Здрасти, Ели, аз съм Юлиана, Юлето, Джулс или какъвто друг вариант срещнеш или си харесаш. Мисля, че си попаднала на точното място, надявам се да ти е приятно с нас.

Ели,добре дошла и на теб.Радвам се,че си се решила да пишеш, винаги е интересна още една гледна точка.А колкото до

и съм нааа доста години.

е,мила не можеш се сбори за първото място :D

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Здравейте Ине и Ели!Аз се казвам Румяна.Добре дошли при нас!Има и други на доооооооооста повече лета,но всички тук са такива ЗЛАТНИ ДУШИЦИ,че се чуствам млада и окрилена между тях!!!Надявам се и вие да се чувствате добре сред нас! :D:lol6::lol6:

Здравейте и добре дошли на всички нови момичета. Приятни минути ви желая и аз в нашия форум. И ся да питам кви са тия приказки за години. Тук времето си го измерваме в изчетени, сиреч сдъфкани, омлатени, прегазени и сие любовни романи хихи и така то лети, лети...

Здравей, Ели и добре дошла. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем :D

Ели добре дошла и от мен, надявам се да се включиш активно и в останалите ни дискусии :P

Здрасти на адашката! И от мен добре дошла и пожелания за активност в сферата, която те интересува.

• Автор

Добре дошли на всички нови попълнения. Радвам се, че форумът ни се разраства и силно се надявам не само да участвате активно в настоящите теми, но и да се включвате с нови идеи. Целта е да се забавляваме, дами, обединени в общата ни страст - любовта към романтиката в книгите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.