Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравей и от мен,Ели.Добре дошла,пожелавамти прекрасни мигове във форума :)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Здравей и добре дошла във форума, Ели! Пожелавам ти приятно изкарване и забавни мигове измежду нас.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, момичета. Отдавна се чудех дали някога ще се осмеля да се представя. Чуствах се измамница. Може би повечето от вас са си направили логичния извод, че щом регистацията ми е Geri_113, то и аз самата се казвам така. Но истината е, че това е името на сестра ми. Аз се казвам Надежда. Гери откри сайта и се регистрира. Оказа се, че този форум е истинско съкровище! Можеш да откриеш информация, за което романче търсиш и най-хубавата част да си го свалиш. Е, тя попита за това, което търсеше тогава и спря да използва регистрацията, освен да сваля. По това време аз тъкмо бях преминала от съвремени на исторически романи и се бях много зарибила. Когато видях играта „Познай романа по цитат от него" ми се стори много интересно и забавно. Кака ми каза, ако познаеш и искаш, публикувай, аз не използвам вече лога си. Така се почна един цитат, после друг... Трябваше още в началото да загрея и да се регистрирам и аз самата ама не. Докато стигнах до този извод, вече бях полюбопитствала и в другите теми. От там и съвеста ми се обади. Тука са се събрали все добри хора – разменят си мнения за книжките, забавляват си се с най-интересни игрички, правят си класации, запознават се. Казах си - Мале Наде какви ги забърка! Какво ще правиш сега? Пише ,че си Гери, а си Надежда цтцтцт Регистрация ли да си правя и да градя мнение на ново или да си признавам греховете. Когато hol_back_girl ми писа за поредната среща вече съвсем се сдухах – аз съм измамница. Не знаех какво да правя. В крайна сметка реших да й отговоря и да си призная коя съм всъщност. Ако ме отпише добре, спирам да разглеждам и пиша във форума (въпреки че ще ми е много гадно), поне няма да лъжа повече. Отговора й много ме изненада и ме насърчи да се запозная официално с вас, за което още веднъж и благодаря. Е това и правя. Казвам се Надежда и съм от София. На 21 години съм, зодия дева. Студентка съм в Техническия университет за трета „лека" година. Обожавам да чета исторически романи преди да заспя или в градския транспорт (надявам се да не ми се случи да си пропусна спирката). Преди четях Стивън Кинг , после преминах на трилърчетата на Бард. Открих и двата си любими автора на приключенски трилъри – Джеймс Ролинс (любима ми е „Последната тайна на земята") и фаворита ми Матю Райли (който ме грабна тотално със скоростния екшън от три части „Седемте смъртоносни чудеса", „Шестте свещени камъка" и дълго чаканото продължение „Петимата велики воини "). На тези двамата каквото излезе все още купувам, защото знам, че ще ми хареса. Но после по някаква щастлива случайност започнах да чета и любовни романи. Сандра Браун ми отвори очите, а като започнах историческите, вече знаех, че това си е до живот. Любими са ми авторките Бренда Джойс, Джоана Линдзи, Катрийн Удиуиз, Кони Мейсън и почти всички останали. За любим роман не мога да посоча само един, много са „След невинността", поредицата Малори (имам да си наваксвам с последните от рода, за мой пропуск), „Мъжът на мойте мечти", „Смела любов", „Пиратска целувка" и много други. Може би след време ще започна да чета и съвременни, но за сега си оставам с баловете, пиратите и гордите героини. Надявам се да ми простите за измамата и да ме приемете.

Добре си дошла Наде!

Що си се косила, толкоз бе дете?!/аз съм дърто/

Като ти е хубаво,влизаш, пишеш и толкоз.Колко хора има дет две думи не са казали за себе си.

Няма се притесняваш за нищо,ами ако си прочела нещо свежо ни насочвай.Виж ако за свястна книга си затраеш, тогаз може да се начумерим :yanim:

Хехе Наде, нали знаеш, че аз не се казвам Cheetah, даже и съни не ми пише в пашапорта. Радвам се, че се чувстваш добре при нас и ако искаш такъв прякор ша ти измишльотя, че хептен да забравиш за тез объркани никове хихи.

Здравей Наде, много се радвам че се престраши да пишеш и стовари товара, който ти тежеше от плещите си! Напълно подкрепям мнението на Галето и ще очакваме препоръките ти за готини исторически книги, с които моя милост напоследък изостана :yanim: П.с. Аз съм Петя, както вече казах много ми е приятно :yanim:

Здравей, радвам се, че с нас ти е интересно и намираш своето място сред форумците. Аз съм Ели, но ще срещнеш и по-щури начини да ме наричат. Приятно ми е!

