Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Ех,и аз да се намеся с поздравите. Гане да ти е бърза и лека бременността,да мине бързо раждането и да те слушка бебока,ама не прекалено,че да ти е сладко.

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря ви, момичета, за пожеланията. :) Гале, момиченце ще е;)

Честито и от мен!Да ти е живо и здраво момиченцето!!! :cool:

Благодаря, Маги :cool:

аз отдавна съм я орисала ама аде да не остана по назад на днешния хубав празник. слънчице леко раждане и да я слушкаш като се появи най новата ни лична мома живот и здраве да е!

аз отдавна съм я орисала ама аде да не остана по назад на днешния хубав празник. слънчице леко раждане и да я слушкаш като се появи най новата ни лична мома живот и здраве да е!

Благодаря, мила. То аз ще я слушкам, ама не знам баща й дали ще я слушка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Здравейте :Р Тези дни намерих форума и ми стана интересно. Любимият ми любовен роман е "Нежната измамница" на Дженифър Блейк. Редовно си я чета, когато съм в романтично настроение, ноо искам някоя нова :Р

Здравейте :Р Тези дни намерих форума и ми стана интересно.

Любимият ми любовен роман е "Нежната измамница" на Дженифър Блейк. Редовно си я чета, когато съм в романтично настроение, ноо искам някоя нова :Р

Добре дошла, с пожелания за приятни мигове във форума! :) Тук определено не ни липсва разнообразие на любовни романи.

Благодаря, мила. То аз ще я слушкам, ама не знам баща й дали ще я слушка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Хей, това е прекрасна новина и голяма радост! :cool: Присъединявам се към всички предишни пожелания, освен това желая и много късмет, да се пазиш и да си почиваш повечко! И (извинавай че питам - знам че е много досадно, но не мога да е стърпя) кога да очакваме голямото събитие?

Тъй,тъй гледам добре сте си прекарали,че чак ЗАВИЖДАМ.В тая връзка имам две предложения

1.Като организирате среща у софийско, дайте десетина дни време-знам ли може да успея да си уредя отпуск/

2.Май има доста варненски участници тук и като не става обща,да си спретнем поне регионална срещица.Разбира се добре дошли на

всички.

Чакам мнения.

Аз съм "за" регионална среща, но може би да изчакаме още малко да се постопли... например началото на април ми звучи добре, въпреки че не съм гледала дати и празници кога са...

Също така се присъединявам към мнението на Петя за обща среща - през лятото е по-добре, по-леко се пътува и е по-приятно. А относно това къде да е - в централна България, или другаде - можем да си направим гласуване, или пък да решим да редуваме всяка година различно място, или пък да изберем някое романтично място... изобщо възможностите са много, важно е да има желание! Добрата организация също е важна.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Хей, това е прекрасна новина и голяма радост! ;) Присъединявам се към всички предишни пожелания, освен това желая и много късмет, да се пазиш и да си почиваш повечко! И (извинавай че питам - знам че е много досадно, но не мога да е стърпя) кога да очакваме голямото събитие?

Благодаря, Иве, живот и здраве края на другия месец, ако реши да се появи по предписание :)

Благодаря, Иве, живот и здраве края на другия месец, ако реши да се появи по предписание ;)

Ха-ха.Тези бебета въобще не признават термини и графици.

Аз блаженно се надявах да се появи след термина(15.12),а то подрани със седем дена.

Макар че ти сигурно като повечето бременни нямаш търпение да родиш?;)

Един от моите племенници - Виктор го чакаха около 30 октомври, той реши, че на 5ти вече не му се седи на топличко. А другия - Алекс, трябваше на 6ти март, той реши, че на 1ви е крайно време да се появява. Нищо не е сигурно, когато й е кеф на момата, Гане, тогава ще се видите ;)

Точно затова дописах "ако реши да се появи по предписание" :speak: А иначе, хем искам да родя вече, хем искам и да изчакам да си дойде навреме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гане поздравления за бебчето, желая ти да е леко раждането на тази бъдеща принцеса. Да е жива и здрава и много красива   :) Относно срещата съм навита да дойда, стига да е преди средата на април, че след това няма да съм в българия

ооо, среща преди май дори, не знам дали ще има, освен ако регионално не се организира нещо.

ще се организираме,хайде който е от Пловдив моля да ми пише на лични за да видим колко сме и има ли желание,напоследък има много нови членки :wors: и им загубих дирите ;)

Аз пак малко ще отклоня темата и ще зачекна отново общата среща на цялото ни форумче - мисля, че можем да се организираме и за средата на Април, първата или втората седмица след Великден. Сега ще се поразровя за разни оферти, да ги обсъдим, пък и за датата да поговорим. Мисля, че ни е време за нова тема, тепърва този въпрос бая ще се обсъжда...

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Аз пак малко ще отклоня темата и ще зачекна отново общата среща на цялото ни форумче - мисля, че можем да се организираме и за средата на Април, първата или втората седмица след Великден.

Сега ще се поразровя за разни оферти, да ги обсъдим, пък и за датата да поговорим.

Мисля, че ни е време за нова тема, тепърва този въпрос бая ще се обсъжда...

:wors: средата на април май е много добре,и временцето ще е хубаво Пете,дано да можем да се съберем всички,много ще се радвам ;)

Как ви звучи даже малко по-раничко. Така Великденски? Понеделника и петъка са неработни и може тогава да се видим, тамън и айчица и козунаци ще обменим, а и някоя и друга рецептичка... :mad:

Как ви звучи даже малко по-раничко. Така Великденски?

Понеделника и петъка са неработни и може тогава да се видим, тамън и айчица и козунаци ще обменим, а и някоя и друга рецептичка... :mad:

Ооо Ирина, няма как да стане, това е семеен празник, не ми изглежда изобщо удачно...

Пете, понеделник е съвсем удачно. След 4 почивни дни със семейството и ходене по роднини толкова ти е байгънясало, че искаш по-скоро да се измъкнеш и да се видиш с различни хора.

Пете, понеделник е съвсем удачно. След 4 почивни дни със семейството и ходене по роднини толкова ти е байгънясало, че искаш по-скоро да се измъкнеш и да се видиш с различни хора.

Може би за тези, които са си вкъщи, но за другите като мен, които имат 8 часа път до дома само в едната посока и не са се прибирали от 21-ви Февруари... Това означава да пътувам целия Петък, да стоя вкъщи в Събота, в Неделя обратно за София с багажа и в Понеделник пак към гарата... Но може би само при мен е така, тогава давайте на Великден, а аз ще се надявам на друга среща.

Не, не е. Това е периода, в който студентите ще си се приберат по домовете - а ако не си го правил 3-4 месеца и тези няколко дни няма да ти стигнат, времето да си починеш, да си се разпуснеш. А за работещите и със семейства - докато поизчистят и наготвят първите два дена, свитки ще им излязат, изобщо няма да им е до пътуване.

Понеделник се пада 4-почивен ден - и ако се съберем тогава, това значи понеделник срещу вторник да преспим някъде, и вторник да се прибираме, а вторник е работен и учебен ден - демек никакъв шанс...

Кажете момичета, вие как мислите :blink:

За мен не става.Моичкият се прибра скоро,пък и е домошар, и на такъв празник ще съберем родата. Боже варненки излязохме несериозни-никоя не взе да каже да излезем поне по домашному.За голяма среща, мисля по-подходящо е късна пролет или дори лятото.Аааа,да не вземете пък сега да решите около 24 май- тогаз съм абитурентка тъй да се каже.

Добре де, предавам се, явно само аз не издържам огромната ми рода да се разхожда по главата ми за повече от два дена.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.