Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравей и добре дошла и от мен,Бо!Радвам се да се запознаем.Надявам се да се чустваш страхотно сред нас :speak:

Благодаря за милото посрещане :)

П.С.Радвам се че аватара ти харесва той е от едно от любимите ми анимета (аз съм си фен и на аниметата особено на романтичните комедийки като това)

Аз също съм техен фен :cool: Кое е анимето,изглежда ми страшно познато :)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здрасти Бо, аз съм Цвети :ph34r:

Аз също съм техен фен :ph34r: Кое е анимето,изглежда ми страшно познато :ph34r:

Анимето се казва "Special A", малко е детско но на мен ми харесва :)

Редактирано от Sun_Flower (преглед на промените)

Здрасти Бо, аз съм Цвети :ph34r:

Анимето се казва "Special A", малко е детско но на мен ми харесва :yanim:

О,да сега се сетих,че е то,отдавна не бях го гледала и малко бях по забравила(за мой срам :cool: ),но това аниме е едно от най любимите и никога няма да ми омръзне да го гледам,забавлявала съм се на всеки епизод :nono:Жалко,че няма продължение http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

О,да сега се сетих,че е то,отдавна не бях го гледала и малко бях по забравила(за мой срам :nono: ),но това аниме е едно от най любимите и никога няма да ми омръзне да го гледам,забавлявала съм се на всеки епизод :help:Жалко,че няма продължение http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Да така е и аз много го харесвам и доста време търсех дали няма да му направят продължение, но за съжаление нямаме късмет http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Анимето се казва "Special A", малко е детско но на мен ми харесва :)

То по него имаше и манга ако се не бъркам :baby:

П.П.: Ако съм изпуснала да кажа и аз едно хай от мен Ив.

То по него имаше и манга ако се не бъркам :wors:

Има да :P,не съм сигурна но мисля че даже анимето е правено по мангата а не обратното, но за съжаление не съм я чела.

Тц, аз нещо съм пропуснала да поздравя новодошлата. .оО

Здравей и от мен, Бо! Пожелавам ти само приятни моменти с нас във форуми, аз съм Стаси и съм на 18 (съвсем скоро ще стана на 19 ;д.

Не знаех, че харесваш гръцкия като език. Аз също и между другото, прабаба ми е гъркиня по рождение. ;р Преди знаех доста прости думички и изречения, но с годините без практика ги позабравих.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, момичета. Отдавна се чудех дали някога ще се осмеля да се представя. Чуствах се измамница. Може би повечето от вас са си направили логичния извод, че щом регистацията ми е Geri_113, то и аз самата се казвам така. Но истината е, че това е името на сестра ми. Аз се казвам Надежда. Гери откри сайта и се регистрира. Оказа се, че този форум е истинско съкровище! Можеш да откриеш информация, за което романче търсиш и най-хубавата част да си го свалиш. Е, тя попита за това, което търсеше тогава и спря да използва регистрацията, освен да сваля. По това време аз тъкмо бях преминала от съвремени на исторически романи и се бях много зарибила. Когато видях играта „Познай романа по цитат от него" ми се стори много интересно и забавно. Кака ми каза, ако познаеш и искаш, публикувай, аз не използвам вече лога си. Така се почна един цитат, после друг... Трябваше още в началото да загрея и да се регистрирам и аз самата ама не. Докато стигнах до този извод, вече бях полюбопитствала и в другите теми. От там и съвеста ми се обади. Тука са се събрали все добри хора – разменят си мнения за книжките, забавляват си се с най-интересни игрички, правят си класации, запознават се. Казах си - Мале Наде какви ги забърка! Какво ще правиш сега? Пише ,че си Гери, а си Надежда цтцтцт Регистрация ли да си правя и да градя мнение на ново или да си признавам греховете. Когато hol_back_girl ми писа за поредната среща вече съвсем се сдухах – аз съм измамница. Не знаех какво да правя. В крайна сметка реших да й отговоря и да си призная коя съм всъщност. Ако ме отпише добре, спирам да разглеждам и пиша във форума (въпреки че ще ми е много гадно), поне няма да лъжа повече. Отговора й много ме изненада и ме насърчи да се запозная официално с вас, за което още веднъж и благодаря.

Та, на кака и дойде акъла в главата и се завърна в хубавия сайт ;)

Здравейте, мили момичета !!!

Казвам се Гери, на 22 години и съм от София. Зодия Рак съм . Уча, работя, сериозно гадже въртя..... всичко на куп :P

Заръвшвам бакалавър във ВТУ "Тодор Каблешков (бившето ПЖИ), работя в един кол-център нощни смени предимно и имам сериозна връзка (повече от 3 години).

Когато открих сайта много ми хареса, но вече ми беше преминала вълната с исторически любовни книги и, може би затова, не коментирах във форума. Аз обичам много да чета и чета всякакви книги, почти всичко, до което се докопам, без значение книжно или електронно. Добре, че тука прочетох за качване на книги на телефона, та се "родих" :). Любимата ми историческа книга е Роза през зимата, съвременна любовна май нямам (всички ми харесват ), а за любимо Арлекинче веднага посочвам Бурното море на любовта на Маделин Кар. Чета трилъри, фентъзи.... всичко.

Напоследък много съм луднала по вампири - филми, книги, информация, история... всичко.

