Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Добре дошла и от мен Петя! :rolleyes::nono:

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Добре дошла и от мен. Приятно прекарване във форума измежду нас. :)

Добре дошла,дано наистина ти хареса при нас. Ще стискаме палци на 30-ти

Здрасти на всички нови момичета.Добре дошли и от мен.

здравейте и от мен.казвам се тони,чукнах 40 и съм много запалена по книгите.чудя се сега след застоя на фанагория къде мога да намирам книги...

Здравейте и от мен,казвам се Стефка но отговарям на чефи.Нашите романи и фантастиката са нещото ,което мъкна със себе си,където и да отида-добре че повечето са в електронен вариант.

Добре дошли и на двете. Много ми е приятно да се запознаем, аз съм Стаси. :headphones: Приятно прекарване във форума с нас останалите почитатели на любовните романи и като цяло на книгите.

здравейте и от мен.казвам се тони,чукнах 40 и съм много запалена по книгите.чудя се сега след застоя на фанагория къде мога да намирам книги...

Тони не мога да дам много информация, но за момента момичетата качват книгите на различни сървъри и от там можеш да си ги сваляш безпроблемно. Между другото, ако не се лъжа в МастерсТБ също има много романи (съжалявам, ако се е получил спам). Аз и от там съм сваляла и си има отбор. :gift:

А иначе като последен вариант имаш Читанка.инфо. Там се качва всичко редактирано, така че е лесно за намиране. :)

Добре дошли на всички нови мили дами http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страхотно е, че се увеличаваме все повече и повече. Може пък скоро да пропеем дружно "Много сме, силни сме...", пък да вземат нашите издателства да ни чуят и да започнат маааалко повечко любовни романи да издават. :) (Ох, това мойто очо ненаситнооо...)

Тони не мога да дам много информация, но за момента момичетата качват книгите на различни сървъри и от там можеш да си ги сваляш безпроблемно. Между другото, ако не се лъжа в МастерсТБ също има много романи (съжалявам, ако се е получил спам). Аз и от там съм сваляла и си има отбор. :P

А иначе като последен вариант имаш Читанка.инфо. Там се качва всичко редактирано, така че е лесно за намиране. ;)

Стаси, в Мастерс пак ние ги качваме (отбора е нашия с предводител Ели), всъщност това беше първия тракер, в който започнахме да качваме любовните романи, и то благодарение на нашата неуморна Ели http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Стаси, в Мастерс пак ние ги качваме (отбора е нашия с предводител Ели), всъщност това беше първия тракер, в който започнахме да качваме любовните романи, и то благодарение на нашата неуморна Ели http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ммм, Боби, предположих, че вие ги качвате там, защото почеркът ви е уникален. :)

Добре дошли и от мен момичета, аз съм Петя и ми е много приятно! :)

Добре дошли и от мен на всички нови фенове на любовните романи! Като уточнение мога да допълня, че навсякъде, където сме започнали да качваме е имало оплаквания от многото любовни романчета, / подценявана литература е, уж гледат с пренебрежение на нея/ включително и в мастерс /от гледна точка на потребителите - екипът на мастерс ни подкрепяше и дори наказваше хората, които пишат негативни коментари/... даже в читанка мрънкаха по едно време срещу любовните романи, да не говорим, че и не позволяваха арлекинчета примерно да се качват /не ги смятаха за книги явно/. Но парадоксалното е, че когато се оттеглим, започват да ни подражават, да ни търсят и да правят мирори на торентите, а в читанка позволиха на Тори да качва вече всички любовни романи. В момента наши торенти има къде ли не, в много бг тракери. Примери няма да давам, но почти във всеки тракер, където влезете ще намерите по няколко от тях. Както казва Боби - много сме, силни сме. И това е благодарение на всички вас, които ни събра този форум. И когато нашето местенце бъде окончателно готово, ще бъдем и неудържими.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Първо и най-важно добре дошли при нас момичета. Не се съмнявам, че ще се забавлявате много. Второ Бобчо не само сме много не само сме силни - проклети сме. А от проклетия ей тъй става: торенти из целия нет защото вярваме в това което правим. Ечо чакам /и не само аз/ местенцето с нетърпение щото заслужено ще си е наше!!!

Здравейте, любителки на любовните романи. Казвам се Десислава, живея във Варна и много обичам да чета. Чета всякакъв тип литература, но любовните романи са ми слабост. Благодарение на вас прочетох доста, на които не вярвах някога да попадна. От както някой пусна линк към този форум в бг-мамма ви чета, а сега се престраших и да се запиша при вас.

Здравейте, любителки на любовните романи. Казвам се Десислава, живея във Варна и много обичам да чета. Чета всякакъв тип литература, но любовните романи са ми слабост. Благодарение на вас прочетох доста, на които не вярвах някога да попадна. От както някой пусна линк към този форум в бг-мамма ви чета, а сега се престраших и да се запиша при вас.

Добре дошла Деси, приятно ми е да се запознаем, аз съм Петя и ти пожелавам приятни мигове с нас :)

Здравей и от мен, Деси, и добре дошла. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем :)

Радвам се,че си се престрашила.Добре дошла съгражданке, сигурна съм, че ще ти е забавно!

Аааа пропуснах,аз съм Галина,драго ми е!

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Добре дошла Деси,приятно прекарване при нас,аз съм Деница :)

Добре дошла и от мен! Приятно прекарване с нас, и между другото аз съм Стаси. :speak:

Здравейте, момичета :cant believe: Казвам се Марина(накратко Мари) и много отдавна следя форума, но както вече стана дума по-рано и аз се престрашавам чак сега. Искам от все сърце да ви благодаря за страхотния труд и всеотдайност, с които правите всичко и по този начин радвате много хора. Лично аз не се отлепям от компютъра, след като попаднах на вас, макар досега да не съм писала. Аз съм студентка, обожавам да чета, а любовните романи са най-голямата ми слабост.Много ще се радвам ако мога да бъда полезна при всички бъдещи дейности :D

Добре дошла Мари!Знам, че ще се намериш нещо интересно за себе си при нас.А помощ приемаме всякаква-зависи какво ти се прави.Ако се хванеш с редакция, търси Xesi,ако мислиш,че можеш да удариш рамо с преводи Cheetah ти трябва на първо време.За сканиране нагледай темата със списъци.... Метнах ли те от раз :ph34r: Гледай да ти е весело

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.