Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравей и от мен, мила. :(

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Да се престраша и аз да се представя. Казвам се Таня и съм от Бургас, почти на 32 години :cool: От доста време следя форума, но пиша от време на време. Попаднах тук, търсейки една книга. Видях колко много хора се трудят и реших да не бъда чак такъв егоист и само да чета, затова реших да помогна. Та така започнах и оттогава Тори ме експлоатира с редакциите. :angry: Работя в хотел като Човешки ресурси и лятото почти нямам никакво време, но зимата наваксвам. Радвам се че го има този сайт, защото вече много рядко хората намират време за четене, а тук всички толкова задружно работят, за да четем книги, че чак ти се стопля сърцето. Отпускащо е да се посмея с коментарите ви, а и доста книги прочетох по ваши препоръки. Приятно ми е да се запознаем, момичета :)

Добре дошла, Таня, макар аз да съм пресничка за раздела, съм дърто магаре за форума, затова мисля, че мога да ги заместя ;) Радвам се, че има такива добри души като теб :) , които да се занимават с редакциите. Ако нямаше, то и аз нямаше как да се възползвам :):angry: И пак - Здравей и Добре дошла :):cool:

Добре дошла и от мен,Таня.Радвам се да се запознаем :cool:

Добре дошли и от мене!Приятно четене:biggrin:.

Здрасти и от мен на новопредставилите се! ;) Приятно прекарване във форума!

Здравейте!! Радвам се че ви намерих. Почитателка съм на любовните романи и съм изчела доста, но и много съм пропуснала. Баба ми ме запали по тази литература и изобщо по четенето. Тя има огромна библиотека. Надявам се да си прекарваме добре заедно!! :rolleyes:

Здравей и велкоме,както казва моята баба!:eek:

• 2 седмици по-късно...

Мили дами, утре по изключение ще си пия кафето в София, така че може да направим едно виждане с вас. ;) Пете, да завъртиш непременно един телефон като се събудиш. Ще се радвам да направим една сбирка на кафе, момичета.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Да направим, аз гласувам ЗА, а и без това трябва да се видя с Джейми за едни книжки :( Кажете каква мислите да ви е организацията и по кое време, ако може и аз да ви се натреса.

Ели пише... Минавате през Съни, вземате ме, и отиваме на кафе. Аз вече изпих 2-3, но носвам още.

Здравейте момичета, аз съм нова във форума, но смятам да наваксам. Казвам се Мая на 22 години съм,зодия Водолей. Живея в Русе и съм студентка първа година. По любовните романи се запалих още в 7 клас и от тогава съм прочела и препрочела доста книги. Много ме радва че има и други "луди" като мен и с удоволствие бих помогнала с каквото мога. Любимите ми авторки са Джоана Линдзи (естествено заради сем.Малори), Нора Робъртс, Джейн Ан Кренц и много други. Надявам се да си прекараме страхотно :clap:

Добре дошла сред наш'те редици :clap:

Добре дошла и от мен,Мая.Радвам се да се запознаем :rolleyes:

Приятно прекарване във форума, Мая. :rolleyes:

....Направо не повярвах, че има хора, които си правят труда да сканират, превеждат и редактират книги, за да могат и други хора да им се наслаждават - толкова страхотни сте. ... Открих и хора, които имат моите интереси, което още повече ме зарадва.

Това се отнася и за мен! Аз съм Ивелина (всички ми казват Ива) от Варна, на 43 години, омъжена, имам 17 годишна дъщеря. Инженер-корабостроител (или naval architect) съм, но от 9 години работя като мебелен и интериорен дизайнер. Зодия - "лъв", или "огнен кон" от китайските. Книгите са най-голямата ми страст (особено любовните романи и т.нар. романтични трилъри), но не само :wink12: ... обичам много цветята, да съм на открито сред природата (туризъм), интересувам се от фотография (не професионално, а в смисъл че съм ужасна досадница с фотоапарат в ръка :) ) и т.н. - няма да мога да изброя всичките си интереси...

Любимите ми автори и авторки са много - Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Кренц, Елизабет Лоуел, Линда Хауърд, Джули Гарууд, Катрин Каултър, Лайза Клейпас, Джоана Линдзи, Ирис Йохансен, Лий Грийнууд... както и Лоис Макмастър Бюджолд, Роджър Зелазни, Клифърд Саймък, Дейвид Балдачи, Лий Чайлд... Купувам си книги (много, много книги!) откакто се помня, по любовните романи се запалих когато се роди дъщеря ми - и оттогава до сега имам почти всичко, което е излязло на български от печат. Чета през нощта, за сметка на съня ми (през деня нямам време)- и трябва да изчета книгата на един дъх, иначе ще се побъркам! Това си е мания...

От няколко години следя сайтовете на издателствата и електронните книжарници и си поръчвам всичко новоизлязло веднага с доставка по куриер. Само че скоростта на издателствата ми е крайно недостатъчна.

Съвсем случайно влязох в тоя форум, и направо се замаях - веднага след това обходих информативно "фанагория" и "accaunt-co", и даже изтеглих някои неща. Възхищавам се на всички, които правят всичко това възможно да се случи! И огромни благодарности за труда им!

Имам желание да се включа със сканиране, но не знам кога ще намеря време (а и трябва първо малко да се информирам за подробностите по оформянето и качването). Интересувам се много от електронни преводи на неиздадени в България книги на любимите ни автори (английският ми е слаб, по скоро технически, и не мога да чета художествена литература в оригинал).

Желая приятна и успешна седмица на всички!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Здравей Ива! Направо не можах да повярвам колко много си приличаме по някои неща:wink12: е, ако изключим факта, че съм само няколко години по-голяма от дъщеря ти :) Радвам се, че все повече жени като теб се присъединяват :P Добре дошла! ПП: А и като гледам само с теб висим по това време като сови, досега не съм имала с кой да си общувам по това време тук :)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Добре дошли на Ива и Мая, приятно ми е да се запознаем (Аз съм Петя)желая ви приятни мигове сред нас и ви призовавам да се включите във всичките ни дискусии :wink12: .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.