И с тия нощни направо се вампирясвам...:dog84:

Та, по тоя повод, се завръщам в хубавия форум. Вие момичета, цяла темичка си имате за вампирите, та да има с кой да си споделям впечатления.

И съответно, като лоша кака, изгоних сестра ми да си прави регистрация :mad: . Нейното име вече ще е Gitana, но предполагам, че тя ще пише.

Надявам се, да не сме ви раздразнили с тия неразбирателства с регистрацията, но зачетени в любовни книги момичета... летим все в небето :P.

Искренно се надявам да се видим на следващата ви сбирка. Аз редовно чета мненията ви, но някакси не ме бива да пиша.. надявам се да ми мине.

Благодаря на всички за милото отношение към сестра ми, надявам се, че и за мен ще се намери малко :wub:

ПП. Преди време се опитах да сканирам една книга, но наистина не ме биваhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif За съжаление няма да мога да помогна със сканирането, само ще се възползвам от вашия труд. Евентуално може да пробвам да превеждам, но за сега не смея да обещавам.

Това последното не трябваше да го казваш хихи. А инак всички тук сте добре дошли. И ти и сестра ти. Приятен купон.

Та, на кака и дойде акъла в главата и се завърна в хубавия сайт :cool:

Здравейте, мили момичета !!!

ПП. Преди време се опитах да сканирам една книга, но наистина не ме биваhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif За съжаление няма да мога да помогна със сканирането, само ще се възползвам от вашия труд. Евентуално може да пробвам да превеждам, но за сега не смея да обещавам.

Здравей отново, Гери.

Иначе нали знаеш - три пъти мечка се бори - от сканирането, през преводите, та с редакциите бинго Публикувано изображение

Добре дошла отново сред нас,Гери :blink: Винаги сме готови да приберем някоя заблудена душа,коята се е отклонила от нас ;) А и колкото повече сме толкова по ще ни е весело :baby:

Аз да кажа здравейте момичета и от новия си профил (е крайно време беше :baby: ). Аз съм Надето дето ползваше на сестра си регистрацията от доста време. Ако от самото начало си бях направила своя нямаше сега да ви занимавам толкова, затова искрено се извинявам. И тък като сигурно ставам досадна, обещавам да пиша само на любовна тематика вече :cool:

Здравейте сестрички, казвайте какво сте чели напоследък.Другото са бели кахъри.

Здравей, Наде, и добре дошла отново. :)

Здравейте, преди известно време попаднах на този форум и съм много щастлива по този повод. :)

Казвам се Деси и искам да ви благодаря за всички прекрасни книги, които сте качили. Трябва да призная, че издирвах доста от тях. Много трудно се намират http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравейте, преди известно време попаднах на този форум и съм много щастлива по този повод. :cool:

Казвам се Деси и искам да ви благодаря за всички прекрасни книги, които сте качили. Трябва да призная, че издирвах доста от тях. Много трудно се намират http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравей Деси!Добре дошла при нас!Винаги се радваме на новите попълнения.Надявам се,че няма само да сваляш книжки, а и ще споделяш с нас какво си чела, какво си харесала и какво – не, ще взимаш и участие в игрите които играем.С една дума да си прекарваме заедно свободното време.

Аз да кажа здравейте момичета и от новия си профил (е крайно време беше :) ). Аз съм Надето дето ползваше на сестра си регистрацията от доста време. Ако от самото начало си бях направила своя нямаше сега да ви занимавам толкова, затова искрено се извинявам.

И тък като сигурно ставам досадна, обещавам да пиша само на любовна тематика вече :speak:

Добре дошла отново и от мен,Наде.Не коси за глупости,а просто се забавлявай с нас :baby:

Здравейте, преди известно време попаднах на този форум и съм много щастлива по този повод. :help:

Здравей и то мен,Деси и добре дошла в нашия форум :)

Здрасти,здрасти на всички нови и стари членове. Добре дошли.

От много време съм регистрирана във форума, но не знам дали съм се представила :cool: Не съм от най-пишещите, но гледам да влизам поне няколко пъти на ден :cool: Казвам се Дани (от Йорданка) и от много време следя някои от темите, но не пиша много-много. Искам да Ви благодаря за това, че качвате толкова интересни книги. По-голямата част от любовните романи, които съм прочела съм ги намерила благодарение на вас :hush:

Здрасти Дани,хубаво е,че си намерила интересни книги тук.Ако си от Варна свиркай,че да се обаждаме за срещите.

• 3 седмици по-късно...

От много време съм регистрирана във форума, но не знам дали съм се представила :) Не съм от най-пишещите, но гледам да влизам поне няколко пъти на ден :rolleyes:

Казвам се Дани (от Йорданка) и от много време следя някои от темите, но не пиша много-много. Искам да Ви благодаря за това, че качвате толкова интересни книги. По-голямата част от любовните романи, които съм прочела съм ги намерила благодарение на вас :)

Здрасти и от мен.Да ти кажа нещо ме гложди,че се представи преди време,ама какво пък толкова.:cool:

Здрасти отново.

Здрасти и от мен.Да ти кажа нещо ме гложди,че се представи преди време,ама какво пък толкова.:rolleyes:

Здрасти отново.

Напълно е възможно :)

Вече нямам спомен къде съм се представяла и къде не. Но напоследък влизам по-честно във форума (не пиша много, ама аз и разглеждам :cool: ) и се зачудих - представих ли се? Не се ли? И затова реших да се представя, точно защото не помня дали преди съм се представила :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.