Здравей Наде!Много като тебе,четат,четат и се притесняват да споделят!Всички тук сме свързани с яко въже наречено „любовни романи“,без значение исторически или съвремени.Радвам се ,че си се престрашила да се завържеш и ти с това въже.Добре дошла при нас!Аз съм Румяна.

И аз подкрепям становището на Румито, както и на останалите де, то аз сигурно съм по-нова и от теб, но все пак "вилнея" из форума наволя, още никой не ме е захапал хихи. Иванила , а може и Иве-2, че някой хора така ни отличиха с една тукашна адашка :P

Здравей, Наде, аз съм Милена и много се радвам, че се престраши да ни се представиш. Желая ти да продължаваш да се забавляваш тук при нас и да споделяш мнения за любимите книжки, защото именно любовта ни към тях ни е събрала тук. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Здрасти, Наде. Добре дошла, старо съфорумче. Напразно си се притеснявала, то затова са никове. Просто когато ника съдържа име, то автоматично става обръщение. Нямало е защо да се чувстваш измамница. Много се радвам да се запознаем, аз съм Ганка. Приятно ровене из форума и общуване с всички нас. :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравей и от мен, Наденце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Смело и без никакво притеснение се забавлявай във форума :cool: Понякога имам чувството, че сме едно грамадно семейство, в което се вливат нови и свежи потоци мисли, идеи, вдъхновения Публикувано изображение И като във всяко истинско семейство, и тук има кога радостни и смешни моменти, кога моменти на истински стълкновения и битки, но надявам се, всеобщата ни страст към романтиката, да е железарската верига, която ще ни устиска сплотени винаги. Публикувано изображение Бъди част от това семейство и се весели на воля ;)

Здравей и от мен, Наденце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Смело и без никакво притеснение се забавлявай във форума :cool: Понякога имам чувството, че сме едно грамадно семейство, в което се вливат нови и свежи потоци мисли, идеи, вдъхновения Публикувано изображение И като във всяко истинско семейство, и тук има кога радостни и смешни моменти, кога моменти на истински стълкновения и битки, но надявам се, всеобщата ни страст към романтиката, да е железарската верига, която ще ни устиска сплотени винаги. Публикувано изображение Бъди част от това семейство и се весели на воля ;)

Боби да знаеш като видя това човече Публикувано изображение и направо ми се пълни душата, то и тези с плитките с розови панделки са ти запазена марка ми се струва хихи.

Боби да знаеш като видя това човече Публикувано изображение и направо ми се пълни душата, то и тези с плитките с розови панделки са ти запазена марка ми се струва хихи.

Ох, мила, и аз мноооого, мнооого си ги тача Публикувано изображение

Благодавя ви много на всички! Наистина вече ще ми е по-леко на душицата, когато публикувам. Ще продължавам да обменям мнения с вас - най-запалените фенове на любовни романи.

Да се разпиша и аз! Наде, направо ми стопли душата с коментара си, тъй като и аз виждам във форума една голяма приятелска дружинка и е хубаво, че се усеща. Въобще не е трябвало да се притесняваш за ника си, това са подробности, важен е човека зад псевдонима. ;) Приятно прекарване и занапред в дебрите на романтиката и дискусиите за нея!

Здравей и от мен,Наде!И аз се приесъдинявам всички,че няма значение,че си с друг ник.Важното тук е да се чустваш добре и да се забавляваш сред нас :wors:

Здравейте момичета! Чета Ви от доста време и най-накрая реших да се впиша при вас. Казвам се Наталия ,но ми викат Натали. Излишно е да пиша,че съм фен на любовните романи-съвременни и исторически. Като любими авторки мога да посоча Норчето ,Джейн Ан Кренц ,Е.Лоуел и т.н. всъщност -доста са. О ,от Варна съм.

Здравей, Натали! Уелкъм то дъ парти, така да се каже, вече съвсем официално. И приятни мигове във форума, аз съм Тихи. :whist:

Mерси Тихи! Миговете определено са много приятни.

Здравей и от мен, Натали. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем. Приятни мигове с нас и форума :yanim:

Добре дошла и от мен. Гледай за неделя да си на линия!

Благодаря момичета!Обаче за неделя-ядец.

Добре дошла и от мен Натали, аз съм Петя, приятно ми е и се надявам да се включиш и в останалите ни дискусии :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.