Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Добре де, предавам се, явно само аз не издържам огромната ми рода да се разхожда по главата ми за повече от два дена.

Аааааа,няма такова нещо,не си единствена с такива усещания.
  • Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да поздравя и аз бъдещата мама, Гане желая ти от сърце леко раждане и здраво и спокойно бебче,да сте живи и здрави и двечките.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Гане поздравления за бебчето, желая ти да е леко раждането на тази бъдеща принцеса. Да е жива и здрава и много красива :diadem2:

Да поздраня и аз бъдещата мама, Гане желая ти от сърце леко раждане и здраво и спокойно бебче,да сте живи и здрави и двечките.

Благодаря, момичета :baby:

• 1 месец по-късно...

Здравейте, казвам се Габриела и от известно време само наблюдавам форума отстрани и съм найстина очарована.Ще ми бъде много приятно да се запозная с хора който споделят моето влечение към романтичните истории

Здравей, Габи Публикувано изображение Добре дошла в отбора на непоправимо романтичните Публикувано изображение

Добре дошла, Габи, с пожелания само за приятни мигове във форума. ;)

Здравей,Габи и добре дошла и от мен в нашия форум.Радвам се да се запознаем ;) Надявам се много да се забавляваш в нашата компания :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Радваме се,че си сред нас. ;)

Здравей и от мен, Габи, и добре дошла. Желая ти приятни минути с нас и богатата ни колекция от книги Публикувано изображение

Добре дошла и от мен Габи, аз съм Петя и ми е приятно да се запознаем :rolleyes:

Е, май дойде ред и аз да подам леко носле иззад завесите :cool: Калоян, зодия "Рак", почти на 28 ;) Малко дискриминационно звучи заглавието на темата, ама карай да е весело ;)

Е, май дойде ред и аз да подам леко носле иззад завесите :cool:

Калоян, зодия "Рак", почти на 28 ;)

Малко дискриминационно звучи заглавието на темата, ама карай да е весело ;)

Не е малко Публикувано изображение Добре дошъл и пиши в женски род Публикувано изображение

Не е малко Публикувано изображение Добре дошъл и пиши в женски род Публикувано изображение

Стига пък и вие ве. Ние толкоз са радваме на мъжкия род. Ми така де раците трябва са подържаме у всекакъф род.Добре дошъл Кал, приятни мигове с лудите от стадиона.

Стига пък и вие ве. Ние толкоз са радваме на мъжкия род. Ми така де раците трябва са подържаме у всекакъф род.Добре дошъл Кал, приятни мигове с лудите от стадиона.

Абсолютна подкрепа от още едни рак, добре дошъл и от мен Калоян :speak:
  • Автор

Е, май дойде ред и аз да подам леко носле иззад завесите :brick wall:

Калоян, зодия "Рак", почти на 28 :computer8:

Малко дискриминационно звучи заглавието на темата, ама карай да е весело :question:

Кики, сваляч такъв, успя ли да се представиш.. :love:

Кики, сваляч такъв, успя ли да се представиш.. :brick wall:

Чувствам се ужасно набеден и същевременно поласкан от нелепата асосиация с мосю Казанова... :computer8:

Дали си Казанова те първа ще доказваш. Аз имам процедурно предложение темата да се казва да се запознаем и да спрем с тези абсурдни момичешко момчешки уточнения

Хайде и аз...от доста време чета де,но сега се регистрирах.Доника се казвам,на 23 години.И така :cool:Чета лщбовни романи от от...10-11 годишна.

Калоян,Доника,добре дошли и от мен в нашия отбор.Няма значение дали сте мъжки или женски пол.Важно е лудницата да е пълна.Пожелавам ви да си изкарате страхотни мигове при нас :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте на всички !!!! Казвам се Деница, на 19 години съм и в момента живея в стара загора :slap1: Запалих се по любовните романи преди около 4-5 години и от тогава са ми мания :( Приятелите ми ме смятат за много отвеяна.... и сигурно са прави (все последна научавам за всичко), но като цяло съм много сериозен човек. Любовните романи са удоволствието което ме спасява след един напрегнат ден ...!!! Направо съм луда по книжките, независимо дали са съвременни или исторически романи.Няма да изброявам моите любими автори защото са прекалено много...моята колекцийка от книги е направо скромна спрямо вашите, имам само около 180 книги, но смятам да я увелича.

последните няколко месеца нямах много време за книги защото завършвах гимназията....вече съм приета в университет в Англия затова лятото ми е свободно да се наслаждавам на любимото ми хоби - книгите...Урааа...

Забравих да вметна аз съм зодия лъв...( не видях други като мен тук... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ) също така съм голям киноман , запалена съм и по изучаването на чужди езици ... за сега поназнайвам английски , руски , френски , немски , италиянски, и по малко японски и испански . за съжаление само половината от тях са ми на достатъчно добро ниво за да мога да чета книги на тях :slap1:

това е от мене ... мерси!...благодаря за страхотните книжки които сканирате и за интересните теми във форумите, много са полезни!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.